ПЕТИЦИЯ СРЕЩУ НАСИЛИЕТО ВЪРХУ ДЕЦА

• 13 516
  • 232
  •   1
Отговори
# 90
Момичета,много хора нямат интернет и няма как да знаят за тази петиция.Хубаво би било всяка от нас,която работи да си  я копира и да я разпространи на работното си място.Сигурна съм ,че много хора и по селцата и малките градчета ще се подпишат.Трябва да се разпространи по детските градини,училищата,Макдоналдс и т.н и т.н.-все места където се събират много деца и много родители.Сигурна съм,че нито един работодател няма да обърне гръб и да помогне за разпространението ма тази петиция.Успех.
Ами предполагам в София.Може да се открие пощенска кутия или да се пращат на пипи67 или някоя друга мама там.А те от своя страна ще имат грижата всички събрани подписи да стигнат до крайната цел.
Ako се направи това, къде да се изпращат събраните подписи?
Ами може до някоя мама в Сф или да се открие пощенска кутия.

# 91
  • Варна
И аз се подписах,също така и мъжа ми и сестра ми.Ще пратя линка и на няколко приятели по айсикю,които не влизат във форума и няма как да знаят за подписката.Надявам се да се получи нещо.

# 92
  • София и там където не се пуши
Аз също нямам отговор и то от доста време и направо сега ще пусна още един подпис

Отговори ми че съм подписала - но ме няма в списъка твърдо.

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 09:25 от dorothy

# 93
Не мога да вляза в петицията, а искам да я подпиша. Не може ли модераторите да я заковат?

# 94
Не мога да вляза в петицията, а искам да я подпиша. Не може ли модераторите да я заковат?

днескацелия ден сайта им не работи и няма никакъв достъп. не е до модераторите тук , а до админите на bgpetition остави им време даси оправят сайта и опитай пак.

# 95
Очаквам сайта да проработи, за да дам гласа си  Peace

# 96
  • София, в полите на Витоша
За жалост сайта още не работи!

Честит празник, мили момичета и момчета!Желая ви дълъг и щастлив, пълен с щастие семеен живот!

Инициативният комитет , организирал Петицията срещу насилието над деца , взе решение да запалим довечера в 8 часа на прозорците си по свещичка в знак на протест срещу малтретирането на деца и като подкрепа на Петицията!

Присъединете се и вие, инициативата ще бъде съобщена в обедните новини по БтВ!

# 97
  • на кого му пука
Съобщиха още в сутрешните новини.
Аз си приготвих и свещичка за довечера.

# 98
  • Чикаго / София
И аз ще запаля свещичка довечера! А и чакам сайта да заработи!

# 99
Честит празник и от мен момичета Hug.Желая много здраве на всички вас и вашите семейства  bouquet

# 100
Момичета,пуснах съобщение във форума на бургаските мами,но ще го направя и тук.Който има близки и познати в Бургас нека им каже,4е Петицията срещу насилие върху деца може да се подпише в:
магазин "ТЕМА" на ул."Македония"22
Благодаря на собствениците на фирмата,че дадоха съгласието си.

# 101
Сайтът още не работи - това е много неприятно! надявам се да е само за днес.

# 102
  • София, в полите на Витоша
Момичета, сайта вече работи!!!

# 103
  • Чикаго / София
Готово! Един подпис и от мен! Дано да даде резултат!

# 104
  Подписах, но не получих потвърждение.

Общи условия

Активация на акаунт