Бъдете здрави! 

аз пък си мислех за консултация с детски психолог напоследък. Според мен като сме с децата по цял ден и се вглеждаме твърде много. Вашите казват ли думички? Според моята педиатърка трябва да може да казва отделни думи, а моето изобщо не иска. Даже мама не казва
5 зъбчета има, но краставиците са му любими. На мен ми е второ дете и не се вживявам, но по цял ден му се карам - Неее! Не там! и той сякаш нарочно не ме отразява, даже се хили като прави беля. Вече 5 чаши ми счупи на 3 седмици ( но като идват и други деца и не знаят, че всичко трябва да е нависоко
).
Лудницата е пълна, но поне не скучая.
Хапва всичко, което му предложа. Много е лаком напоследък. При баба си и дядо си отвори една кутия с бисквити и се почерпи като голям човек. Мисля, че започва да израства алергията към краве продуктите. Надявам се скоро да може да си ги хапва, че много обича кисело мляко. Със спането сме го закъсали малко и трябва да го регулираме някак.. Сутрин става между 6 и 6:30 и в 11 вече е полузаспал. Едва изкарва да обяд да хапне и вече буквално спи на стола. И от 12 и 30 спи до 14ч, което според мен е малко. Вечер едва издържа до 20 и 30 и си ляга преуморен. Някак трябва да издърпам обедно/следобедното спане.
Хапва всичко, което му предложа. Много е лаком напоследък. При баба си и дядо си отвори една кутия с бисквити и се почерпи като голям човек. Мисля, че започва да израства алергията към краве продуктите. Надявам се скоро да може да си ги хапва, че много обича кисело мляко. Със спането сме го закъсали малко и трябва да го регулираме някак.. Сутрин става между 6 и 6:30 и в 11 вече е полузаспал. Едва изкарва да обяд да хапне и вече буквално спи на стола. И от 12 и 30 спи до 14ч, което според мен е малко. Вечер едва издържа до 20 и 30 и си ляга преуморен. Някак трябва да издърпам обедно/следобедното спане.
Препоръчани теми