🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 5 (20.03 - 27.03) 🌴

• 32 779
  • 786
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за прекрасно оформената тема.
Жив и здрав да е Ваня и да видим кого ще посреща утре.

# 31
Благодаря за новата тема!

Понеже анкетата е кои са любимците ви, гласувах за Драго от мъжете.
От жените към момента не мога да посоча и нямам такава/такива. Може би ми е нужно още малко време.
Харесвам тандема Йо и Бо, който съчетава две много важни и успешни качества: нежност и интелигентност.

Супер интересен сезон. Благодаря за емоцията. Flowers Hibiscus

# 32
  • USA
Гласувах за Зоран и Драго без колебания.
Жените са ми неприятни с изключение на Мила,но чак да я нарека моя любимка е пресилено.

Изненадана съм,че Анелия е масова любимка тук.Явно прашките дават резултат,защото
Нито в игрите,нито в стратегиите съм я видяла да блесни с нещо.

# 33
  • София
Явно ти виждаш само прашките.

# 34
Анелия блести в стратегиите - не в това да ги създава като Йо и Бо, но да взима правилните решения на правилното време. И като арбитър го показа, и в отношенията си с Георги. Не бих казала, че просто минава през играта.

# 35
Изненадана съм,че Анелия е масова любимка тук.Явно прашките дават резултат,защото
Нито в игрите,нито в стратегиите съм я видяла да блесни с нещо.

Прашките са последното нещо за блесване.  За друго е любимка, вече са писали преди мен.
И мисля, че някои други играят с прашките повече от Анелия.

# 36
  • USA
Кои са стратегиите на Анелия?
Спаси Мила,която беше пътник на Съвета и това стана ясно и за слепите по начина,по който
протичаше Съвета.
Това не е стратегия,това е спасяване на приятел и всеки друг в позицията на Анелия,би го направил.

Относно Георги,тя беше в групичките,които обсъждаха евентуално изгонване на Георги,който й е съюзник и като такъв му намекна,че може и той да изгори.Тук отново не виждам стратегия от нейна страна.Всеки друг би помислил и над този вариант,само не и Жорко.

Дайте ми пример с игра,в която Анелия е блеснала или е направила нещо впечатляващо.

Ако ще оценявате любимки на ниво стратегии и "на правилното място,в правилното време",то Карин,Бо и Йо,дори Ганка са много по-напред от Анелия,ама те не ходят с голи задници и нямат кют фейс Wink

# 37
  • София
Благодаря за темата!
Само за Зоран гласувах, на Драго не му се получава стратегическата част от играта. 😀

# 38
  • София
Дяволче, невероятно оформена тема! Адмирации!
Супер решение и за статистиката и информацията по епизоди. Много труд си вложил, благодарности!
Докато се ядосвах защо, за бога, само по двама от пол и в един момент се усетих, че мога да излъжа системата и да си гласувам кажи-речи за всичките ми любимци. Така че - Зоран, Йоанна, Борислава и Анелия Heart
От мъжете може би бих допълнила и Драго... Но и при мен го има това, че ми харесва по-скоро като мъж. Докато като играч - не ме е грабнал, поне към момента.

# 39
Тепърва ще видим кой е най-големия стратег, защото и Жоро изглеждаше такъв, а изгърмя рано. Понякога е много по-добре да усещаш теченията и да ги следваш, отколкото да искаш да диктуваш парада. Но така или иначе защо трябва да се обясняваме защо симпатизираме на някой? А точно това с прашките е супер неуместно, понеже помня много добре как вие Адоралова бяхте голям фен на едно момиче от ИВ голям фен на прашките - Елизабет.

# 40
  • София
Гласувах за Анелия основно заради последната игра.
От мъжете мислех да отбележа Зоран, но още не съм забравила първоначалното ми впечатление от него, та го пропуснах.

Благодарности за труда по оформлението на темата!

# 41
  • София
Благодаря за новата тема!

Аз гласувах за Алекс, Карин, Ванко и Зоран. Йо и Бо също са ми интересни. Абе доволна съм от каста.

# 42
  • Sunshine state
Каква ирония на съдбата с тия прашки. 😂
Аз искам следващата седмица да завъртят така нещата, че да отпадне някой между Ванко-Ганка-Карин-Мила. Дано започнат да се усещат.

# 43
Чакам с нетърпение и аз отпадането на Мила и по точно физиономията и че е надиграна.Никога тъчащия на два стана не печели,при нея май и три се водят коалициите.

# 44
Каква ирония на съдбата с тия прашки. 😂
Аз искам следващата седмица да завъртят така нещата, че да отпадне някой между Ванко-Ганка-Карин-Мила. Дано започнат да се усещат.

За момента не мога да чакам никой друг преди Джулката!  Първо тя!

Общи условия

Активация на акаунт