Пъзели 39

• 21 540
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Така, аз до сега мерих бюрото, за съжаление кучето няма да се хване, 10см няма да ми стигнат(а казват,че размера няма значение Joy) та от Тони ще взема тези
Скрит текст:

# 541
  • гр.София
Благодаря много Simple Smile

# 542
  • София
Вени, взимаш един фазер и го слагаш да надстърча бюрото с 10 см, а като не редиш, го махаш Wink Иначе си записах за двата, но и ти ме дебни да ме вкарваш в пътя, защото аз съм способна да забравя, че съм си записала нещо Sad

# 543
  • София
Аз да се изкажа като редяща винаги върху подложка намерих един картон 100/70см по дебел, в книжарницата му казват бирен и на него редя големите. В момента имам 4-5 един върху друг с пъзели между тях Simple Smile

# 544
За Buffalo има равенство на Плажът и Дивият запад.
Нека е Дивият запад, след това ще си го запазя за спомен. Другият няма да го задържа със сигурност.

# 545
Нещо ново от мен. Summer village stream, 1000 части на KS Games

# 546
  • Срещу планината:)
За Buffalo има равенство на Плажът и Дивият запад.
Нека е Дивият запад, след това ще си го запазя за спомен. Другият няма да го задържа със сигурност.
Тогава се записвам или иначе казано феята на файла да ме добави. 🤗
https://media.tenor.com/images/867c09f5e54d55a38495f36b6639f0c6/tenor.gif

# 547
Добро утро, редили ли сте Trefl Prime, за първи път ги виждам?
https://www.amazon.de/-/en/10699-Elements-Thickest-Cardboard-Ent … s%2C96&sr=8-2
https://www.amazon.de/dp/B09V12JSFK/ref=cm_sw_r_awdo_MM1N331F91D … iiOupT-jPznVVTY1c
Може би това са всички - https://www.jigsawpuzzle.co.uk/search/trefl%2Bprime?src=1

Даже разглеждах досега каталога на Трефл и си харесах някои неща, кой знае, може и да се престраша да си купя техен пъзел Joy Аз съм редила само един досега, любезно предоставен от HighSpeed. Не ме въодушеви, но и не беше нещо много зле и да ме разочарова. А определено са ми интересни Crazy Shapes и Hidden shapes сериите и спираловидните също. Харесах и нови пес патрули Joy Вече си знам урока - като ги заредят поръчвам и не чакам.

И да се оплача от вчерашното ми разочарование. Отворих Равенсбургер от ибей, както знаете останаха лошите - този беше с бонус парчето. Беше сутринта на лампа и изпаднах в тотален шок. Оказа се, че частите лъщят. Покритието пак е релефно като на другите отгоре, но сякаш е една идея по-гланцово. Направо тъжно ми стана, защото за целия ми живот не бях попадала на такъв Равенсбургер, а те са ми най-любимата марка. Питах HighSpeed, защото тя го има същия - нейния не лъщи. Още малко щях да си помисля, че е някакъв пъзел менте или поне е дефектен. Но имах под ръка един друг Равенсбургер с лодки от 500 части (подаряваха го във фейса и го взех да си засичам време на него) - оказа се, че и той лъщи Flushed Което значи, че не единичен случай. И много ми се иска да знам кои Равенсбургери лъщят и защо, но засега не намирам логично обяснение. Остана да отида и по чуждите групи да се вайкам, може пък там някой да ме просветли.
Ето ги две парчета, едното от обикновено нелъщящ пъзел (каквито са били всичките ми Равенсбургери досега, включително и 20+ годишните) и едно от лъщящите.

Настрана от лъщенето пъзелът и понамирисваше. Не супер много, но се усещаше. Та го наказах вчера цял ден на терасата. Като се прибрахме беше късно, нямах сили да редя и си викам ще го оставя и за през нощта направо. Но по едно време ми просветна, че беше почнало да вали, та го прибрах набързо Joy То ако не е някакъв порой най-вероятно нямаше да ги засегне, ама все пак.

Записах се за всичко що пътува - да не изпусна.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 06:54 от Бухтичка

# 548
  • София, България
Бухтичка, кой е пъзелът от ибей, който редиш сега?

Много ми е интересно картите на Клементони вече започна ли ги някой?

Аз вчера бях на път и изпуснах цялата интересна дискусия и гледам пъзелите на Тони са разграбени като топъл хляб. Много ми се искаше пъзелът с котето, но Вени ме изпревари. Вени, ако го продаваш след това имай ме предвид.

Тони, това горкичко куче никой не го пожела, ще взема да го приютя аз ако не си го обещала на някой.

Аз съм до никъде с моите консерви и бутилки, ще има още поне една седмица да си ги редя, но много ми харесват.

Много се надявах да изберете Ваканцията на Бъфало, не знам някой дали искаше да купи пъзела, но аз съм кандидат и после няма да го задържам.

Медчо Пух, моят съвет е да се запишеш за зарзавата, пъзелът е с хлабава сглобка и дебели парчета и е като нов.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 08:43 от Мона Лиза

# 549
  • Русе
Добро утро!
Изпуснах и аз дискусиите.Ще се връщам да чета назад.
Бухтичка,ще проверя и аз моите пъзели Равенс да видя,дали няма да открием кои са лъскави и кои мат.
Bella,браво за този Касторланд.Веднъж голям,че и с дребни части.Някои хора биха се отказали.
Тони],бих го взела двата пъзела Арт пъзел,ако са свобони,разбира се
Мона Лиза,аз съм след теб за кучето.Мното ми хареса.
По-късно ще пиша още,че от телефона ви е мъка ☹️

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 08:59 от Зори

# 550
В момента редя един Ravensburger и направо си е чист гланц отгоре. Много тегаво се реди на лампа. Зори, ако искаш мога да ти пратя кучето и по-скоро. Аз вече съм го редила и си стои в шкафа мирно и тихо.

# 551
  • Варна
Ама какви врътки правим тука, пъзели хвърчат наляво и надясно, прекосяват цялата страна по няколко пъти, чак ме напушва смях 🤭🤭🤭

# 552
  • София, България
В момента редя един Ravensburger и направо си е чист гланц отгоре. Много тегаво се реди на лампа. Зори, ако искаш мога да ти пратя кучето и по-скоро. Аз вече съм го редила и си стои в шкафа мирно и тихо.

От името на цялата вманиачена общност тук, те моля да снимаш пъзелите, които смяташ да продаваш, нали беше споменала, че имаш за продажба.

HighSpeed, еми с нарастващите цени на пъзелите ще правим все по-главозамайващи размени, така е. Joy

# 553
  • Русе
Супер!Ще ти пиша ЛС а се разберем:hibiscus:

# 554
Зори, благодаря, ще ми е интересно на какви ще попаднеш.

Stensfield, кой е 😳 Много съм учудена, как от трийсетината, които наредих нито един не беше такъв.

Мона Лиза - Fantasy bookshop, мисля, че съм те записала за него.

Този пъзел ще се окаже пълна трагедия. Почти с пълна сигурност мога да кажа, че има липси от рамката (не една) и дотук открих 3 бонус парчета, чието място много ме съмнява да е в този пъзел. Ако ви се зяпа може да разгледате дали ще ги откриете на картината.
Пъзел

Бонус части. Средното 100% не е от пъзела, за другите две може и аз да пропускам нещо, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт