Промоции на книги тема 13

• 41 638
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
  • Разпиляна във въображението
Не, няма за какво да се извиняваш Simple Smile

То хубаво съм сложила в кошницата, но на място си казвам - то и другия път ще ги има тези Simple Smile

# 466
Някои книги пък преиздават, както напр. на Доер “Светлината, която не виждаме” и “Уве” на Бакман.
Скрит текст:
В читанка докато търсех  (че моето старо редактирано издание не е при мен) сега за Тютюн видях, че има версия на книгата от 1951

# 467
  • Бургас
Аз съм си набелязала само "Без паника" на Нийл Геймън.

# 468
Сиела и аз пасувам. Simple Smile

# 469
Ориндж предлагат онлайн някакви си -13% с код FRIDAY13 - за всичко до 15.05

# 470
  • София
Спряла съм се на тези книги.

Писатели и любовници  -  Лили Кинг
Мери Джейн - Джесика Аня Блау
Тази книга е пълна с мозъци
Облакът Кукуландия - Антъни Доер
Тютюн - Том 1 и Том 2 - Димитър Димов
Неделният продавач на книги - Даниел Вълчев

Някой, ако има мнения за тях да сподели Simple Smile

В момента чета "Писатели и любовници" - на две-трети съм. Много ми харесва - авторката има дълбок поглед върху писането като процес, скръбта и сложните аспекти на една връзка. Препоръчвам я!

# 471

И на мен първоначално ми се стори малко, но пък важи и за нови заглавия, които току-що са излезли, та пак е нещо. Отчетох се с "Подпалвачката" на Стивън Кинг и една манга.

Намаленията на Озон за рождения им ден също не ми се сториха много интересни, но за да не съм "капо", пуснах една поръчка с няколко детски книжки за подарък.

P.S. Надявам се приемате в редиците нови попълнения, пристрастени към купуването на книги. Grinning

# 472
  • София

И на мен първоначално ми се стори малко, но пък важи и за нови заглавия, които току-що са излезли, та пак е нещо. Отчетох се с "Подпалвачката" на Стивън Кинг и една манга.
e че те бяха сложили всичко почти на поне 23% преди 2-3 седмици, тогава не взех - та сега ли Grin
Инак, си чакам 24ти, и панаира ,за да взема, поне от сиела, няколко НПФ заглавия преди и те да се изчерпат, на -50%.Bowtie

# 473
Успях в една пауза да прегледам първите 4-5 страници на “Неделният продавач на книги” - дотук ми хареса, но наистина трябва да имате готовност и нагласа за четене и на философки размисли, например само за тези малко на брой  странички имаше поне един абзац от страница-страница и половина обсъждащ сакралното естество на правото.
Може да погледнете текста до стр.10 на store.bg - на сайта на Сиела няма качено “прелисти книгата” за нея. Впрочем това показване на първи страници на книги в някои сайтове ми е било много полезно относно вземането на решение дали искам някоя книга в личната си библиотека, преди  да я закупя.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 15:16 от fenyx

# 474
  • Разпиляна във въображението
Благодаря!

# 475
  • София
Благодаря и аз, сега ще я погледна. И аз бях решила да я взема на 24.05, както и Утопия Авеню.
Иначе от Озон забърсах малко детски книжки, къде за моите деца, къде за подаряване:

# 476
  • Luxemburg
Здравейте. Дали има някакъв код за отстъпка от Сиела? Не мога да чакам до 24.05, трябва ми сега.
На първа страница могат ли да се сложат кодове, които са постоянни? От предишни теми съм ползвала  кода DK19, който дава 10% в Озон, а NDBK5 дава 5% пак там. Но не ги видях публикувани на 1стр и се наложи да ги търся из старите теми.
Благодаря на отзовалите се и хубав уикенд!

# 477
  • София
Скрит текст:
Предполагам, че предният пост не е целял заяждане, ама след целият труд, който ми се "наложи" аз да хвърля, за да систематизирам цялата информация за отстъпките, някак си не мога да съчувствам, че някой е трябвало да се разрови за нещо. Разбира се, "наложи" е в кавички, защото го направих изцяло по мое желание, ама  при положение, че нищо не си направил, може поне да не недоволстваш. 😃
Ако има кодове, които са целогодишни, нямам нищо против да ги вкараме на първа страница в новата тема, със сигурност би било полезно. Само нека някой да ми ги систематизира и напише всичките, аз толкова време отново няма как да отделя. Също така, ако някой иска да пусне новата тема- няма да имам нищо против. Simple Smile Никога не съм твърдяла, че това, което съм направила, е възможно най-доброто. Simple Smile
По въпроса със Сиела- сега са на 20% книгите, напоследък започнаха да пускат и 30%, но точно преди 24.05 не ми се вярва да го направят.

# 478
sea.sea, всички сме благодарни за труда, който си положила Hug
Не се засягай от такива неща Blush

# 479
  • Luxemburg
Много съжалявам ако съм ви засегнала. Не е било това целта ми. Просто видях много хубаво систематизирани промоциите по месеци, но има постоянни отстъпки на различни издателства и могат да се добавят и те. Просто предложение направих. На първо четене DK19 (-10% в Озон),  NITODEN(-5% Ozon.Bg), NDBK5 (-5% Robert info.Bg), NDBK10 (-10% cleverbook.net), NDBK15 (vakon.bg/taralezh), NDBKWICKY (-10% tatcreative.com), NDBK5 (-5% www.itera.bg) NITODEN (-10% carot-bg.com/shop). За родителите за Книговище UQBOTC (-15% www.knogovishte.bg).
От стари теми също съм намирала и други кодове и като ги намеря ще ги постна тук. Много се извинявам още веднъж. ЗаСъжаление книгите които сложих в кошницата нямат никаква отстъпка и затова реших да попитам тук, понеже сте наясно с всичко на книжния пазар и постовите ви са ми били мбого полезни винаги. Хубав уикенд от мен!

Общи условия

Активация на акаунт