Пъзели 39

• 21 562
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
И аз харесвам тези, които ioana пусна, та бих се записала за третата врътка 😄

# 586
  • София, България
Stensfield отвори пещерата на Аладин.
А така, нека се завърти извън София Бъфалото, защото аз скоро заминавам за Айтос 😂

# 587
Stensfield, и аз си харесах няколко, ако са свободни Grinning
Слагам снимки в скрит текст:
Скрит текст:

# 588
Много ви благодаря момичета. Записала съм желанията на всички. Надявам се никой да не бърза или ако иска по-бързо да ги вземе да каже кое да започна приоритетно. Засега диснитата ще ги запазя, но реша ли да ги махна ще ги пращам по ред на желаещите ☺️. Ще пиша лични на всяка утре☺️.

# 589
  • София
И аз изтървах, Stensfield, от втория линк може да ме броиш за бялата Красавица и звяр и Покахонтас. Не видях някой да се е записал за тях, ако някой ден решиш да се разделяте.
Нещо последните седмици никакво време за пъзели нямам, а тази седмица сме по пътищата, да се възползваме докато баткото е ваканция.
Но се радвам на всички наредени пъзели и се записвам за пътуващите..

# 590
  • София
Stensfield, бих желала панорамните пъзели на Дисни. Този от 1000части и този 2х1000ч.
Благодаря предварително Simple Smile

# 591
Добро утро на всички, реших преди работа да сортирам Дивият запад , много съжалявам, но има много смачкани парченца поне 20тина

За него се надявах на най-добро качество понеже единствен беше в плик в кутията , а не изсипан директно, но уви.

Да, го заменим ли с Плажът, при него няма такъв проблем???

# 592
  • Варна
Изложил се е продавачът. Смени го с плажния, казвам аз.

# 593
И аз съм за плажния. Дано оцелее след всички записали се.

# 594
  • Варна
Май не са много стабилни Бъфало...

# 595
  • София, България
Весе, каквото прецениш, че е най-добре, това пускай.
Джо вчера нареди два по 100, един 150 и отвори накрая и един от 120 части и почти заспа на рамката. Определено реди по-бързо от мен и моите бутилки и консерви.

# 596
От Спиди ми пуснаха смс, че днес ще ми дойде поръчката, много бързи, браво Blush

# 597
Добро утро и от мен. Sunglasses Пъзелът със зеленчуците е нареден, да ми пише следващия, че R-dew май имаше друг при нея. Някоя дама писа, че ми бе да го вземе, но не помня коя Relaxed
Беше удоволствие да се реди, лесен дори и за мен, приятен и релаксиращ. В интерес на истината мислех, че зелените ще ме затруднят, но се оказа, че тези жълто оранжево лимони, портокали, чушки ме затрудниха малко.

П.П. Много пътуващи пъзели се заформиха, записах се за оригамито и дивият запад или плажа, ако го смените. Айсбергът ми е иззвън възможностите Joy

# 598
Ехе, браво на Джо, моята я мързи напоследък 😄

За Бъфало-то няма значение за мен.

Fantasy Bookshop (Aimee Stewart)
1000 части
Ravensburger

Няма промяна - финиширахме с двете липси, които бяха ясни и 4 бонус парчета (от 2 или 3 различни пъзела). Гледаме положително на нещата - поне повечето парчета бяха от верния пъзел 😁
Наживо цветовете са по-готини, не знам тук защо така излиза, като цяло никак не ми харесва как ми качва снимките.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 09:06 от Бухтичка

# 599
И плажа ми харесва, така че както прецениш. Може би бих искала да го наредя на по-късен етап след теб или някой друг желаещ, та ако искаш ми пиши ако си съгласна разбира се.

п.п. Момичета, за да не ви спамя излишно на лични го пиша тук. За моите пъзели съм съгласна и на размени. Започвам да ги редя по ред на записването и чак тогава ще ви пиша, за да се разберем финално🙃 Не съм от най-бързо редящите, извинявам се за което, но ще се постарая максимално ☺️

Общи условия

Активация на акаунт