Промоции на книги тема 13

• 41 742
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Отново съм много доволна от озон. Вчерашната поръчка е при мен. Книгите бяха опаковани чудесно, куриерът дойде в посоченото време, даже весели стикери има. С удоволствие си пазарувам от тях.

# 331
И аз съм супер доволна от Озон, книгите ме чакат при куриера. Как ще издържа до след празника не знам... 😁

# 332
  • София
И при мен така - от Озон донесоха книгите за един ден, добре опаковани.

# 333
Момичета, тези които си взеха Озон такива ли са стикерите за яйца? Надявам си утре да дойде моята поръчка за да ги ползвам на време .

# 334
Такива са, да. Обаче нещо не ми се залепят на яйцата... детето много се изнерви.

# 335
  • Sredets/Burgas
От Озон това избрах:
Скрит текст:
И от Хеликон само детски книжки:
Скрит текст:

# 336
От Книгомания се излагат, най-големите скръндзи, 23% на 23 заглавия.
Да си ги пазят.

# 337
От Озон това избрах:
Скрит текст:
И от Хеликон само детски книжки:
Скрит текст:
Видях, че сте взели "Тоби". Това е една от най-хубавите детски книги, които съм чела и една от най-любите ми. За малко по-големи деца е (и възрастни). Да знаете, че има продължение - "Очите на Елиша", което всъщност е краят на историята.

# 338
  • София
От Книгомания се излагат, най-големите скръндзи, 23% на 23 заглавия.
Да си ги пазят.
винаги са така

# 339
Някой чел ли е Отровена на Дженифър Донъли?

# 340
От Озон, така Великденско Blush

# 341
Имам код за 20% за store.bg, важи само днес, който го иска да ми пише на лични.

# 342
В bookspace.bg също има намаление и важи и за Егмонт

# 343
Ох, ще ме убият, съгреших и в букспейс. За 3 дни отупах 150лв и се спирам за известно време и без това имам да си чета вече доста. Ама поне са за детето последните книги, та нямаше как да подмина 🤣

# 344
  • Варна
Забелязах че bookspace имат програма за лоялни клиенти.

Лоялна програма
Скъпи приятели,

Може да се възползвате от нашата нова бонус система.

Нужно е само да си направите регистрация в нашия сайт -  www.bookspace.bg след което при всяка ваша направена и финализира поръчка, вие ще трупате сума във вашия акаунт.

При натрупване на определена сума, ще бъде активирана съответната отстъпка.  Така при всяко влизане със своя акаунт и добавяне на продукт в количката, ще бъде отбелязана вашата отстъпка.

!Важно! За да се възползвате от вашата отстъпка е нужно да поръчате през вашия профил. В противен случай, няма да може да се възползвате от вашата отстъпка.

Приятно пазаруване!

300 лв. – 3%

500 лв. – 5%

1000 лв. - 7%

1500 лв. – 10%

2000 лв. – 15%

3000 лв. – 17%

5000 лв. – 20%

Общи условия

Активация на акаунт