Пъзели 39

• 21 597
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Този мишок и на мен ми е легнал на сърцето. Ще се запиша и за преждите. Но ако на някой му дойде идеята да сложи в кутията кълбо прежда и две куки и всеки да изкарва по няколко реда, не ме бройте - две бримки не мога да направя Grinning.

# 481
  • Варна
HighSpeed, уникален е!
Ти казваш, че ще ги редиш по много пъти, но досега не съм те виждала да повтаряш пъзел.

Повтарям. Но не виждам смисъл да ги пускам тук отново след като веднъж вече съм ги показала Simple Smile

# 482
  • Варна
Дами, някоя от вас редила ли е този: https://www.ozone.bg/product/majestic-guardian/
1500 парченца, а  е с размера на 1000. Ако са много малки парченцата, да не го поръчвам.

# 483
Тъкмо вчера момиче беше качило снимка във фб на един Касторланд от 1500 части с размерите на 1000. Не знам колко ще успееш да се ориентираш, но ето я:

# 484
  • Варна
Благодаря. Дребнички ми се струват. Ще помисля.

# 485
  • София
Дребни са наистина, аз имам такъв, но коледен.

# 486
  • Варна
Дребни са, редила съм 1500 Касторланд. Не бих си го причинила отново, ако картинката не ме грабне яко.

# 487
Уф, аз харесах един с много червено. Всъщност този от фб, който пратих. Мислех си да го подаря рамкиран на майка ми. Добре, че е изчерпан към момента Grinning Да не се мъча.

# 488
HighSpeed, и аз го харесвам този с мишката, нареждам се за редене или ще си го чакам да го заредят тук Grinning

Вени, няма цени защото в момента не се продават. Ако искаш напиши ми другия и ще те запиша, някой ден като го наредя ако ще продавам ще тръгна да ви издирвам по ред на номерата 😄

# 489
Бухтичка, този е другият

Уважих промоцията на Озон

Малко съм скептична за Арт пъзел, но за 10лв   ще го преживея Grinning

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 23:32 от Venislava Todorova

# 490
Добро утро, аз наредих Cloudberries, много бързо стана, може би това вече е най-бързо надереденият ми пъзел - за две вечери, а едната даже имахме гости.
Ревю и снимки като съмне.

Взех си Дисни картите на клементони, сега ми е интересно дали ще ми донесат днес озонската поръчка. Преди няколко дни ви казах, че имам 90 пъзела, а то...взеха, че станаха повече. Искаше ми се да кажа, че капацитетът ми е 100 пъзела, но явно ще трябва някак да го разширя до 106 като дойдат последните Rolling Eyes

Редили ли сте от тази серия на Джъмбо с декоративна рамка?
https://www.amazon.co.uk/Jumbo-Puzzle-Deco-Disney-Cinderella/dp/B00153APJC
Аз не ги бях виждала, но мисля, че са по-стари. Видях нареден същия в една група, много яко изглежда.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 06:52 от Бухтичка

# 491
Здравейте, и аз се нареждам за Преждата, дали някоя добра душа може да ме запише, аз пробвах, но упорито ми отваря само първата страница с Зеленчуците и не мога да се добавя.
Аз съм в София, Ндк.
С тези отстъпки, човек да не би да изпусне нещо все се изкушава, засега ги гледам в количката през няколко часа, уж да ги отсея както трябва и взема че добавя някой Rolling Eyes
Ако за Buffalo има интерес мога и аз да пусна някой да пътува, ако да, пишете кой искате.

# 492
Оо, аз нямам претенции, който и да е. Иска ми се да пипна друг Бъфало, да видя дали е същия като този, който редих. Дано да не е, защото иначе не знам в какво състояние ще се върне при теб.

иванита, давай ще се справиш Blush За жълтите вече не помня, но зелените определено ми бяха лесни, различаваха се текстурите на различните зеленчуци.

# 493
Vese, на мен ми харесва този с плажа:)

# 494
Бухтичка и аз искам да видя има ли разлика, редих един от 500 , много очукан беше фабрично, тези изглеждат малко по дебелички и здрави, пък да видим.
Аз успях да се добавя, те страниците се сменят отдолу, не отгоре, както аз упорито се опитвах. Добавих още една страница Buffalo записвайте се и ще решим кой да бъде.

Общи условия

Активация на акаунт