Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-18 тема

• 32 467
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • гр. Върбица обл. Шумен
Среднощен привет, Злати! Отново...

Благодаря за красотите, които си споделила!

Скрит текст:
Днес имахме обучение по Амалипе (ромската фондация). Утре всички ще сме заети с програмата, която ще поднесем на панаира. Дано да се хареса на присъстващите.

Лека нощ!

# 346
Здравей,Кате Purple Heart Heart Eyes!

Туба от вчерашното видео,в което пее ''Аз съм призрак''-Саундтрак на Мурат Боз за ''ДА''
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244485%2Ff1a84861 … pl_wall_-63875573

колаж от Канти HugHeart Eyes

от сутринта за рейтинга на ''ДА/МД''

Скрит текст:
Сериал «Оливковое дерево» набрал более 109 миллионов просмотров, став таким образом самым просматриваемым сериалом среди турецких сериалов на платформе Netflix и набрав самые высокие баллы среди всех местных сериалов, которые были показаны на платформе.

В топ 10 Netflix на 2-ро място по отношение на тенденциите

И до днес в топ 10 на Аржентина, Уругвай и Турция Hands V

Желая ти спокоен ден!

# 347
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Благодаря ти за споделеното в текст и музика! Hug

Скрит текст:
Започна се... Първият учебен ден настъпи. Хаирлия да е, както казваше баба ми!

Приятен есенен ден ти желая!

# 348
Следобеден привет!

Кате Hug,честит ти първи учебен ден! BellBooks
Да си жива и здрава,за да посрещнеш поредните предизвикателства
в работата и здрави нерви за да изтърпиш децата! Wink Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

Скрит текст:
Сутринта имах излизане до хематолога за да занеса резултатите от изследванията на ММ.Отидох,но кабинета не работеше.При нас е много горещо има и магнитни бури и ми се отрази на кръвното-ту високо,ту ниско.Едва се прибрах,автобусите пълни с ученици,говорят на висок глас,коментираха.

Вчера излезе инфо,че ще има 2 сезон на ДА/МД!Пуснала го е Седа Бакан.
Не знам защо не продуцента или някой друг.

Съобщила е Седа Бакан, после Бирсен я потвърди!
Бирсен Алтунташ пише #TubaBüyüküstün #ZeytinAğacı
Важен крайъгълен камък по отношение на сериала The Olive Tree, продуциран от OGM Pictures за Netflix.
Сериалът Olive Tree се срещна със зрителите на Netflix и предизвика голям интерес. Седа Бакан, която изигра Лейла в хитовия сериал със 100 милиона гледания, съобщи добрата новина: „Вторият сезон на нашия сериал е потвърден“

Пуснато  и на др.място
#DZMnews
Nature BoomСеда Бакан обяви добра новина! #OliveTree / #MyOtherMe на Netflix от OGM Pictures е потвърден за втори сезон!
Припомняме, че сериалът беше с всякакви рекорди и беше гледан от повече от 100 милиона часа!
• t a g s: #ТубаБюйюкюстюн #СедаБакан #БонджукЙылмаз

от късно снощи пуснато във ВК
Tуба добави към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
Любовни хапки..Heart ExlHeart Exl

коментари към снимката
Скрит текст:
от едната група
Цитат
Цитат
Світлана Ламан
Ничего такие укусы 😍 девочки покусали, одна с одной стороны, другая с другой 🙃

от ТуКи
Цитат
Цитат
Аша Ашаревич
Дочки - шалуньи 🤗💋
Цитат
Цитат
Елена Стасова
Аша, она по-моему говорила как-то, что её удивляет и умиляет , когда дочки говорят ей «почему ты такая сладкая? Так бы и съела тебя»!🥰❤❤❤🎈

Да допълна от сутринта Туба е пуснала в инстасторито...
Добро утро...лети за Лондон

Желая ти празничен следобед!

# 349
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Благодаря ти за поздравите! Heart

Пиша късно, защото
Скрит текст:
имам първи час. Страх ме е да не закъснея.

Скрит текст:
#TubaBüyüküstün
Туба в Лондоне.. Новенькое фото..
Подпись bestoftubakistan: Самая теплая встреча. Большое Вам спасибо за прекрасные моменты этого утра. Вы такой замечательный человек. Я рада приветствовать вас в Лондоне. Наслаждайтесь временем со своими прекрасными друзьями. Скоро увидимся…❤

Скрит текст:
Кыванч в новом рекламном ролике от Finish.

Лека нощ!

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 22:45 от Екатерина Кузманова

# 350
Привет,Кате!

Скрит текст:
Днес от ангажименти окъснях.Сутринта пазарувах,по обяд имах час за маникюр,след обяд чистих.При нас е доста горещо и съм на климатик!

Ново от снощи....
Tуба добави репост от Yaz Turcq Levent /дъщерята на  Hazel Levent/Хазел Левент
 #TubaBüyüküstün към Instagram
Каква е вашата гледна точка? @ТубаБуюкюстюн
Най-доброто време от деня..
С най-скъпата ми Хазел Левент и тази красота..

Ново пуснато преди час във ВК....
Tуба добави към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
От шоуто на дизайнера Бора Аксу на Седмицата на модата в Лондон.
Невероятно.. @bora_aksu✨16.09. 2022 г

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244499%2Fff26aea6 … pl_wall_-63875573

Tuba добави към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
Лондон..

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244500%2Feb7da7fd … pl_wall_-63875573
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244501%2F083a1a9d … pl_wall_-63875573
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244502%2F9aba0a80 … pl_wall_-63875573

Къванч в новата реклама на Finish 💧

https://youtu.be/VsCYSmF88i8

Приятен следобед!

# 351
  • гр. Върбица обл. Шумен
Предиобеден привет, Злати!

Благодаря ти за всичко, което си "донесла"! Изгледах всичко. Heart Eyes

Скрит текст:
Нямам време да търся новини и се радвам, че ти ми ги "носиш", за което още веднъж ти благодаря. Ти си ми информатора. Heart

Еха, красота!

Ползотворен ден!

# 352
Здравей,Кате Purple Heart!

Скрит текст:
Сутринта видях поста ти,но пак бързах да излизам до центъра.Когато имаш възможност наминавай да четеш и др. тема за Туба.Там пишем повече момичета и има инфо от тях,което не винаги мога да пусна тук.

🦋 💙 🦋

Ново пуснато преди малко във ВК
Туба добави репост от Бора Аксу в Instagram #TubaBüyüküstün
Tuba Büyüküstün в рокля от бора аксу и шал на модното шоу на Bora Aksu 💗

Една статия от в.hurriyet за ревюто...
#Пресса #TubaBüyüküstün
Вятърът Бора Аксу духаше на Седмицата на модата в Лондон.
Пролетно-лятната колекция на турския моден дизайнер Бора Аксу се срещна с любителите на модата в рамките на Седмицата на модата в Лондон. Сред гостите беше и красивата актриса Туба Бююкюстюн, която се запомни със сериала „Под сянката на липите”
Лондонската седмица на модата, която започна в четвъртък в лондонската Scottish House, ще приключи във вторник. Бора Аксу е подготвил новата си колекция, вдъхновена от илюстрирания роман на Хенри Даргер от 15 000 страници Вивиан момичета.Творбата на Даргер разказва историята на 7 сестри принцеси, които се борят със злото, за да защитят своята доброта и невинност.Контрастът на силните воини с невинността и наивността на детството също е в основата на колекцията.

Тази невероятна книга от 15 000 страници, която Хенри Дарджър подготви, докато рисува тайно в стая, където живееше 40 години, съдържа повече от 300 акварела. Униформите, цветовете и символичните детайли на момичетата Вивиан на снимките заемат първо място в лятната колекция Bora Aksu 2023.

Докато в роклите могат да се видят романтични и носталгични силуети, мъжествеността, създадена от по-острите линии в палта, якета и ризи, носи модерен и изтънчен вид. Копринен тюл, коприна и памучна органза в колекцията Bora Aksu въплъщават детството на момичетата Вивиан по отношение на лекота и наивност. Прасковено, прахообразно розово, светло синьо и бяло символизират жизнения свят на момичетата Вивиан, докато в същото време техният образ на войн оживява в кобалтово синьо и черно, които съставляват по-тъмната цветова палитра на колекцията. Аксу използва фигурки на прилепи в картините на Хенри Даргер като аксесоари, дантели и бродерии.

https://www.hurriyet.com.tr/amp/avrupa/londra-moda-haftasinda-bo … ari-esti-42138568
(преводът е от руски ез.чрез гугъл,не е редактиран тъй като нямам време)

Цялото ревю качено в ЮТуб !

https://youtu.be/vTHjrvSDw9k

Спокоен остатък от деня!

# 353
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Благодаря ти за обилната информация! Kissing Heart

Скрит текст:
Имах проблем с БГ - Мама. Появяваше се "грешка", след "грешка". Чак сега се оправи всичко. Нямахме и електричество преди да почна да пиша.

Спокоен ден!

# 354
Здравей,Кате Hug!

Благодаря за новите снимки и припомняне на старите! Two HeartsKiss

Скрит текст:
При нас вчера следобед се изви страшен ураган.Предплагам си видяла по новините или дъщеря ти,ти съобщи.Има големи щети от съборени дървета,на плажа също.Сутринта излизах.Следобяд аз пък имах проблем със сървъра.Нищо не се отваряше,а на тел.всичко беше наред.Рестартирах лаптопа и се оправи.

Роклята на Туба от модния дизайнер Бора Аксу....

Хазел Левент постави в Instastore
Tубико получава своето копие на Nostalgia in the Periphery от Mangal Media
Местоположение – институт Bishopsgate

Скрит текст:
«Ностальгия на периферии» - недавний проект главного редактора Mangal Media Эфе Левента
Nostalgia in the Periphery" - это ограниченный тираж сериграфий (шёлкография) и цифровых отпечатков различных писателей и художников, исследующих золотой век мировой популярной культуры. Личные эссе и рассказы, представленные в проекте, задают неприятные вопросы о том, кого помнить и кто имеет право быть забытым.
Печатная версия «Ностальгии на периферии» вышла в Стамбуле и доступна в интернет-магазине за 75 долларов. Десять экземпляров будут зарезервированы для продажи внутри Турции по сниженной цене. Для продажи вышло всего 40 экземпляров.
https://vk.com/eatb_haber?w=wall-120865532_477970%2Fall

Туба постави в Instastore
И я прочетох на път за вкъщи...Simple Smile Хареса ми..

Повтарям снимката на Туба,която си пуснала....тъй като са открили,че Сюхан също е носила този модел ръкавици,използвала ги е в ролята си.
От коментара:''Харесва ми, че Туба носи аксесоари или нещо подобно от нейните герои от време на време''.

Туба е отговорила на фенка в ИГ....

Скрит текст:
Туба ответила поклоннице в инстаграм #TubaBüyüküstün

Моя Туба, я не знаю, прочитаете ли вы это увидите ли, меня зовут Алия, я британская арабка, живу в Англии 25 лет, я полюбила вас с 2007 года. Хотя мне это казалось чудом, не проходило и дня, чтобы я не думала о том, каким будет наше первое объятие, вчера вы, наконец-то, приехали в Лондон, и хотя внутри я знала, что никогда не обниму вас, я все еще надеялась на чудо, но моя инвалидность мешает всему. Хотя я не живу в городе (максимум 45 минут/ 1 час езды), если бы у меня не было такого физического состояния, клянусь, я бы отправилась на край света, чтобы обнять вас, но при церебральном параличе это невозможно. Я не знаю, как долго вы пробудете в Англии, или, может быть, я опоздала с написанием этого, но даже если мы не обнимемся, я надеюсь, что однажды вы узнаете о моем существовании. Я надеюсь, что однажды я смогу заставить вас почувствовать любовь моего сердца к вам, я надеюсь, что смогу поблагодарить вас за то, что вы существуете и за то, что делаете то, что вы делаете, но до тех пор, пока этот день не наступит, я буду любить вас безоговорочно всю оставшуюся жизнь, даже если вы будете вдали от моих глаз..

Туба ответила: Дорогая, я уже уехала из Лондона.. Может быть, мы сможем обняться в следующий раз..❣

Желая ти безпроблемен следобед!

# 355
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Отново ти благодаря за споделеното! Heart Eyes

Скрит текст:
Днес съм във втора смяна и реших да пиша сега. Часовете ми са в начален етап и имам още един час в гимназиален.

Лек ден!

# 356
Здравей,Кате!

Скрит текст:
Сутринта излизах да занеса изследваният на ММ на лекаря.После си заредих картата за автобуса за пътуване с намаление като пенсионерка.Вализах в няколко детски магазина за подарък за внука,тъй като наближава рождения му ден.

ТМТ-три красавици се разхождат по улиците на Париж! Kissing Heart

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244514%2F7de79239 … pl_wall_-63875573

🆕 През обектива на Гененч Уянък 📷

🆕 С Расул Маликзаде, между снимките в Ню Йорк.
Расул озаглави снимката така:
„Невероятна вечер със страхотен актьор и страхотен човек“

Безпроблемен следобед ти желая!

# 357
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден, Злати!

Донесла си много красиви Туба и Къванч...

Скрит текст:
Днес имах само два часа - 1-ви и 2-ри в първа смяна. Току-що се прибрах.

Ползотворен ден!

# 358
Здравей,Кате!

Скрит текст:
Днес доста окъснях,но пак имах много неща за вършене.Сутринта след като писах в др.теми излизах.Купих подаръци за внука за РД,после в Лидъл и др. магазини.Обядвах и тръгнах да ми бият инжекцията в лявата ръка.Доста е отдалечено от нашия комплекс.Като се прибрах малко си починах,събирах пране.Утре следобед заминавам сама при дъщерята с автобус.Ще се върна на др. ден.

🆕 Зад кадър от заснемането на мини-филма за компания Finish

Спокоен остатък от деня!

# 359
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добра вечер, Злати!

Благодаря ти за прекрасните Туба и Къванч. Heart Eyes

Скрит текст:
Утре съм в първа смяна. Дано да се събудя рано сутринта. Смятам да се окъпя сега, че косата ми е пораснала и трябва дълго време да я суша. Нямам време да се пострижа и боядисам. Трябва да чакам, а фризьорката е мудна и непрекъснато говори.

Обичам този сериал! Никога няма да го забравя!

Лека вечер!

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 20:39 от Екатерина Кузманова

Общи условия

Активация на акаунт