Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 8

• 28 252
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Не знам колко е зле участничката, ама нацелва верните отговори на магия. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 661
Не знам този защо се е съгласил да бъде жокер, като го мързи да погледне в Гугъл. Освен тя да го е накарала насила, той да се е съгласил от немай къде и сега да й отмъщава...

# 662
Не знам колко е зле участничката, ама нацелва верните отговори на магия. Stuck Out Tongue Winking Eye

Късметът може да прецака и най-гадно замисления и труден въпрос Wink

Иначе въпросът за чийзкейка не беше коректен - трохите не се смесват с другото. Това само за протокола.

Номерът беше в "президент". Нито Тошо, нито Брежнев са били президенти. Мао най-вероятно също, но не съм сигурна. Остава Чаушеску с лек риск.

# 663
Тц тц тц, и взе 5000 лева..

# 664
Тези младите не се научиха да търсят в нета...
Тя обаче уцели.
Не трябва ли младите да търсят по-бързо дори в нета? Срамота е с тези жокери.... егати, дори не се напъна, просто ''амии не знам да ти кажа.'' Тотално не му дреме.

# 665
Чаушеску - другите са по-стари и по-отдавна на власт, а и не са президенти. (, не знам за Мао).

# 666
Дамата никаква логика и знания нямаше, но страхотен късмет. Но късметът е ключов в тази игра. Неудоволствие беше да я гледаш , но пък прибра някой лев. А  жокерът от предполагам :голямата технологична комрания"  може би  де събуждаше и тепърва си пускаше компютъра Simple Smile

# 667
  • София
Жокера голям провал. Срамота. Аз бих се обидил на такъв ''приятел''
Идеален въпрос беше за жокер, помощ от приятел.
Жената определено имаше шанс, но си беше на прилично ниво. Да са и честити паричките.

# 668
Е къде го видя това прилично ниво? Не мога да кажа, че човек, който не желае грам да се замисли и да поразсъждава има прилично ниво. Баш си е да си гледа кокошчиците и да кудкудяка с тях. Все пари, но ги взе с късмет, не беше интересен участник.

# 669
Не мисля, че нейното беше само късмет! Вярно, че на всеки въпрос почваше с това, че не знае, но има хора, които така си говорят! Както някои започват с "Амии...", други с " Това е интересен въпрос..." Знаят, но не са сигурни в себе си и така се застраховат от излагане. Затова и после уж нацелваше верните отговори! Просто подсъзнателно ги знаеше.
А и по-добре да каже, че не знае и отговори правилно, отколкото с велико самочувствие да ръси глупости на кг.
Но за Дали можеше да помисли повечко, да.

# 670
  • София, България
В тая връзка гледахте ли сериала по НВО - Quiz - три серии, за старта на Стани богат в Англия и за първия голям победител е историята?
И до днес текат дела, че е спечелил с измама, но той отрича.
Може и да сте коментирали вече де, отскоро съм в темата

# 671
В тая връзка гледахте ли сериала по НВО - Quiz - три серии, за старта на Стани богат в Англия и за първия голям победител е историята?

Не,напиши моля в какво се състои измамата и за колко пари иде реч?

# 672
Помните ли го този въпрос:
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Edin-i-sushti-vupros-v … ln-paunda-1208953

На всичкото отгоре му знаех и отговора! Един милион паунда! Laughing

# 673
Ооо, да, за случаят Чарлз Инграм е сериала.
Може би най-известният Стани Богат измамник.

Sause bass!, най-общо - в публиката има негов човек, който при всеки въпрос кашля по няколко пъти, в зависимост кой е отговора (1, 2, 3, 4). Инграм печели, но след това на записите забелязват измамата. В ютюб има цялото му участие.
В сериала обаче говорят и за цяла мрежа от хора, които се занимават с куизове от години и имат схема за печелене на пари от играта. Врътката е с помощ от приятел - участникът дава телефонен номер, зад който стоят група от хора ссъс знания и те намират отговора (преди ерата гугъл). Ако човекът ги е ползвал, им дава процент от печалбата си.

# 674
Защо ми се струва, че дамата знае отговорите и се прави, че разсъждава. Те не че са кой знае колко сложни, ама никак не ми е убедителна в уж незнанието си.

Общи условия

Активация на акаунт