Кожни обриви-гъбични, вирусни или бактериални инфекции

• 972
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, дъщеря ми е на 4 години имам проблем с кожни образувания които излязоха по краката и. Първо бяха твърди топчета приличаха на мазоли, сега са червени от страни.Водих я на дерматолог казаха че е преболедувала и вследствие на това са тези кожни образувания. Давам витамин Ц, ериус, мажа с цинкова паста и лоридент Ц(него спряхме) и сега сме на ихтамол с цинкова паста. Вече три месеца не можем да ги махнем. Не я сърби, не я дразнят.
Сега има и нагоре по краката.

# 1
Заведете я на още един дерматолог. Ако сте в София бих препоръчала един лекар, който работеше в правителствена болница. Доста възрастен, но не помня името му. Не знам дали още работи там, но беше чудесен специалист.
На мен ми прилича на котешки лишей, може би защото съм карала такъв. Правилно сте подходили с подкрепа за имунната система.

# 2
Здравейте, дъщеря ми е на 4 години имам проблем с кожни образувания които излязоха по краката и. Първо бяха твърди топчета приличаха на мазоли, сега са червени от страни.Водих я на дерматолог казаха че е преболедувала и вследствие на това са тези кожни образувания. Давам витамин Ц, ериус, мажа с цинкова паста и лоридент Ц(него спряхме) и сега сме на ихтамол с цинкова паста. Вече три месеца не можем да ги махнем. Не я сърби, не я дразнят.
Сега има и нагоре по краката.

Tinea corporis.

# 3
На кое му викате "котешки" лишей? На микроспорията ли? Това не изглежда като микроспория, въобще.

Общи условия

Активация на акаунт