🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 402
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 410
Знаете ли какво се почудих снощи? Бившата на Витко дсли гледа предаването и ако да, с какви чувства? Joy
ГоркАта, сигурно е в див потрес
Снощи я споменаха в разговор бившата му, Виктория каза, че е “топ”.
За тези, които са изпуснали тази част -
Скрит текст:
Теодора, Дениз, Венета, Виктория К. и Людмила бяха край басейна и коментираха предстоящата среща на Деница с Виктор. Някоя попита Деница на колко е години и започнаха да коментират, че е доста възрастна за него, Теодора каза, че бившата му приятелка също е по-възрастна от него и може да си пада по по-големи. Виктория каза: “Да, обаче тя е топ.”

# 1 411
  • Terra incognita
Топ е, защото е пипана по лицето. Иначе не е топ.
За тялото- ясно, това работи. Но Деница също има добро тяло .

# 1 412
Ако ПАК Алекса ще гледам на следващия епизод, просто моля да ме уведомите като я изгонят, че да не си хабя нервите с отрицателната енергия, която ми създава.

# 1 413
От къде дойде това, че Александра ще ходи пак на среща?

# 1 414
Дениз и ВиктАрия да не са толкова отворени, че щяха да са супер обидени, ако някой беше показал ПЪПКИТЕ, които имат на места на които предполагат да имат гърди!

# 1 415
  • Sunshine state
Дениз обижда на леля.. Да се смееш ли, да плачеш ли? Тя дали има огледала у тях? Никой друг не е така злобен като нея, като някоя  циганка в махлата нарежда. Толкова си може.

# 1 416
Знаете ли какво се почудих снощи? Бившата на Витко дсли гледа предаването и ако да, с какви чувства? Joy
ГоркАта, сигурно е в див потрес
Все си мисля, че го гледа предаването. Ако не за друго, то поне от чисто любопитство.
Виж обаче с какви усещания остава от видяното не  мога да предполагам.
Ако е гледала снощи, то е убедена че този човек много трудно преболява края на отношенията си с нея. Лутане наляво-надясно без да достига и грам емоцията, която търси и явно с емоцията с която сравнява.
Колкото и Виктор да разправя, че перфектните страстни креватни упражнения са ги държали заедно въпреки различните им мнения за всичко (по негови думи), тази версия се пропуква сериозно. Надали само Тя се справя добре в леглото, ама с други справящите дето е пробвал, нещо не се получава. 
Нея как я карат да се чувства тези неща които вижда, може само тя да каже или някой който я познава добре.

# 1 417
Деница наистина има хубава фигура. В лице може да изглежда по-стара и да не е първа хубавица, но те другите все едно са. Много има за какво да и завиждат на Деница като поведение и характер и затова я и оплюват - "Хората хвърлят камъни по дървото, което ражда плод"
Това съм го пропуснала как Виктор се е съгласил, че са селянки Joy
Аз още от епизод 1 си мисля, че той е съжалил, че е там и потресът му от тези жени е една от причините да се държи така дървено. Не знам коя ще си хареса, но тежко му и горко. Да си взима Марта и Деница чисто като приятелски отношения да поддържат по-натам в живота и това е. Плюс може би някои като Радостина, Ева и не се сещам други

# 1 418
Едната вика: "Ще повърна след малко" , а другата: "Недей! Няма смисъл"
Това беше лафът на вечерта за мен.
Е, остави си го момичето да повърне, като иска да ѝ олекне. Joy

Edel, на Виктор реакцията си беше само изречението "Ти наистина ли не мислиш, че са селянки?". И не съм много сигурна как би следвало да се разбере. Дали просто не питаше : Ти наистина ли съжаляваш за думите си и не мислиш това, което си казала?

# 1 419
Виктория наистина е голяма селянка. Пред камерата запазва самообладание и не се разкрива, но обижда яко хората на лично съобщение.

# 1 420
Според рекламата, май довечера ще разкъсат Виктор за индивидуални срещи, щото розите в края на деня щели да са само 7.

# 1 421
  • Варна
Защо се трият постове, които са по темата?? Новодошлите се засегнаха ли? Брей, много обидчиви значи.

Много искам Виктор да покани пак Алекс, предусещам много завист и жлъч.

# 1 422
Ама, че епизод, откъде да започна... Дълго стана, затова го слагам го скривам.
Скрит текст:
Първо постъпата на Капиталова е изключително гнусна, но проблемът не е само в развързания бански (който поне не бил свален - колко идиотско оправдание), но и в това, че те нападаха Алекс през цялото време, държаха се като хулиганки и я сринаха тотално. Аз се поставям на мястото на Александра и мога да си представя какво е всички да се настроят срещу теб и да те тормозят - да, развързването на банския Е тормоз, атакуването на един видимо слаб, уязвим и разстроен човек Е тормоз. Някой казват, че тя ги била предизвиквала и имало причина всички да са срещу нея. Първо, дори да ги дразни, това ли е начинът?! Второ, да не забравяме, че в това предаване те са си конкурентки. Ако усетят слабост в един играч, е много по-удобно да се обърнат срещу него, да го изолират и да го смачкат тотално; за останалите играчи също е много по-лесно да преминат на страната на силния.
В крайна сметка тук въпросът изобщо не е в това дали някой предпочита да е в отбора на Алекс или в отбора на Дениз и Виктория. Въпросът е в това човек да може да заеме една принципна позиция Срещу агресията, унижението и тормоза. Без значение кои са му приятели. В този смисъл за мен неутралната позиция е недостойна. Особено много ми падна в очите Карина, на която досега не и се чуваше гласът. Аргументите и са абсурдни - "ти ги предизвикваш; ако на мен ми бяха развързали банския, нямаше какво да ми се види." I call this complete bullshit. Ако бях аз, щях да осъдя подобни грозни прояви, без значение коя е жертвата.
Освен това Дениз и Капиталова се оказаха доста... късогледи. Окей, днес надвиха Александра. Но след това, което стана, представяте ли си някоя от тях да спечели предаването? Абсурд. Самият Виктор го каза: "Наистина ли не го мислиш (че са диви селянки)?". И друг момент - когато извика Александра да си поговорят насаме, понеже видя, че е разстроена, Дениз се издразни на това: "Сега тя отива да му реве." Хмм.. а кой с постъпките си даде толкова силен коз на Александра?
Освен това агресивната групичка постоянно твърди, че Алекс ги предизвиквала и тя им е виновна. Пак повтарям - и така да е, има много по-зрели начини да се справят с човек, който ги дразни. Това тяхното ми звучи повече като оправдание в случая.
Самата Александра също не е безгрешна. Доста тъпо ми се стори по време на играта да подбутва Елвира и то възползвайки се от помощта на Вики. Но конкретно относно скандалите от последния епизод - първото нещо, което трябваше да се направи, за да се деескалира напрежението, е да престанат да разстойват Алекс допълнително и едва след като се успокоят, да обсъдят и останалите проблеми.

# 1 423
  • Варна
Ама, че епизод, откъде да започна... Дълго стана, затова го слагам го скривам.
Скрит текст:
Първо постъпата на Капиталова е изключително гнусна, но проблемът не е само в развързания бански (който поне не бил свален - колко идиотско оправдание), но и в това, че те нападаха Алекс през цялото време, държаха се като хулиганки и я сринаха тотално. Аз се поставям на мястото на Александра и мога да си представя какво е всички да се настроят срещу теб и да те тормозят - да, развързването на банския Е тормоз, атакуването на един видимо слаб, уязвим и разстроен човек Е тормоз. Някой казват, че тя ги била предизвиквала и имало причина всички да са срещу нея. Първо, дори да ги дразни, това ли е начинът?! Второ, да не забравяме, че в това предаване те са си конкурентки. Ако усетят слабост в един играч, е много по-удобно да се обърнат срещу него, да го изолират и да го смачкат тотално; за останалите играчи също е много по-лесно да преминат на страната на силния.
В крайна сметка тук въпросът изобщо не е в това дали някой предпочита да е в отбора на Алекс или в отбора на Дениз и Виктория. Въпросът е в това човек да може да заеме една принципна позиция Срещу агресията, унижението и тормоза. Без значение кои са му приятели. В този смисъл за мен неутралната позиция е недостойна. Особено много ми падна в очите Карина, на която досега не и се чуваше гласът. Аргументите и са абсурдни - "ти ги предизвикваш; ако на мен ми бяха развързали банския, нямаше какво да ми се види." I call this complete bullshit. Ако бях аз, щях да осъдя подобни грозни прояви, без значение коя е жертвата.
Освен това Дениз и Капиталова се оказаха доста... късогледи. Окей, днес надвиха Александра. Но след това, което стана, представяте ли си някоя от тях да спечели предаването? Абсурд. Самият Виктор го каза: "Наистина ли не го мислиш (че са диви селянки)?". И друг момент - когато извика Александра да си поговорят насаме, понеже видя, че е разстроена, Дениз се издразни на това: "Сега тя отива да му реве." Хмм.. а кой с постъпките си даде толкова силен коз на Александра?
Освен това агресивната групичка постоянно твърди, че Алекс ги предизвиквала и тя им е виновна. Пак повтарям - и така да е, има много по-зрели начини да се справят с човек, който ги дразни. Това тяхното ми звучи повече като оправдание в случая.
Самата Александра също не е безгрешна. Доста тъпо ми се стори по време на играта да подбутва Елвира и то възползвайки се от помощта на Вики. Но конкретно относно скандалите от последния епизод - първото нещо, което трябваше да се направи, за да се деескалира напрежението, е да престанат да разстойват Алекс допълнително и едва след като се успокоят, да обсъдят и останалите проблеми.

Абсолютно вярно и не само, ако си толкова време в тоя змиярник много трудно би удържала фронта да не ревнеш, то в един момент избива.

Капитонова и Дениз се дразнят на Алекс, защото виждат, че Виктор я харесва,останалите кокошки също.

# 1 424
Много вредния бобър скоро ще си търси цяла нова държава, в която да блести с полезните си ритуали за пари и други подобни тъпотии. Тук ще и стане тясно... За агресия в днешно време световни марки си оттеглят спонсорството към истински звезди, та тук някой бранд ширпотреба, за рекламата на който чака опашка от гладни инфлуенсърки, ще се излага тая пача да му рекламира нещата. Като един истински бобър, ще гризне дръвцето май...

Общи условия

Активация на акаунт