Добър кардиолог в гр. Варна?

• 16 732
  • 32
  •   1
Отговори
# 30
В собствения си кабинет на Генералите
Дали преглежда все още там,  не мога да намеря никаква информация за него в интертет

# 31
Колко струва прегледа при д-р Рангочев?
quote author=Bobchita

link=topic=1424311.msg44483902#msg44483902 date=1647793272]
Мога да препоръчам д-р Рангочев на частно и д-р Кирилова по ЗК.Мъжът ми е със сърдечно заболяване,което открихме скоро,съвсем неочаквано.Не лекуват симптомите само,а откриха причината .Преди пет разбрахме,че лявата му камера работеше на 20%,което е тежка сърдечна недостатъчност.Имаше пулс 180,а е на 40,много силен физически и дойде като гръм всичко това .Да чукам на дърво,но с много строг режим,лечение,смяна на работата, още първите два месеца камерата стигна над 35 и излезе от сърдечна недостатъчност .Трябва да стане около 45-50 ,но от три месеца не е ходил на лекар и не знаем как е сега .Но му предстои трети прием в кардиологията и ще видим.
[/quote]

# 32
Колко струва прегледа при д-р Рангочев?
quote author=Bobchita

link=topic=1424311.msg44483902#msg44483902 date=1647793272]
Мога да препоръчам д-р Рангочев на частно и д-р Кирилова по ЗК.Мъжът ми е със сърдечно заболяване,което открихме скоро,съвсем неочаквано.Не лекуват симптомите само,а откриха причината .Преди пет разбрахме,че лявата му камера работеше на 20%,което е тежка сърдечна недостатъчност.Имаше пулс 180,а е на 40,много силен физически и дойде като гръм всичко това .Да чукам на дърво,но с много строг режим,лечение,смяна на работата, още първите два месеца камерата стигна над 35 и излезе от сърдечна недостатъчност .Трябва да стане около 45-50 ,но от три месеца не е ходил на лекар и не знаем как е сега .Но му предстои трети прием в кардиологията и ще видим.
[/quote]

Непременно се свържете с д-р Рангочев. Той ще ви помогне. Много хора съм пратила при него. Самата аз като съм имала проблеми винаги му звъня. В частния си кабинет има много добра апаратура, с която ще прегледа мъжа ви. За цена не знам, но този лекар е преди всичко човек и не е от меркантилните, които само в джоба ти гледат. Страхотен специалист, човек и професионалист, изключително спокоен и мил. Вече се пенсионира, но работи и към МВР. И в частния кабинет на генералите, където е клиника Леге Артис, там е частния му кабинет. Навремето беше завеждащ Вътрешни болести в Окръжна. Има страшно голям опит,  доверете му се. Заповядайте телефона му 089 872 5325

Успех! 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт