Пъзели 39

• 21 545
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
За Дивият Запад и аз бих се записала Simple Smile

Подхванах следобед една загадка на Шмидт, от HighSpeed, след като порядъчно поработих вчера и днес...
И след лек размисъл от снощи до сега, ето какво поръчах:
Скрит текст:

Ох, кучето много ми хареса, но е обърнат и незнам дали ще ми стигне мястото Blush А конете, толкова да ги обичам тези животни, но ми се видя труден. Тези двата като ги наредиш, ще си ги пазиш ли?

# 526
  • София
Аххх, Хай спийд ме изпревари за този гибсънс Grinning . Ако сте съгласни само да го наредя и върна, бройте ме. Ако не, здраве да е.

# 527
Е,тя не случайно е HighSpeed Stuck Out Tongue Winking Eye

# 528
Гибсъна със стръмната уличка е невероятен Heart EyesHeart Eyes Обожавам картините на Стийв Крисп! Нищо чудно, че ми хареса.

# 529
  • София
лелееее, те още не са дошли, момичета Simple Smile значи ми харесвате вкуса - фръц Grinning
За този само Gibsons се зачудих дали да го поръчам сега и си казах "няма да го намалят повече, купи си го". А той бил желан, ти да видиш Grinning HighSpeed казва дали го иска за вовеки Wink Като гледам, подходящ е и за пътуващ, но не бих я навивала, ако го иска за себе си, защото съм й много задължена Simple Smile

Вени, рядко пазя пъзел; за 100-на наредени само два ми се е приискало да рамкирам, а 3 съм запазила по сантиментални причини Simple Smile Ако ги искаш - твои са конете и кучето. Ще кажа как са ми се сторили, но ако забравя - подсети ме, моля Simple Smile СherryPazzi ми станаха много любими на мен, смятам, че са гаранция за не просто възможно, но и приятно редене на трудни пъзели (както са Шмидт например).

Иначе исках да кажа, че пак се получава хубав уикенд с много красиви пъзели! И голямо браво на мис Bella Bond, че са се справили с 3000-ка!

# 530
  • Варна
Всъщност искам само да го наредя, няма да остава за мен. Планирайте си нещата, така че по някое време да ми кацне и да му се насладя Simple Smile

# 531
Тони, ако ми стигне мястото за кучето ще го взема заедно с конете , ако пък е по висок ще го сменя за Гибсъна с котето Blush Ех, ама съм и нахална значи Grinning

# 532
  • София
Gibsons-a стана шестият пътуващ Grinning Записах Highspeed, Eleyn и МедчоПух засега.
Вени, само молба наистина да ми пишеш като видиш да съм наредила някой желан от теб. Аз вече си имам правило - нищо не продавам, без да е минал един ден откак съм го показала тук. Да не стават повече изцепки Simple Smile

# 533
Записах се за Гибсъна Blush Кога ще е ясно кой пъзел на Бъфало ще пътува?

# 534
И аз гласувам за Дивия запад, въпреки пе и плажа много ми харесва. Ехх, Тони тъкмо този с кучето на Cobble щях да го пускам за продажба. Щях да ти спестя някой лев. Тези дни ще наснимам това, което мисля да не пазя, пък и не само. Ако някой хареса нещо ще му пращам да реди.

# 535
Този зарзават дали ще му личи, че 25 човека са го редили накрая?! Grinning Аз смело се записах за всичко без айсберга, че имам травма от синьо. За зарзавата ми е жал и го пропуснах и него. Grinning

# 536
Това са моите последни завоевания

# 537
Този зарзават дали ще му личи, че 25 човека са го редили накрая?! Grinning Аз смело се записах за всичко без айсберга, че имам травма от синьо. За зарзавата ми е жал и го пропуснах и него. Grinning
Аз не, че съм специалист, но зарзавата си беше в прилично състояние като го редих, сигурна съм, че ще оцелее Blush

# 538
  • гр.София
Тони, може ли да ме добавиш за Гибсъна, че не успях да се справя през телефона?

# 539
  • София
Мимок, или сама си успяла, или някоя добра душа вече те е записала - там си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт