Пъзели 39

• 21 533
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София, България
Аз ще се радвам ако съм първа за Шмидт с масата , семейство Флинстоун, Клементонито с Алиса и Русалката картите двата (ако ги продадеш)

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 16:21 от Мона Лиза

# 571
Сърце нямаш, Stensfild. Защо имаш толкова много с Мечо Пух Tired Face
Нареждам се първа за Равенсбургера с Мечо Пух и компания на нощен пикник от втория линк, аако решиш да се разделяш с него. Smile

# 572
  • гр. София

Чудесен пъзел. Eurographics 1000ч.

# 573
  • гр.София
Аз се подреждам за Червения площад на Black Sea

# 574
  • София
Stensfild, моля за петлите на Cobble hill!

Готова със загадката.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 17:34 от ToniShu

# 575
Пъзел Heye от 1000 части - В полето

Пъзел Cloudberries от 1000 части - Ръце

# 576
  • София
Angel, на теб как ти с стори Cloudberries?

# 577
  • Варна
Всичко ли разграбихте бе, алоу!? Аз съм високоскоростната тука!

Днес ме цепи зверски глава, на всичко отгоре дъщерята домъкна училищния грип вкъщи баш последния ден преди ваканцията, парцал съм. Пробвах да се разсея с един любим Равенсбургер, но накрая се предадох и изпих хапче. Наредих го де, много кеф ми достави, показвам го Simple Smile

Стенсфилд, мен ме интересуват ето тези тук, слагам в скрит текст. Ако нещо е останало след високоскоростните, които ме детронираха, ще се радвам да обсъдим цени на ЛС Simple Smile Стига да се разделяш с тях, разбира се, че взех картинки и от двата линка.

Скрит текст:

Ето го днешният Simple Smile Взет от ибей, но беше буквално като нов.

# 578
  • София
Дано съм успяла да направя нещата като хората и да са видими за всички. С тези от първия линк ще се разделя категорично след като ги наредя, а за тези от втория ще реша в движение.

https://drive.google.com/drive/folders/1hj4SxRo2tBkKwgsUZRyUDexr_Hxf5jmh

https://drive.google.com/drive/folders/19xumebSlok9GF5Z2EC47mKOdwzrxoIT9
Няма сърце Simple Smile и от единия и от другия файл харесах. От втората и третата снимка Мишоците ако решиш да се разделяте.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 18:09 от евето

# 579
  • Срещу планината:)
Аз се спрях на тези, мисля, че не ги видях заявени от друг.
Скрит текст:

# 580
И аз изпуснах, но приемам, че е за добро 😄 Истината е, че вече наистина нямам място и всяко слизане в мазата ми отнема половин час местене на тежки предмети, за да открия още някакво местенце.

Но иначе ти е прекрасна колекцията, Stensfield, останаха ми очите 😍

По принцип имам интерес към тези (ако записваш на опашката, знам че повечето са заявени)
Скрит текст:

# 581
Привет и от мен, Stensfield и аз имам желание да наредя Червения площад, Петлите и Теменужките, няма да ги пазя, само да ги наредя.

Ето моята неделна почивка Anatolian
Толкова хлабава сглобка, че направо лошо да ти стане, но са красиви, аз за цветя умирам

Следва Дивият Запад и го пускам на пътешествие, само да се подредим по градове, ако реда на Оригамито е добър да го направим същото и за този? София и после останалите градове или наопаки, София накрая?

# 582
  • София
Весе, като гледам, за Дивият Запад само няколко човека са извън София. Според мен по-добре да мине първо през тях и после тук да си го менкаме Simple Smile Още повече, че май оригамито бая време ще е в софийско, та нека има и един в страната Simple Smile

# 583
Stensfield, на светло не си личи почти лъщенето, можеше и да не го забележа, но на лампа доста си личи.

Зори, ще ми е интересно и твоят какъв ще излезе.

Иначе липсите за момента ги намаляме на 2, като съединих частите се оказа, че са по-малко парчета, но пък тези двете са абсолютно сигурни, едното е ъгълче.

А зелката си намери другарче и вече бонусите са 4

От рамката ми липсва само ъгълче, а моите две растения ги наредих, така че 100% не са от пъзела.

Пъзелмания за напреднали - да откриете от кои пъзели са бонус парчетата 😆 В една чужда група правиха такова нещо и успяха да идентифицират от кой пъзел е незнайна частй

# 584
Леле, уникална колекция. Аз май всичко, което харесах, вече е заплюто, така че ще чакам на втора врътка, като го наредите да го пуснете. Все пак качвам в скрит текст какво съм харесала, ако случайно нещо не е заето вече
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт