Пъзели 39

• 21 564
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
На мен ми хареса Дивият запад, но ако изберете 2000-ника ще пропусна, наистина нямам място за него Blush

# 511
  • гр.София
Пъзела с преждата ще го пропусна,  не ме грабва картинката. Но тези Бъфало са много хубави. Един глас от мен за Плажа. По-добре да е от 1000 части, че 2000 не всеки се наема да реди

# 512
  • Срещу планината:)
На мен ми хареса Дивият запад, но ако изберете 2000-ника ще пропусна, наистина нямам място за него Blush
Аз малко не разбрах още ли се гласува, но съм за дивия запад 🙂

Само да кажа, че не мога да пиша от телефона във файла, защото ми иска някакъв ъпдейт и като ида да ъпдейта  ми казва, че приложеното не е достъпно в нашата страна 🤔

# 513
Аз отскоро съм в редиците ви, но дали ще е проблем да се запиша за някои от пътуващите ви пъзели? Страхотни са!

На Бъфало Плажът ми харесва най-много, но бих се предизвикала и с Фермата (ако са разделени в 2 плика, че нямам място).

# 514
  • София
Записах се за Бъфало. Всичките пъзели ми харесват, но от гледна точка на това, кое мога да наредя, предпочитанията ми са за  Ваканцията, Плажът и Дивият запад.
Bella, изчезна за доста време, но имало защо Grinning Поздравления за смелостта да се захванеш с трихилядник. Не се отказвaй от Coblle Hill, новите модели са по-различно изрязани и се редят приятно.

# 515
  • Варна
Аз вероятно ще се добавя за Бъфало, но само ако изберете Дивия запад. Другите засега не ми се редят. Ще следя дискусията с интерес Simple Smile

# 516
Първоаприлско от Равенсбургер

И Cloudberries-а как е цъфнал отзад 😢

Озон са ми доставили пратката, доста бързичко, за един ден до Варна рядко се случва. Сега нямам търпение да се прибера да си ги видя, но после като тръгна да ги прибирам ще ми се стъжни 😂

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 18:42 от Бухтичка

# 517
Бухтичка , благодаря за мнението за Cloudberry,  да не ги мисля, за 35лв. си е скандално, много жалко, онлайн много ги хвалят.

Наредих Ваканцията, лесен и приятен, без забележки по частите

Виждам, че доста хора харесват Плажът, отворих го да го видя как е, рисунка е и цветовете са доста преливащи, не знам дали това няма да отблъсне някой, ето снимка

След Плажа по рейнтиг е Дивият запад

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 16:53 от Vese.Vese

# 518
На мен ми изглежда много свеж и весел. Blush

# 519
И на мен:) тъкмо за лятно настроение:)

# 520
Много са хубави всички предложени пъзели Simple Smile Мисля да се включа с Преждите като за начало. Simple Smile

# 521
  • София
Така, аз да рапортувам!!!!
Зарзаватът е горе долу на 2/3 нареден, но остана зеленото и жълтото, което на мен ми се вижда най-тегаво за моите възможности Grinning

Не бързай, че пътуващия айсберг идва към мен, а за зарзавата съм след теб и да не излезе, че и двата ще са в мен 😄

Някой е добавил Преждата във файла на първата страница, за което благодаря.🤗Така, че може там да се добавите и после ще го реорганизираме като се види  начално записалите се на къде да потегли.
Ако ти дойде реда за "зарзавата" едновремено с "айсберга" , мога да го взема "зарзавата" аз и после да ти го донеса. (нали сме наблизо) Simple Smile

# 522
  • София
Vese.Vese, много симпатичен е ваканцията. Я си признайте - колко от вас искат точно такова лятно преживяване? Защото ако ме накачулят в колата с тоз' багаж, кучето и децата, 'ми то по-добре вкъщи да си стоя Grinning

# 523
  • София
За Дивият Запад и аз бих се записала Simple Smile

Подхванах следобед една загадка на Шмидт, от HighSpeed, след като порядъчно поработих вчера и днес...
И след лек размисъл от снощи до сега, ето какво поръчах:
Скрит текст:

# 524
  • Варна
Тони, запиши ме после за втория Гибсън, онзи със стръмната уличка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт