Пазаруване от LCWaikiki тема 6

• 54 555
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
При мен излиза безплатна доставка независимо от сумата. Аз се отчетох с малко детски дрешки 😊
При мен също.

# 181
Хм при мен когато има в кошницата продукт с 20% намаление начислява, ако няма такъв не! Как са като размери сутиените им?

# 182
Памучните подложки/салфетки за сервиране по колко са в комплект?

Спалното бельо струва ли си като качество?

# 183
Да, добре ушито, плътни материи, моите са памучен сатен, бяха 119 редовна цена, взети по за 50+ лв.

# 184
Имам такива подложки за сервиране, както и зелени - две са: https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/outlet/LCW-HOME/%D0%BA%D1%8 … 5/5287691/1680246

# 185
Здравейте. Понеже днес си направих поръчка, но имам съмнения, моля СПЕШНО за помощ, за да мога евентуално да сменя размерите, или да я откажа, ако се наложи. Мъжките размери на дрехи, отговарят ли на европейския стандарт, или са умалени, или уголемени? Миналата година си взех неща които бяха XL, а отговаряха на L. Става въпрос за връхните дрехи, и долнищата. Благодаря, предварително!

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 18:51 от jomi

# 186
Здравейте. Понеже днес си направих поръчка, но имам съмнения, моля СПЕШНО за помощ, за да мога евентуално да сменя размерите, или да я откажа, ако се наложи. Мъжките размери на дрехи, отговарят ли на европейския стандарт, или са умалени, или уголемени? Миналата година си взех неща които бяха XL, а отговаряха на L. Става въпрос за връхните дрехи, и долнищата. Благодаря, предварително!
Отговарят.

# 187
  • София
И да не отговарят, може да се върне безплатно. А отказване май може да се прави веднага след поръчка.
За мен по принцип дрехите им са леко уголемени, но зависи от конкретния случай.

# 188
Повечето от дрехите им са уголемени, но на някои модели си отговарят. Трябва да се пробва, за да се разбере.

# 189
Да, добре ушито, плътни материи, моите са памучен сатен, бяха 119 редовна цена, взети по за 50+ лв.
От този имам и в цвят слива/лилаво

А този двоен чаршаф с ластик е от плътна твърда, но приятна памучна материя. Здраво ушити са им чаршафите. Издържат на ритащи и тежички ползватели.

# 190
*Камея, може ли линкове към спалното бельо?

Относно размера на мъжките дрехи, от опит мога да кажа, че няма еднозначно мнение дали си отговарят размерите или не, поне от съпруга ми. Наскоро пазарувах за него, много, ама наистина много, и всичките дрехи, които купувах, бяха размерите xl и xxl, както и дънки размер 38. От 5 чифта дънки няма два чифта, които да са еднакви по широчина, абсолютно всичките му сидят по различен начин. Едните са му малки, други големи, едни леко свободни, другите два чифта добре. Всичките са от модел regular fit. Пуловерите всичките купих с размер xl  , там долу горе са еднакви всички, само няколко пуловера бяха по-големи. Същата работа с тениските с къс и дълъг ръкав. От 4 броя суитчъри 2 върнах, защото му бяха малки, 2 паснаха идеално (размер 2xl). Вече не помня колко жилетки му купих, пак така, част пусна, част се наложи да сменям с по-голям размер, защото бяха умалени. От няколко якета 1 беше уголемено, 1 умалено, другите заспаха. От анцузите долнища част умалена, част уголемена, част-идеално паснаха (всичките са 2xl).

# 191
Бански детски, могат ли да се връщат от онлайн магазина. От физически май не може.. Искам да поръчам на малката нов бански и не знам какъв размер. Детето е кльощаво на 2г и 11 месеца почти. На 2г и 2 месеца носеше един 18-24 м, но вече е малък. Ще го използваме на плаж през юли, когато ще е на 3г и няколко дни и се чудя 2-3 г. Ли да поръчам или 3-4.

# 192
  • Бургас
Не могат да се връщат. Като ги сложиш в коша и излиза червен надпис под банските.

# 193
  • София
Бански и бельо - не.

# 194
Отново безплатна доставка и 25% на избрани артикули. Тъй като последната пижамка ми хареса, поръчах още две летни.

Общи условия

Активация на акаунт