Промоции на книги тема 13

• 41 645
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • Euskal Herria
В момента влизам и в двата профила - и в стария, и в новия. В стария е празно - само личните данни и толкова. В новия, който направих след обновяването на сайта, я има поръчката, която е направена.
Явно всичко, което е било в профилите преди промяната, няма да бъде възстановено, само имената и имейла ми са налични.

# 451
  • в сърцето на един мъж...
На мен не ми дава и опция да сложа адрес Sad

# 452
Щом така активно ровите из Сиела сигурно се готвите за удар на 24ти май.. Какво сте набелязали?

Аз уважих скромно Озон с 2 пъзела и 2 детски книжки.

# 453
  • в сърцето на един мъж...
Щом така активно ровите из Сиела сигурно се готвите за удар на 24ти май.. Какво сте набелязали?

Аз отдавна чакам тази

това ми хареса

видях, че има още една книга от серията на Ники Френч

# 454
Здравейте, дали в Сиела ще има голямо намаление щом за целият месец май са обявени книгите с 20 процента?

# 455
Би трябвало да имат на 24.05 -50% за всички техни книги

# 456
От Сиела би трябвало да възстановят профилите и информацията. Явно още работят по сайта. Изчакайте най-добре.

# 457
  • Mostly in my mind
Здравейте, дали в Сиела ще има голямо намаление щом за целият месец май са обявени книгите с 20 процента?
Техните книги винаги са си с 20%, не само май.

# 458
Спомням си много ясно , че един 24-ти май имаше традиционно -50% , но "След края" на Клеър Макинтош беше на -30%, защото не знам си на каква промоция била и не можело на -50% ..

# 459
  • Разпиляна във въображението
Спряла съм се на тези книги.

Писатели и любовници  -  Лили Кинг
Мери Джейн - Джесика Аня Блау
Тази книга е пълна с мозъци
Облакът Кукуландия - Антъни Доер
Тютюн - Том 1 и Том 2 - Димитър Димов
Неделният продавач на книги - Даниел Вълчев

Някой, ако има мнения за тях да сподели Simple Smile

# 460
“Облакът Кукуландия” на мен ми хареса много, скоро ще чета “Неделният продавач на книги” - мой близък я чете и като цяло я хареса, като коментара е, че има и философски размисли (на мен това би ми допаднало).
“ Тази книга е пълна с мозъци” съм я забелязала и може би ще я купя.
“Тютюн” в изданието на Сиела ако е в първоначалния непреработен бих я прочела, чела съм я много отдавна в популярната редактирана версия на книгата.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 10:39 от fenyx

# 461
  • Разпиляна във въображението
Насочих се към "Тютюн" заради анонса от СИЕЛА - Романът е преиздание на оригиналния вариант на „Тютюн“ от 1951 година. Ако не е непреработения няма да ги взема. Някой знае ли повече?

# 462
Аз може би ще се въздържа този път - интересуват ме само една-две книги, тъкмо до следващия път ще се натрупат повече. Още не съм прочела всички нови книги, които купих от началото на годината.

# 463
И аз съм пас от Сиела Simple Smile

# 464
Да, сега последнах на сайта описанието на Сиела за Тютюн, извинявам се, може би е версията без Лила в такъв случай, коригирах си предния пост.

Общи условия

Активация на акаунт