Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 8

• 28 271
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
Не го помнех, но нямаше да изключа точно Витоша.

Мдам, този път 50:50 изобщо не беше подвеждащ, а си му подсказаха ачик ачик, ама той много се беше фокусирал в "Александър Невски".

# 61
Ето го, това зеленото явно е Витоша, не ми прилича на планина. И църква без кръст...
Скрит текст:

Колко пъти в този епизод въпроси до 500...

# 62
За Аполон си мислех, че е Света София и се обърках че това е верният отговор.

# 63
  • София
Скрит текст:
Ето го, това зеленото явно е Витоша, не ми прилича на планина. И църква без кръст...
Скрит текст:

Колко пъти в този епизод въпроси до 500...
От доста време си задавам въпроса, защо изобщо се явяват хора, които избутват до 500лв, после избамкват 3-те жокера и се отказват? Нали смисълът е да се разсъждава, да се покажат някакви знания в различни области? Много ми хареса учителя от Добрич (с брадата).

# 64
Две вечери съм възпрепятствана да гледам. МариМар не качва ли вече линкове?

# 65
Гледай в сайта на БТВ

От доста време си задавам въпроса, защо изобщо се явяват хора, които избутват до 500лв, после избамкват 3-те жокера и се отказват? Нали смисълът е да се разсъждава, да се покажат някакви знания в различни области?
Защо това да е смисълът 🙂 Това ни е интересно на нас, зрителите. Гледат ни се по-завъртени и трудни въпроси, участници, които (освен, че са по-смели от нас 😉) ще покажат повече знания и логика. Масово хората обаче отиват там, за да изкарат едни сравнително лесни и бързи пари. 500 лв.- 500 лв.! Кой ти ги дава за един ден "работа"!

# 66
  • София
Втората участничка ми хареса. Стискам и палци утре.

# 67
Макар да ме дразнят участниците дошли да се покажат по телевизора Wink и да вземат едни 500лв., съм наясно, че щом регламента го позволява, що пък да не ги вземат. На мен ми е скука, но на тях им е печалба. Щом регламента е такъв, едва ли смисъла е в разсъждаването и показване на знания. Даже мисля, че режат тия с разсъжденията. Не им трябват на продуцентите разсъждения и ум. Там изтичат пари. Не са им любимци тия с мозъчните клетки. Я, дай там едни 500лв. и да влиза следващия.

# 68
500 лева изобщо не си струват да се изложа, ако ми нацелят НЕмоите въпроси рано рано.

# 69
Дреме им на излагащите се.
Те са приели тоя момент.
Не са като теб. Или мен. И аз не бих отишла да се излагам. А и се панирам от камери. Но разни хора, разни идеали.

# 70
  • София
Да, 500лв са си 500лв, но някои и до 500лв трудно издрапват. Не е много интересно да въртим цяло предаване първите няколко въпроса, но щом регламентът е такъв, ще гледаме до към 2000лв и хайде следващият!

# 71
Играта на Мими Виденова
Скрит текст:
img]//cdn.bg-mamma.com/LZ5v/Cgf1v.jpg[/img]
Въпроси:
Скрит текст:

въпрос 1 - сложили и отговор "първокласници и гимназисти", нали е учителка
въпрос 5 - за носители на информация, понеже тя каза, че се занимава с бази данни
въпрос 6 - от едни далечни времена, но дамата може да помни предаването, т.е. от серията "подходящ за възрастта"
въпрос 7 - бе труден за нея, ако взлиза във фейсбук всеки ден, можеше да и е попаднало нещо за Св Патрик, беше актуален въпрос.
въпрос 8 - Тръби пълнят басейн,
не беше за такова предаване, защото изисква  повече време. Но за инженер е подхдящ. Евала, че тя извади много бърза логика, веднага отхвърли два отговора 8ч и 9 ч, защото са по-големи от времето, за което първата тръба сама пълни басейна. И действително трябваше да избере един отговор от два. Тук и публиката не знам дали би отговорила вярно.

въпрос 9 Хавански синдром
обади се на съпруга си вероятно, не му прочете и отговорите, с което спести време. Явно ще търси в интернет, както сама каза. Той каза три пъти само словосъчетанието  "микровълново лъчение", аз чак на третия път го чух, а участничката даже не разбра какво каза. След като Билалов и обясни какво е казал мъжа и,  разбра каква е работата,  че  дипломатите имат подслушвателни устройства и това обяснява нещата.

въпрос 10 Кокошник
дойдоха и някакви руски думи, но 'кокошник' ...? Как да допусне, че е от стара дума "кокошка", че и да допусне, че кокошката има гребен и жената го носи на главата си кокошника. Твърде много смелост се иска. Въпросът беше хубав. Добре съставен- имам предвид отговорите бяха еднакво звучащи, еднакво объркващи. За някои сигурно е много лесен. Но на нея и го бяха приготвили за довиждане.

# 72
Този, който списва въпросите явно е фен на снукъра. Simple Smile

# 73
Този, който списва въпросите явно е фен на снукъра. Simple Smile

И пак се чуваше много лошо - накъсано едно такова, с пращене. Аз го чух и схванах, защото знам верния отговор, но от другите му приказки нищо не схванах. Егати и микрофоните, егати връзката...

# 74
Аз пък за първи път чух отговора на "приятеля"

Общи условия

Активация на акаунт