Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-18 тема

• 32 484
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър вечер, Злати!

Благодаря ти за изчерпателната информация! Откъде я изнамираш, не знам Thinking

Скрит текст:
Някои от колегите ми заминаха за Турция. И аз преди съм ходила и това ми е достатъчно. Става ми лошо от дългото пътуване.

Прекрасна Туба!

Спокойна вечер и лека нощ!

# 436
Здравей,Кате!

Реших да пиша по-късно,след като ми писа сутринта на вайбъра какво е станало с лаптопа ти.
Скрит текст:
Инфото,което взимам е от темите за Туба във ВКонтакта!Ти също си пускала оттам снимки и инфо на руски ез. в скрит текст!Някои колажи намирам в ТТ,въпреки,че не съм регистрирана.
И моя лаптом ми направи номер като заби и не можех да пиша.Докато го оправя доста се изнервих.Не можех да го изключа с мишката и го направих от копчето за включване.После пак го натиснах да се включи.Появи се картината и успях да рестартирам.

Туба в офиса на компанията Netflix в Лос Анджелис/ЛА съкратено ще го пиша за по-лесно/
Очакваме нещо ново от Туба!

Скрит текст:

и др.нова снимка от празенството в консулството...

Tубa добави репост от Shalini Vadhera/Шалини Вадхера... #TubaBüyüküstün към Instagram
Много ми хареса да срещна красивата Туба Бююкюстюн от един от любимите ми сериали на
Netflix „Другата аз“

от колекцията  MAVI!

Приятна вечер ти желая!

# 437
  • гр. Върбица обл. Шумен
Измъчен привет, Злати!

Злати,
Скрит текст:
Пооправиха ми компютъра. Три пъти ходих в изипей. Някои снимки ще повторя от твоя пост, защото ми харесаха.

Спокоен ден ти желая!

# 438
Добър вечер,Кате!

Скрит текст:
Мислех по-рано да пиша,но започнах да гледам поредния епизод от 6 сезон на Забранената ябълка и окъснях.Обаждах се  и на дъщерята.Миналата седмица внукът беше болен,а сега тя и внучката.Някакъв вирус-хрема,ангина, температура.

още една нова снимка от 29.10.

Холивудската звезда Ксандър Бъркли от The Walking Dead/Ходещият мъртвец е харесал публикацията
 на Tубa в акаунта на Alan Somers IG  Heart Exl #TubaBüyüküstün https://t.co/hpHxZWZUkl

Приятна вечер! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 439
  • гр. Върбица обл. Шумен
Празничен привет, Злати! Balloon

Скрит текст:
Днес отбелязваме Деня на народните будители.
На първи ноември отдаваме почит на делото на книжовниците и просветителите, съхранили духовните ценности на нацията.
Българската академия на науките ще отбележи празника с честване,  посветено на 300 години от рождението на Паисий Хилендарски и 260 години от написването на "История славянобългарска". Гост на академичното тържество ще бъде президентът Румен Радев.
Председателят на Парламента Вежди Рашидов ще дари книги, посветени на дейността на Народното събрание на Народната библиотека "Иван Вазов" в Пловдив.
Шествие по повод 100-годишнината от първото отбелязване на Деня на народните будители  ще се състои в Пловдив. В него ще се включат представителни групи от  всички пловдивски училища. Шествието ще потегли от площада пред Хуманитарната гимназия и ще премине по централната пешеходна улица. На церемония пред Военния клуб  ще  бъдат  връчени отличия на учители,  работили  заедно със своите ученици по  проекта "Народните будители и аз".

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БУДИТЕЛКО!

Весел празник!

# 440
Добър ден,Кате Heart!

Кате,честит празник и на теб! Books Flowers Rose

Когато пускаш нова снимка дай пояснение от кога или от къде е!
За това я повтарям за тези които четат темата!
Нова снимка на Туба  пред студиото на Дисни в ЛА!
🆕 Walt Disney Studio...

Явно е направена:
🆕 от Алана 🤩🧿☘

нов колаж на Канти Hug с Туба за м.ноември...

🆕 зад кадър при снимките на "Маслиново дърво"

Приятен празничен ден!

# 441
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет отново, Злати!

Благодаря ти за информацията, която си донесла! Heart Eyes

Скрит текст:
Элиф Денизер... #KaraParaAşk #TubaBüyüküstün

Скрит текст:
#CesurveGuzel #TubaBüyüküstün #KivancTatlitug
Чашечка ароматного кофе конечно же, не решит наших проблем, но бодрости и оптимизма добавит..

Мави и Санджар...

Спокойна вечер! 

# 442
Здравей,Кате Heart!

Снощи се появиха нови снимки от сватбата на Ирем Гюр в Париж през м.октомври,
на която присъстваха Туба и момичетата й - Майя и Топрак!!

...кратко видео от подписването в посолството на Т-я в Париж/Ф-я
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244719%2F766cca79 … pl_wall_-63875573

14 седмици  в топ 10

Скрит текст:

И тук на ВОИ очакваме 2 сезон до края на годината

🆕 Бодрум беше домакин на 14-ото събитие на Marriott Group Global Social Responsibility Journey to Awareness.

Втората снимка е от 26 октомври от откриването на спортния център в Истанбул.

Хубав следобед!

# 443
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет в слънчевия (все още) следобед, Злати!

Пак ти благодаря за информацията! Радвам се, че ми носиш новини. Изгледах видеото... Сладурско е...

Скрит текст:
Злати, аз нямам време да търся новини, свързани с Туба и Къванч. Свободното ми време е малко, а и трябва да си почивам, защото в училище е ад. Учениците съвсем са ескалирали. Аз преподавам, а те ровят в телефоните си. Нямат тетрадки, нямат химикали. Закъсняват за часа поне с 20 минути, а той 40 минути. Повишавам тон, а никога не съм го правила. Все едно ме няма, правят си каквото искат...

Изгледах видеото, сладурско е...

Елиф Денизер...

#TubaBüyüküstün #ZeytinAğacı #AnotherSelf
За кадром сериала «Оливковое Дерево»

С инстаграм Алана Сомерса #TubaBüyüküstün
Локация, Студии Уолта Дисни

Мави...

Мави и Санджар...

Спокоен остатък от деня!

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 16:59 от Екатерина Кузманова

# 444
Здравей предиобедно,Кате!

Скрит текст:
Няма какво толкова да търсиш..Като влезеш в една от темите във ВК има всичко.За около 10-15 мин. е.А и така ще се разтовариш от децата като гледаш Туба! Wink Ако ти е трудно пусни 2-3 снимки или колажи за да има пост.Аз ще  пускам новото,което е излязло!

Открили са,че блузката е една и също.Това няма как да ни учуди!

🆕 MAVİ. Зимен сезон ...

Успешен слънчев ден!

# 445
  • гр. Върбица обл. Шумен
Здрасти, Злати!

При нас е слънчево, почти пролет...

Скрит текст:
След малко ще тръгна за втората смяна, пъвата я "опатках"...

Мерси за споделеното!

Пилешката ни принцеса...

Това успях да свърша... тичам към училище...

Спокоен ден!

# 446
Следобеден привет,Кате!

Скрит текст:
Окъснях,но имах задачи за вършене.Сутринта писах в някои теми с които започвам рано.Там пишат повече момичета и има движение на нови снимки и инфо.После имах час за маникюр(имах отменен от сряда).След това на аптеката и стана обяд.Следобяд първо пазарувах,че утре е Архангелова задушница и раздавам за починалите ни близки.Чистих апартамента(което правех утре).Обади се и синът,тъй като почива, но не дойде да се видим и си поговорихме.Чистел риба(сега има паламуд идр. видове по евтина) и слагат в торбички за зимата или правят консерви.

От вчера имаме нови снимки на Майя и Топрак.Те са в Турция,докато са във ваканция,а Туба е в ЛА!
Децата са празнували с приятелчетата и майките им Хелоуин,както го правеха предишните години!
Ето и снимките...

Снощи е имало парти по случай 6-тата годишнина на Нетфликс в Турция и са присъствали много актьори.
Там са били повечето от ''Другата аз''+реж. и сц.!
Ето ги поотделно...

режисьорката

Мурат Боз

Туба добави репост от Нуран Еврен Шит в Instagram #TubaBüyüküstün
Надпис: Прекрасни дами от „Другото аз“ липсва най-сладката Tuba Büyüküstün Flowers Rose
Туба отговори: И вие ми липсвате, малки..
Много силно.. Heart

🆕 MAVİ. Зимен сезон

Приятен следобед!

# 447
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър вечер, Злати!

Благодаря за споделеното! Много са пораснали Мая и Топрак...

Скрит текст:
Електронният дневник най-накрая се появи. Цял ден в следобеда писах пропуснатите теми - от  16-ти, та досега. Затова пиша късно.

#TubaBüyüküstün #ZeytinAğacı #AnotherSelf
Красавица Ада..

#Gönülçelen #TubaBüyüküstün #РазбивающаяСердца
Красавица Хасрет..

Туба добавила в инстастори репост от Нуран Эврен Шит #TubaBüyüküstün

Подпись: Милые дамы «Другое Я» скучающие по самой сладкой Тубе Бюйюкюстюн🌹
Туба ответила: Я тоже скучаю по вам, малышки..
Очень сильно..❤

#KaraParaAşk #TubaBüyüküstün #EnginAkyürek

#Asi #TubaBüyüküstün
За кадром сериала..

#CesurveGuzel #TubaBüyüküstün #KivancTatlitug

Всичко идва малко по малко...
Любовта ни се роди от едно случайно докосване...

Лека нощ!

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 18:06 от Екатерина Кузманова

# 448
Здравей следобедно,Кате!

ново от Туба Heart

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244724%2F9111fc83 … pl_wall_-63875573

Tuba добави към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
събота като неделя..

и Онур на годишнината на Нетфликс

и др.актьори от ''ДА/МД'' на купона,Мурат Боз е пял сам и  със съпруга на Берен Саат-Кенан Доуулу...

Къванч отново се е заразил с Корона вирус..в лека форма..малкия също е болен..и са под карантина

повече инфо  в скрит текст на руски ез.
Скрит текст:
🆕 Кыванч Татлытуг и его семья на карантине.

На днях состоялось грандиозное мероприятие посвященное годовщине открытия цифровой платформы Netflix в Турции, но Кыванч Татлытуг его не посетил. Актёр представлял сразу четыре проекта, два из них уже были выпущены, а два готовятся к выходу в новом сезоне. Журналисты выяснили причину по которой знаменитый актёр не посетил мероприятие. Как оказалось, Кыванч Татлытуг вновь заболел короновирусом и сейчас находится вместе со своей женой и маленьким сыном, которые так же заразились, на карантине в своем доме, в Бодруме. Ковид протекает у семьи в легкой форме.
Напомним, что Кыванч Татлытуг уже болел короновирусом в прошлом году, тогда у любимца Турции болезнь протекала в более серьёзной форме и изначально был поставлен неверный диагноз- пневмония.

Скрит текст:
Много работа и задачи имах днес.Раздаваха ми,аз раздавах.После и синът идва.Подготвих му някои буркани зимнина да вземе.Излизах до аптеката.Следобед също имах някои работи и сега остана време за темата.След това отивам да подготвя вечерята!

Спокоен остатък от деня!

# 449
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Благодаря ти за споделеното! Разбрах за лошата новина. Намерих и това:

Скрит текст:
"Според турската преса Къванч Татлъту не е успял да присъства на партито на Netflix, където бяха представени двата му нови филма, тъй като той, съпругата му Башак Дизер и малкият му син Курт Ефе са се заразили с коронавирус за втори път. Съпрузите, които са в Бодрум, вдигнали висока температура. Направените изследвания потвърдиха съмнението за COVID. Заболяването протича в лека форма."

Не се пазят тези хора...

#TubaBüyüküstün
Туба для журнала InStyle Turkey/2022г/

Ехааа...

#KaraParaAşk #TubaBüyüküstün #EnginAkyürek

Спокойна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт