Пъзели 39

• 21 535
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Мона Лиза, за теб е, и аз като Тони почти нищо не пазя Blush

# 556
  • София, България
Мона Лиза, за теб е, и аз като Тони почти нищо не пазя Blush

Направо ще следя да видя дали няма да си харесам още нещо.

Ох, Бухтичка, просто си представям физиономията ти, като те знам каква си перфекционистка, това е пълен ужас. Пиши на продавача на лични и си искай да ти върне парите.

# 557
  • Русе
Зори, благодаря, ще ми е интересно на какви ще попаднеш.

Бонус части. Средното 100% не е от пъзела, за другите две може и аз да пропускам нещо, не знам.

Бухтичка,този пъзел и аз го имам.Довечера,когато се прибера вкъщи ще отворя да видя лъскав ли е.В момента съм в селската ни къща,имам няколко стари Равенс и ще проверя те какви са.Направо ме закрасти с тази история за лъскави и матови части.
От тези три парчета,средното със сигурност не е от пъзела.Третото обаче ми се струва,че може да бъде от саксията,която е на стълбите.Първото може ли да е от рамката горе?Или изобщо не е от пъзела.

# 558
  • Варна
Аз вече претръпнах с липсите в пъзели от ибей. Изобщо не се разправям. Продавам ги тук по групите на ниска цена и си купувам същия, като се надявам да няма липси.

# 559

Castorland, 1000 части

# 560
  • София
Записах всички, които поискаха пъзели; остана и да дойде поръчката, че и да ги наредя Grinning
Пак седеше в статус Успешно електронно плащане, та им писах и ми я сложиха в Изчаква събиране. Какво се моткат не разбирам аз - има намаление, ако ме замотаят два дни с обработка на плащнето, току-виж после ми казали, че ще чакам някой пъзел да дойде от някъде си. Ръчкам ги аз, няма само мен да ме тормозят като съм на работа, я!

# 561
Пиши на продавача на лични и си искай да ти върне парите.
То след твоите перипетии смее ли някой да каже нещо вече Joy Шегувам се, знам, че е различно, не съм решила какво ще правя още.

HighSpeed, радвам се, че ги купуват и с липси, то и аз имам един с една липса, надявам се да го вземат. Но тук е по-зле положението, аз виждам поне 3 липсващи засега.

Аз да ви кажа още не съм си отворила кашона от Озон Joy А е някакъв едрогабаритен, явно не са се събрали в техните. Интересно е, ча на никой не му прави впечатление огромен кашон в хола, детето още не го е забелязало. Аз заради нея не бързам, че има неща нейни неща и ще ме хване да се занимаваме Joy

# 562
  • София, България
Бухтичка, то това си е реално опасение.
Само за успокоение, докато не сигнализирах на ибей, двама ми върнаха парите и нямаше проблем. Тоест проверила съм го, не е от това.

# 563
Ето този е който редих на Равенсбургер и изглеждаха много лъщящи, или просто като все още голям невежа в тази материя ми се е сторило, но снощи на лапма си беше жива мъка. Сега гледайки го хич не изглеждат лъскави.. странна му работа

Излизам малко да се порадвам на времето и веднага щом се върна ще наснимам моята скромна колекция и ще отбележа с кои съм сигурна, че ще се разделя ☺️

# 564
Аз Равенсбургер не съм редила, но преди време видях в групите точно тези мечета и страшно ми харесаха. Бързо установих, че ги няма на нашия пазар, обаче.
Големи сладури са! Heart Eyes

Мона Лиза, щом гарантирате, че зарзаватът няма да се развали, ще се запиша и за него. Hug

# 565
Медчо Пух, ако решиш, че ти се редят ще ти ги пратя, само свиркай.

# 566
  • София
Ravensburger, 1000.

# 567
Дано съм успяла да направя нещата като хората и да са видими за всички. С тези от първия линк ще се разделя категорично след като ги наредя, а за тези от втория ще реша в движение.

https://drive.google.com/drive/folders/1hj4SxRo2tBkKwgsUZRyUDexr_Hxf5jmh

https://drive.google.com/drive/folders/19xumebSlok9GF5Z2EC47mKOdwzrxoIT9

# 568
  • София
А първият Равенсбургер може ли за мен,моля? С караваната и плажа? И мишока от втория линк, ако се продава.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 16:09 от sali

# 569
Малииии, ще ви напускам Grinning Нямам парии бе ора Joy Stensfild, кажи колко гроша сакаш за Касторланд-а с фенера и вазата и оранжевия Корнър, може и на ЛС Blush

Общи условия

Активация на акаунт