Пъзели 39

• 21 586
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • София, България
Моите предпочитания са за Family vacation - Колата

# 496
  • гр. София
Записах се за преждата, Бъфало и зарзавата Simple Smile, на който отдавна му се чудя, но все се отказвам.
Аз съм започнала един пъзел на Eurographics, голямо удоволствие е, с тези нестандартни части Simple Smile

# 497
  • София
Кой е Бъфало? Някой може ли да качи снимка в документа 🙃
Записах се за преждата, Бъфало и зарзавата Simple Smile, на който отдавна му се чудя, но все се отказвам.
Аз съм започнала един пъзел на Eurographics, голямо удоволствие е, с тези нестандартни части Simple Smile

# 498
  • София, България
Весето още не е решила кой, виж снимката по-горе. Аз няма да се записвам,  докато не се реши, кой точно.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 09:54 от Мона Лиза

# 499
Waves
1000 части
Cloudberries

Тотално и завинаги влюбена съм в изображението, точно такъв пъзел ми се редеше, удоволствието щеше да бъде върховно и това най-вероятно щеше да се превърне в най-любимия ми пъзел. Но...има едно голямо но -  качеството е пълно разочарование. 

Когато го отворих в началото ми се видяха хубави парчетата - приятно матови, както ги харесвам. Но като почнах да сортирам...имаше някои слепени, които се късаха при разделяне. Това как да е, не бяха много, но си имаше и разслоени, а отделно при реденето се разслояваха още.

И това не беше достатъчно - открих парчета, които идеално пасваха на чужди места. По принцип с други пъзели обръщам парчетата от задната страна и там обикновено си личи дали парчето е на мястото си, тоест ако има луфт се вижда по-ясно. Тук нямаше, те просто си пасваха на 99% перфектно. Ето тези например при редене и за момент нямаше да предположа, че не са заедно, сега при голямо увеличение на снимката си личи, че нивото им не е напълно еднакво, но с просто око не се вижда ако не се вглеждаш супер много. 

Иначе сглобката бива, не е от най-най-стегнатите, но е достатъчно да не ме дразни, че се разпада.

Имаше малко прах и огромен плакат, за съжаление плакатът е последното нещо, което ме вълнува в един пъзел, особено пък с тази картинка е абсолютно непотребен.
Та така, реве ми се, защото толкова ми харесва и е толкова ужасен. 

Частите иначе много ми напомняха на друга марка и известно време се чудех коя. Смешно е колко време ми отне да загрея, че е Джъмбо, при положение, че го редих преди броени дни. Погледнах и двете кутии - отпечатани в Холандия, ясна работата. Но моите две Джъмбота от Pix Collection бяха с перфектни части, наистина нямам забележки, изобщо нямаше такова разлистване. Сега за пасването на чужди места не съм напълно сигурна, аз го нямах този проблем, но е възможно да е било заради картинките. 

Джъмбото са го направили перфектно, Cloudberries ще речеш, че са му пуснали някакво 2-ро или 3-то качество. 

Сега съм в огромна дилема, не знам дали да купувам още, аз искам градиента от 2000, но 60 лв. са ужасно много пари за пъзел и ми се вижда абсолютно недопустимо на тази цена да е с отвратително качество.
Една жена във фб каза, че нейните били много хубави и не са се разлиствали така, но ги е купувала отдавна. И сигурно е въпрос и на късмет, на каква партида ще попаднеш.

# 500
  • София
Мерси! Всичките ми харесват на мен 😍
Весело още не е решила кой, виж снимката по-горе. Аз няма да се записвам,  докато не се реши, кой точно.

# 501
Някой би ли ме записал за преждите и за бъфало, че от телефона не мога, а нямам компютър на разположение в момента? Благодаря

# 502
Качвам по-добри снимки на възможните Buffalo
1. Прясно от фермата

2. Дивият запад

3. Плажът

4. Любопитно магазинче

5. Семейна ваканция

До тук имаме по един глас за Плажа и един за Семейната ваканция.
Аз редя ваканцията, няма наранени части и върви леко и забавно.
Гласувайте и ще изберем победителя.
Йоана записах те.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 11:36 от Vese.Vese

# 503
И първият е много готин 😍

# 504
  • гр. София
Те всички са хубави. Първият е 2000части, ще е по-проблематично от към място за редене, освен ако не бъде разделен в два плика.

# 505
Момичетаа и момче(та), най-после доживях и аз да покажа нареден пъзел. Докато се запиша в новата тема, вие ще я изпишете, но поне ви следя редовно, че веднъж изтърва ли, няма догонване Grinning Този път се захванахме със "сериозен" пъзел, както казва Медчо Пух. Hug Та ето го и него:

Castorland от 3000 части - Есенен блясък

А от Озон между другото щяха да ми изпращат подарък книгоразделител заедно с пъзела, ама познайте...Останал си е в склада при пъзела с Иван Вазов. За втори път вече ми слагат "подарък" в поръчката и забравят да ми го сложат всъщност. Expressionless
И нали съм все под прикритие, вчера докато оправях файла за записване, тъкмо започнах да ви добавям в списъка, както сте се записали в темата, и гледам някой пише вместо мен Grinning Гледам пише анонимен пингвин, после енот, дракон, питон, та ми беше забавно да гледам кой се крие зад тези анонимни животинки.
За жалост няма да се запишем за преждите, че още ни държи влага от нестандартните части на Cobble Hill, които тайните спонсорки ни пратиха Grin Обаче за Buffalo май ще ни запиша… точно такива шаренийки обичам, та ми светнаха очите. Всичките ми харесаха, но май съм за "Плажът". Ама ще изчакам да питам дясната ми ръка, че след трихилядника ми каза „Стига толкова пъзели“. Няма стига Unamused

# 506
  • София, България
Моля запишете ме и мен, че съм на телефона.

# 507
Не забелязах, че е 2000 части😁

# 508
Ако се харесва първия, аз ще го наредя и разделя на две или повече? торбички, до понеделник ще решим.

Преждата на Кобъл Хил , толкова отдавна и се любувам и завиждам, на тези които я показват, и сега и аз ще я пипна, благодаря R_Dew

# 509
  • София
И аз се наредих за Бъфало. Трябва да снимам и море ако някой се хареса да го пусна да обикаля.
Бухтичка аз имам един на Джъмбо с нестандартни страни ще го снимам тези дни защото е в рамка.

Общи условия

Активация на акаунт