Пазаруване от LCWaikiki тема 6

• 54 576
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Когато са подобни чорапи, 5 броя различни чорапа ли са? Или са 5 чифта, но са показали по 1 от цвят?

https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B1%D0%B5%D0% … 8/5678438/2416658

Има и варианти с картинки.

# 541
Поръчах за първи път онлайн и доста бързо ми доставиха поръчката. Доволна съм от дрехите за бебчо.

# 542
  • Бургас
Когато са подобни чорапи, 5 броя различни чорапа ли са? Или са 5 чифта, но са показали по 1 от цвят?

https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B1%D0%B5%D0% … 8/5678438/2416658

Има и варианти с картинки.

5 чифта са.

# 543
Хм,не ми приема връщане на едни чаши... Избирах и двата начина на връщане на пари и не става и не става.....Знам, че бельо не може да се връща и си го изписва при самата поръчка,но чашите защо не мога да върна.....Те цели буркани,какви чаши....

# 544
  • Бургас
Зашеметиха ме със скорост този път - в сряда поръчах и днес си получих нещата! Остава и връщанката на част от предната поръчка да ми отразят бързо Wink

# 545
Получих чудно долнище на бански , беличко.
И сутиен, но ще го подарявам, не съм улучила този път.
Да, много са бързи този път!

# 546
Заявих връщане през сайта и ми изписа, че Еконт ще дойдат до вкъщи. Еконт?!?!? Но иначе нито дата, нито нищо.
Преди безпроблемно съм връщала в офис на Спиди, сега от старание цъкнах в сайта, а още повече се обърках 😂 Някой има ли опит дали ще дойде куриер на Еконт наистина.

# 547
Заявих връщане през сайта и ми изписа, че Еконт ще дойдат до вкъщи. Еконт?!?!? Но иначе нито дата, нито нищо.
Преди безпроблемно съм връщала в офис на Спиди, сега от старание цъкнах в сайта, а още повече се обърках 😂 Някой има ли опит дали ще дойде куриер на Еконт наистина.
Ще дойде, да. Аз малко назад описвах връщане с Еконт, проблеми нямаше. Друг е проблемът, пе още не са признали връщането.

# 548
Т.е. връщането с Еконт не е безплатно ли? Или е.

# 549
Аз пък не мога да заявя връщане през сайта от последната ми поръчка. Досега не съм имала такъв проблем.
Не намирам и телефона за връзка.

# 550
Т.е. връщането с Еконт не е безплатно ли? Или е.
Безплатно е, как да не е.

# 551
Аз пък не мога да заявя връщане през сайта от последната ми поръчка. Досега не съм имала такъв проблем.
Не намирам и телефона за връзка.

И аз имах този проблем преди няколко дни,но на следващия ден сутринта всичко се оправи и ми даде номер за връщане в Еконт.....Мисля,че беше нещо бъг в системата,нямам друго обяснение на създалата се ситуация.....

# 552
Безплатна доставка

# 553
Аз писах ли, че няма проблеми със връщането със Еконт? Е, забравете, каквото съм писала, защото ми загубиха пратката. Не знам, какво стана, но няма и следа от нея. А аз чакам възстановяването на парите, чакам, а то какво било.... Подадох рекламация към Еконт, но, изглежда, ще трябва да пия една студена вода за 150 лева (защото върнах почти цялата си поръчка).

# 554
Пак не ми отваряше половината неща, но все пак поръчах една риза и една тениска...

Общи условия

Активация на акаунт