Промоции на книги тема 13

• 41 708
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
На сайта на Столична библиотека не видях това ограничение да е отбелязано по никакъв начин.

# 436
И аз не видях, но служителката, която подновява картите ми го каза.

# 437
И аз не видях, но служителката, която подновява картите ми го каза.
Да! Току-що звъннах и ми казаха същото! Sad Само за изтичащ или изтекъл през май абонамент! Sad Казах, че никъде не пише това, а точно обратното, че важи за "всички желаещи", отговорът беше - те хората си знаят! Sad Жалко!

# 438
Затова го написах, защото не го пише, а някой може да се разходи напразно

# 439
  • София
Много некоректно от тяхна страна.

# 440
  • София
Т.е. за желаещи да се запишат /нови членове/ не е безплатно, така ли??
Една приятелка искаше да ходи, та да ѝ кажа да не се разкарва..

# 441
За нови членове би трябвало да е безплатно

# 442
Т.е. за желаещи да се запишат /нови членове/ не е безплатно, така ли??
Една приятелка искаше да ходи, та да ѝ кажа да не се разкарва..
Да! Няма смисъл да ходи! Затова звъннах и писах.

За нови членове би трябвало да е безплатно
Уви, не е! Sad

# 443
А по принцип Комсед или Хиполенд имат по-богат избор на книжки? За физическите магазини питам, ако някой е обръщал внимание.
В "Комсед" изборът е по-богат. Тези намаления ме устройват най-вече, заради книжките на "Егмонт" и "Фют",  които дори по панаирите на книгата не намирам намалени. Но има значение и колко голям е магазинът: по-голям магазин -по-голямо разнообразие.

# 444
Някой успява ли да влезе в сайта на Ciela?
Продължава да ми дава, както преди време - Данните за вход са грешни или профилът Ви е временно ограничен. Моля, опитайте по-късно.
Мислех, че отдавна са го оправили.. Исках да добавя нещо в евентуалното пазаруване на 24-ти.

# 445
  • Разпиляна във въображението
И при мен така - дай "Забравена парола"

# 446
  • Euskal Herria
Аз дадох забравена парола, пратиха ми линк и си влязох в профила. Обаче няма нищо в историята.
Докато се борех със сайта - след като го обновяваха и не можех да се логна, си направих нов профил и от него поръчах. Но е-книги се оказаха неотваряеми, а досега не съм имала проблем с техни продукти. Писах им, много бързо се отзоваха, много любезни, подмениха ми файловете. Попитах и за старите профили (казах, че това е нов) - дали ще се възстановята с всички поръчки и пр., дамата ми отговори, че се работи по въпроса, но останах с впечатление, че май няма да  стане.

# 447
Miriel, 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮, благодаря и на двете ви! Влязох така, да, при мен също ги няма старите поръчки, нито пък книгите в списъка с желани. Sad Адресът за доставка също липсва, но и няма опция за добавяне.

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 22:27 от 50 Shades of Purple

# 448
  • Разпиляна във въображението
Да, и аз бях разочарована, че липсва информацията.

# 449
  • в сърцето на един мъж...
Сега като казахте, и аз си погледнах профила. Преди няколко дни имах проблеми, всичките ми поръчки сега на Сиела ги няма, няма никаква информация за профила Sad

Общи условия

Активация на акаунт