Пъзели 39

• 21 575
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Бухтичка,докога е валиден кода за 5% отстъпка на Нито ден без книжка?
Безсрочен е по принцип, докато не решат да променят нещо, той беше с друго име по-рано, но мисля, че това ще се задържи.

# 451
  • Варна
Аз си взех Мулан от куриерите днес, щастлива съм Simple Smile

# 452

https://www.ozone.bg/product/d-toys-72894-ct-01-andrea-kyrti-tropical-03/ - голяма изненада, това е друга марка, която не исках да доближавам, но ми допада стилът на художничката и реших да изпробвам с този
Още веднъж старата смешка: бях убедена, че Andrea Kurti е мъж!
(и си викам, какъв чувствителен мъжки поглед има в картините му)
Днес ми е ден Smile

# 453
Охх, досега я издирвах - жена е Joy Аз изобщо не се замислих като го написах, просто ми прозвуча като жена, но сега като го каза осъзнах, че може да е и мъж Laughing

# 454
Аааа, не. С цялата си убеденост си казах - ей сега ще я поправя, че е мъж, ама да не съм голословна, дай да намеря линк. И то какво се оказа...

# 455
  • София, България
Аз си мислех, че съм се разглезила с ибей и само на мен ми се струва, че нещо напоследък намаленията в озон не са нищо особено.

Завърших Клементонито, беше страхотно:

И отворих един уникален пъзел, който изглеждаше много по-грозен и тъмен като гледах картинката на кутията, а всъщност е толкова готин, че сигурно няма да го продавам. Ето този - The Brands That Built Britain, Gibsons :
Скрит текст:

# 456
  • Тополовград
Ей къде сте в Озон ли? Аз съм нова бавно редя, но се радвам на вашите пъзели.

# 457
  • Срещу планината:)
След като разказах на колегите за нашите пътуващи пъзели решихме да предложим и един, който да тръгне от нас. Ще го започнем в понеделник, след совата мислим, че ще се справим сравнително бързо Smile
Първо имахме идея да сложим името на фирмата , но после решихме, че не е ок та ще е нещо друго като старт.
Вижте дали ще харесате избора ни може да започне записването. Simple Smile
Това е пъзела: Cobble Hill от 1000 части - Море от прежди Smiley

# 458
  • Варна
Много е хубав, но аз засега ще се въздържа. Започнаха да ми идват покупките от Англия (5-6 пъзела още освен вчерашните два), също и от тукашните групи придобивките. А напоследък нямам хич време да редя, с тенденция да стане още по-малко...

# 459
  • София
Аз пък съм ЗА. Брой ме Simple Smile

# 460
Този го бях харесала още преди месец😍
Моля да ме запишеш и мен💐

# 461
  • София
Много обичам такива цветни, така че и аз съм в кюпа. 🏳🌈

# 462
Заради вас отворих Озон и си харесах три пъзела. Съблазнителни цени и много ми харесаха, ама само ги метнах в любими. Едва ли ще ги поръчам обаче.

Този с преждите е много готин!

# 463
  • София, България
R_Dew, и мен ме брой, мисля че ще успея да го наредя, много е хубав.

# 464
  • София
Направо го добави в ексела в началната страница и всеки желаещ да се запише там. Може пак да се разместим по градове и квартали.

Общи условия

Активация на акаунт