Пъзели 39

• 21 573
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • София
И аз мисля да се включа в преждите Simple Smile трябва да си разчистя бюрото за редене. Пак почивка съм си дала.

# 466
Много са хубави преждите, и аз бих участвала 😊 Някой да го добави в таблицата или после като седна мога да опитам.

Аз да питам тези, които редят Джъмбо, какво ви е мнението за марката? Имали ли сте разслояващи се парчета, сглобката как ви се вижда?

# 467
  • София, България
Много са хубави преждите, и аз бих участвала 😊 Някой да го добави в таблицата или после като седна мога да опитам.

Аз да питам тези, които редят Джъмбо, какво ви е мнението за марката? Имали ли сте разслояващи се парчета, сглобката как ви се вижда?

Сглобката е много плътна, при мен се разслояваха, но не е ясно колко пъти беше реден пъзела. Все пак не е топ качество, определено е по-зле от Фалкон.

П.П. Добавих нова страница във файла - Прежди и дотам, страх ме е да не оплескам нещо по файла. Моля някой вещ да се включи да го пооправи и да стане годен за записване.

# 468
Аз се записах и за преждите...пък да видим кога.
Нещо се запролети и стопли и нямам време за нищо. С децата сме все навън.
Освен това сме при мама и като погледна папката се сещам за загубения...още не съм го прежалила ..мрън...мрън...

# 469
  • София
Пъзела с преждата с нестандартни части ли е?

# 470
Така, аз да рапортувам!!!!
Зарзаватът е горе долу на 2/3 нареден, но остана зеленото и жълтото, което на мен ми се вижда най-тегаво за моите възможности Grinning

# 471
  • Срещу планината:)
Пъзела с преждата с нестандартни части ли е?
Да 🙂
Така, аз да рапортувам!!!!
Зарзаватът е горе долу на 2/3 нареден, но остана зеленото и жълтото, което на мен ми се вижда най-тегаво за моите възможности Grinning

Не бързай, че пътуващия айсберг идва към мен, а за зарзавата съм след теб и да не излезе, че и двата ще са в мен 😄

Някой е добавил Преждата във файла на първата страница, за което благодаря.🤗Така, че може там да се добавите и после ще го реорганизираме като се види  начално записалите се на къде да потегли.

# 472
  • Варна
Наддавах за ей този пъзел в ибей обаче цената му изхвърча над 10 паунда плюс още 3+ паунда за транспорт и им го оставих. Купих го чисто нов за 15 паунда с безплатна доставка, което според мен е далеч по-добра сделка. Отдавна го дебна, много съм щастлива Simple Smile

# 473
Аууу, страхотен е!!!

# 474
  • Варна
Отдавна го заглеждам и много му имах мерак. Нямам търпение да дойде. Отсега знам, че е от тези, които ще редя много пъти Simple Smile

# 475
Честит! И на мен ми е много любим и аз го взех на търг оттам, но така и не съм стигнала да го редя още.

# 476
Много е красив, браво Highspeed.
И аз бих се записала за преждите, много ми харесаха

# 477
  • София, България
HighSpeed, уникален е!
Ти казваш, че ще ги редиш по много пъти, но досега не съм те виждала да повтаряш пъзел.

# 478
Първоначално мислех да не се записвам за преждите, на като разбрах,че е с нестандартни части и размислих Blush До сега съм редила само един с нестандартни и много ми хареса.
Метнах 3 пъзела в кошницата от Озон, ще ги мисля още час -два ,и ако още ги искам ще ги поръчам.
Бухтичка, много ти завиждам за колекцията Heart Eyes и на HighSpeed завиждам за хубавите находки , да си ги редите с кеф.
Бухтичка, от твоите пъзели за продажба харесах морският Фалкон и един друг, но не виждам цени Confused

# 479
  • София
Ау много е сладурски този!

Наддавах за ей този пъзел в ибей обаче цената му изхвърча над 10 паунда плюс още 3+ паунда за транспорт и им го оставих. Купих го чисто нов за 15 паунда с безплатна доставка, което според мен е далеч по-добра сделка. Отдавна го дебна, много съм щастлива Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт