Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-18 тема

• 32 864
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Предиобеден привет,Кате!

Благодаря за споделеното!

всички нови снимки за 1 еп.на линка
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?w=wall-39664475_702240

и озета
Скрит текст:
🆕Озет к первой серии сериала "Aile" / "Семья"

💥💥💥💥💥ДАТА ПРЕМЬЕРЫ ОФИЦИАЛЬНО 7 МАРТА💥💥💥💥💥
"История одиноких детей, родители которых не умели любить"
Семейство Сойкан выглядит семьей только за обеденным столом. В очередной день, когда готовится семейный ужин, Аслан улетает в Измир, для того чтобы решить вопрос с "темными" делами дяди.
В этой поездке и пересекаются пути Аслана и психолога Девин. Девин летит в Измир, чтобы помочь младшей сестре в очередной раз попавшей в беду. Бросается в глаза очевидная разница миров Аслана и Девин, но общими для них оказываются раны, которые им причиняют их семьи.
С первой же ночи Аслан нарушает ради Девин все незыблемые правила семьи Сойкан. Это сразу делает Девин врагом в глазах матери Аслана - Хулии, которая испытывает к сыну чувства навязчивой привязанности и воспринимает девушку как большую угрозу.
Ранее мать уже демонстрировала, что может пойти на все, чтобы удержать Аслана, но теперь Хулия понимает, что в этот раз ее сил может не хватить.
Однако сложно придется не только Хулие. Встреча в самолете это только начало пути наших героев, чьи раны детства еще долго будут мешать им построить свою семью.

Трансляция на телеканале ShowTV по вторникам в 20.00

🎥 Семейство - 1 епизод (кратък откъс)
https://youtu.be/S0iPpxnxrgk
Благодаря за превода и субтитрите на Еванжелин! Flowers Rose
1 еп. ще бъде излъчен на 7 март/вторник по к. ShowTV

Приятна почивка!

# 676
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добра вечер, Злати!

Извинявай, че се появявам късно...

Скрит текст:
Заех се да режа сухите клони на асмата и ми отне доста време. Починах си и затова чак сега пиша.

Реч на Туба: 6 февруари 2023 г., това събитие е гравирано в сърцата и умовете ни като един от най-болезнените дни, които нашата страна някога е преживявала. Утре ще навърши един месец. Животът на милиони наши хора се промени за секунди. Но сега ви пиша като национален посланик на УНИЦЕФ от името на нашите деца. Защото те пострадаха най-много. В един миг те останаха без майка, баща, дом, стая, училище, приятел. В момента съм в контейнерен град, пространство за деца, в Ислачие. От първите дни на земетресението УНИЦЕФ, работи със своите партньори за излекуване на физическите и психически рани на нашите деца. Но пътят ни е дълъг, всичко тепърва започва. И най-важното, останете силни по пътя. Затова имаме нужда от теб. Имаме нужда от вашата подкрепа. Имаме нужда от вашите дарения. Присъединете се към мен и УНИЦЕФ.

Гласът й трепереше, когато говореше за децата на изгубените родители.

Лека нощ!

# 677
Привет предиобедно!

Кате Hug,благодаря за новите снимки с Туба!
Скрит текст:
Вчера цял следобед очаквах пост.Мислех какво ли не-че нямаш ток,нет,че си болна или имаш гости.След като си имала толкова работа пусни набързо пост и тогава си върши заплануваното!

Посещението на Туба в Контейнерния град Islahiye Kalyon @unicefturkiye започна в събота!

видеото от тогава....
#TubaBüyüküstün
Поздрави от Детската зона на Контейнерния град Islahiye Kalyon @unicefturkiye

Туба приветства всички и показва палатките. Децата тук получават психологическа подкрепа, играят игри. Ние им помагаме да преминат по-лесно през този процес, те си играят с нашите доброволци. Това е много красив район. Детските зони са много важни, приятели. В тези ситуации най-много страдат децата. Може да им е трудно да разберат това. Те може да не са в състояние да опишат какво преживяват. Сега има много от това, от което се нуждаете, всичко е за деца.
Всеки се старае и помага с каквото може, когато чуе за страната ни. Тук има чудесен детски кът. Тук се организират забавления с учители, доброволци, психолози, провеждат се игри и се прави всичко възможно децата да се сприятеляват по време на този процес, да забравят за преживяната травма и поне за момент да попаднат в друг свят. Целувам всички. Довиждане..

🆕 #TubaBüyüküstün
В палатките в İslahiye #UnicefTürkiye

Скрит текст:

А тези снимки и  превода,който пусна са от вчера/неделя...
видеото...
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245089%2F7266beb9 … pl_wall_-63875573

Новото от сутринта
Според най-голямата в света база данни IMDb #TubaBüyüküstün
Туба Бююкюстюн е на 3-та позиция тази седмица сред турските актьори.
И 4,616-то място сред повече от 11 милиона имена по света

Бях те питала ще гледаш ли сериала ''Семейство'',който започва утре.Така и не ми отговори.За това спирам да пуснам фрагмани и всичко,което излиза.Знаеш,че има отделна тема за Къванч и си писала в нея.Така,че проверявай там какво е излязло!

Безпроблемен ден и лека нова седмица!

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 11:30 от Zlatina3

# 678
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет по нощите, Злати!

Благодаря за информацията!

Забравила съм да ти отговоря... Аз повторно гледам "Дъщерята на посланика", заради Туба, защото много ми хареса ролята й. "Семейството" ще го гледам по-късно и то заради Къванч.

Мави...

Някои хора могат да се развеселят само с едно "Здравей"!

Ако има любов в сърцата, нищо не може да разбие тези чувства.

Сюхан...

Най-добрата битка е тази, която завършва с прегръдки...

Лека нощ!

# 679
Привет следобедно!

Кате Hug,честит празник! Revolving Hearts
Много радост,щастие и късмет! Flowers RoseFlowers TulipFlowers Bouquet

Tубa е добавила репост от Seinan Levent в Instagram #TubaBüyüküstün
#8 март не е денят за купуване на цветя за жени. 8 март е денят, в който 129 жени, стачкували през 1857 г. за по-добри условия на труд, са брутално убити на барикадите...!!
С уважение към тези спомени...
@seynanlevent „Честит ден на жената на тези, които работят за създаването на красиво бъдеще“
#8 март Международен ден на жената

Снощи гледах онлайн  руската озвучка  на ''Семейство''!Хареса ми.Сутринта видях,че има висок рейтинг!
Скрит текст:

Приятен празничен ден!

# 680
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден, Злати!

Честит празник и на теб и... пак на патерица...

Да си жена е тежка орисия.
Да си жена е омайваща магия.
Да си жена е чудото на чудесата.
Да си жена е топлият покой на небесата.
Да си жена е обич истинска и безусловна.
Да си жена е светлина – красива и духовна.
Да си жена е усмивката, която вечно грее.
Да си жена е красотата, която не старее.
Да си жена...

Скрит текст:
Имаше повреда в електричеството. На кабелна сме и понякога нямаме интернет.

Туба за списание Formsanté/2004/

Прекрасна Сюхан...

Tuba добави репост от Seinan Levent в Instagram #TubaBüyüküstün

Осми Март не е денят за купуване на цветя за жените. Осми Март е денят, в който 129 жени са, стачкували през 1857 г. за по-добри условия на труд, са брутално убити на барикадите...!!
С уважение към тези спомени...
Честит Ден на жената и на тези, които работят за създаването на красиво бъдеще.

Прекрасен ден ти пожелавам!

# 681
Здравей,Кате!

Благодаря за стиховете и новите снимки на Туба с дечицата! HugTwo Hearts

🎥 Семейство - еп.01 (Бг.суб)
https://cloud.mail.ru/public/3myw/8CuFCKXKH
https://my.mail.ru/mail/evavili/video/32/645.html
https://videa.hu/videok/film-animacio/.1-..mp4-Jc6N08..
https://archive.org/details/1-.-2_202303
и в групата ЛЮБИМИ СЕРИАЛИ С ПРЕВОД ®
https://vk.com/club113691288

Безпроблемен остатък от деня!

# 682
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Днес е моят Рожден Ден! Пораснах с още една година...

Да почерпя виртуално...

Скрит текст:

Прелест!!!

Душата е мистериозно нещо. В него е комфортът, а след това раздялата.Тя плаче и се смее. Тя успява да контролира тялото си. Боли, чувстваме го. Но не знаем точното местоположение. Къде се крие в тялото.                 В нас е, но не се вижда...

Приятен ден!

# 683
Предиобеден привет!

Кате Hug,честит рожден ден!
От сърце ти желая да си здрава,обичана и щастлива! Flowers Four Leaf Clover
Благодаря за почерпката!

Весел празничен ден!

# 684
  • гр. Върбица обл. Шумен
Вечерен привет, Злати!

Късно се появявам, защото се заех

Скрит текст:
да копая в градината, защото има много трева. Изморих се и се прибрах. Утре ще "слагам" софрата в училище. Накупих много неща. Колежката ми ще ме с вземе с колата, защото доста се натоварих с какво ли не.

Скоро всичко ще си дойде на мястото, облаците ще се разсеят, слънцето ще излезе и следващото изпитание ще остане в миналото...

Лека вечер!

# 685
Здравей предиобедно,Кате!

нова снимка пусната вчера от Instagram на Инан Кирдемир
Туба на шоуто на Miu Miu преди дни..още е в черно заради земетресението...

Вчера се навършиха 9 год.от началото на КПА...

част от снимките за 2 еп. на ''Семейство''

Приятен ден и лека седмица!

# 686
  • гр. Върбица обл. Шумен
Нощен привет, Злати!

От известно време интернетът хич го няма. Имало е повреда от вятъра, който беше почти ураган, а само един човек се грижи за това. Чак сега успя и затова пиша по късните доби. Писах в електронния дневник и вече съм готова.

Най-важното е да намерите някой, който да ви прегърне в момента, когато крилата са свити, очите са тъжни, а ръцете са спуснати.

Стилна Сюхан...

Туба е добавена към instastory

1.Къде са събраните пари?
По телевизията са събрани милиарди. Направени са индивидуални дарения. Изсипаха се пари от цял ​​свят. Милиарди са изпратени от най-големите световни хуманитарни организации. Някои от чужденците, които следя, публикуват в профилите си числата, които събират, повечето доста високи. Хиляди хора започнаха благотворителна акция. Пакистански шофьор на такси в Париж казва, че сме изпратили 2 камиона и всички сме предоставили финансова помощ на джамията. Моят абонат от Кан пише, че камионите се изпращат един след друг. Стотици, хиляди подобни примери. Милиони хора са направили всичко възможно, за да помогнат. Помощни организации са организирани по целия свят. И вътрешният министър все още изисква закуска и дрехи от нас. Къде са парите, къде са помощите!!! Защо хората са засегнати от земетресението в такава тежка ситуация!!!
2. Hyuda двойка и жена
Според Хюда Пар основното задължение на жената е майчинството и социалната политика трябва да се изгражда в съответствие с този принцип. Те се обявиха за оттегляне от Истанбулската конвенция. Сега, след като алиансът приключи работата си, Защита на семейството и предотвратяване на насилието срещу жени № 6284 На общите избори през 2018 г. те получиха 0,3 процента от гласовете.
И много жени, станали "майки", са малтретирани пред децата си...
И много "майки" са убити пред очите на децата им...

А нейната усмивка може да докара кораби до брега и в най-непрогледния мрак...

Лягам си... Дано да чуя алармата на телефона...

# 687
Здравей,Кате!

При теб винаги нещо се случва!

нова снимка от посещенията на Туба в  Karamanmaraş ...пусната преди дни..
От Instagram Bugry Elvan #TubaBüyüküstün
Подпис: Неочакван гост, Туба Бююкюстюн. Благодаря ви!

и още от него...
От Instagram Bugry Elvan #TubaBüyüküstün
Подписано: Нашата неочаквана гостенка Туба Бююкюстюн в O Ses İslahiye (Гласът на Islahiye) 🎶
https://twitter.com/Xochitl71467638/status/1635457820089884677
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245109%2F69334803 … pl_wall_-63875573

Безпроблемен ден ти желая!

# 688
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Пак пиша късно...

Скрит текст:
Днес правихме избор на учебници по учебни предмети за които ще се използват през учебната - 2023/2024 година. Чак сега приключих.

Ада...

Не ме сравнявай с никого... Никой не може да ме повтори...

Колко готино е да мълчиш, когато очакват да си бесен...

Хасрет...

Сюхан...

Лека нощ!

# 689
Здравей,Кате!

Tубa добави репост от tubabustun.cz #TubaBüyüküstün към Instagram
1. Нарисувай Туба, казах на дъщеря ми. И тя я нарисува така, синият цвят стои най-добре на Туба @tubabustun.official
Туба отговори: О, Боже.. толкова е красиво.. целунете я и я прегърнете от мен, моля..  Heart Exl

2.Видео от фен...

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245112%2F0c661c69ebefffa107

Спокоен ден ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт