На пазар във Варна - тема 68

• 35 496
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
  • Под Слънцето
Ще помоля  всеки да напише магазини за сувенири и подаръци, за които се сеща, както и район/ локация.  Наскоро се прибирах късно и на една витрина видях малки меченца  около 10 см . Женското имаше червено сърчице  отпред, а мъжкото държеше букетче. Онзи ден слизах специално за тях, но бяха купили  женското . Било 1 бр само.
Магазинът е след Райфайзен преди Била от ляво на Тракия. Не ми излизат от акъла и искам да си ги намеря и наредя в мечкарника тука на рафтовете. Помогнете ми Wink

# 571
Налага се да направим рентгенова снимка на дворен котарак, съмненията на ветеринаря са за вътрешна травма. Въпросът ми е правили ли сте такава снимка и къде, защото ми казаха в кабинета, че само в ОВК и Клиника Петкови правят.

# 572
aко трябва да избирате между двете ОВК , ако е ортопедично Светльо Христов е там

# 573
Май не е ортопедично, съмнява се за травма на вътрешни органи от падане или удар, но утре ще излезе кръвната картина на Писан и тогава ще каже дали да правим снимка. Стана ми чудно, че само тези две клиники. Някакъв специален рентген ли трябва?

# 574
  • Варна
От мен глас за Петкови, двама от менажерията вкъщи взехме от там, сега се грижат за всички 4 броя - три котки и куче. Два котарака осиновихме от там. Прекрасни хора са и лекари. От сърце ги препоръчвам, наистина, а на котето дано не му се наложи да бори вътрешна травма. Стискам палци да мине метър душичката.

# 575
  • Варна
Ще помоля  всеки да напише магазини за сувенири и подаръци, за които се сеща, както и район/ локация. 

По бул Цар Освободител малко преди голямото кръстовище на Младежки дом посока центъра, отдясно. Общо взето, се пада срещу Шихо и спирката на 20 номер.

# 576
Един огромен негативен глас за Петкови! Точно от рентгенова снимка си измислиха диагноза на котарака ни, замалко да го отровят с лекарства и да го оперират, а в крайна сметка нищо му нямаше... Не се посвениха да се подиграят така нагло с бременна жена с огромния корем. Направо ми се скъси живота с тези ”лекари” и тяхната диагноза.

# 577
Топси,към ХЕИ имаше едно кипричко магазинче за сувенири .

# 578
Това имах предвид и аз насочвайки към ОВК, а не към Петкови.. Изключително меркантилни баща и син

# 579
  • Варна
Един огромен негативен глас за Петкови! Точно от рентгенова снимка си измислиха диагноза на котарака ни, замалко да го отровят с лекарства и да го оперират, а в крайна сметка нищо му нямаше... Не се посвениха да се подиграят така нагло с бременна жена с огромния корем. Направо ми се скъси живота с тези ”лекари” и тяхната диагноза.
Ели-Мели, съжалявам за лошия опит в клиниката. Аз лошо не видяла и винаги е пълно.

# 580
Ели-Мели, съжалявам за лошия опит в клиниката. Аз лошо не видяла и винаги е пълно.

И аз не бях видяла цели две години, бяхме доволни, толкова много харесвахме Петкови, имахме им пълно доверие. Но до тогава бяхме ходили само за ваксини и обезпаразитяване. И като видяха първия удобен момент да ни направят на маймуни, не се поколебаха. Две седмици както казах ни стъжниха живота, защото им имахме безусловно доверие, но добре, че си включих мозъчните клетки и се осъмних... Отидохме за второ мнение и лекаря бешв шокиран от „диагнозата и лечението”. Майната им на парите, които дадохме, но животинчето ми е детенце и още полудявам от ярост като се сетя. Историята е мега дълга, няма да спамя. Знам, че има много доволни от тях, но не е лошо да се има и едно на ум.

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 07:26 от Ели-Мели

# 581
  • Варна
Е, то за стандартни неща и профилактика и най-големия профан ще се справи. Истинският професионалист се познава точно в такива необичайни ситуации.

Аз имах нещо подобно с второто ми куче малко преди да почине, така че ми е ясно за какво говориш.

# 582
Благодаря на всички за изказаното мнение, ние ще водим Писан само за снимка, която ще разчете лекуващият лекар, но все пак ми е много притеснено. Всъщност най-много се притеснявам какво ще покаже снимката, но ми се иска и самия процес да е извършен с внимание. Вероятно ще избера Петкови, че съм много предубедена към ОВК от многото изчетени негативни коментари през годините.

# 583
Търся мнения за фирма за трансфер от Варна до летище Отопени Букурещ и обратно. Не ми се иска с кола да ходим и да я оставяме там на паркинг за 7-10 дни.
На автогарата има офис, точно до този за автобусите за Истанбул. Иначе, последно паркинга до летището в Букурещ ни излезе около 48лв за 10дни  с безплатен шатъл от и до.

# 584
Не знам от какво имат нужда, но започвам да придобивам едно негативно мнение към собствениците на возила с украинска регистрация.
Разбирам хората, които бягат от войната с едните дрехи на гърба си хванали децата си за ръце, търсещи спасение от кошмара и им съчувствам !
НО тези с коли за по над 150 000, паркиращи където им хрумне по улиците ни, цъкащи на телефоните си, пазаруващи от скъпи бутици и имащи претенции за бежанци, изобщо не са ми лицеприятни ! А ги виждам масово, като се прибирам или отивам на работа.
В момента масово издържаме такива индивиди и има даваме повече, отколкото на нашите пенсионери !
Но да не навлизаме е полемики, че ще излезем извън темата и добрия тон.

Аз също подкрепям, вашето мнение. Някакви неадекввтни изисквания за даренията, какви точно и т.н.Случайно попаднали с украинци, с група на екскурзия и седящи до нас, ги попитах директно, защо първо те, които са избягали оттам и имат високи финансови възможности, не помагат на сънородниците си....няма да коментирам отговора им, но наистина останах безкрайно разочарована! Първо, те избягали оттам, като съответно мъжът си е платил за да бъде пуснат, второ, ей така да си разнообразят престоя, решили една разходка до Турция....а на границата пълно с техни коли, както каза жена в по горен пост, висок клас. Не се стърпях и попитах на кпп, къде отиват всички тея хора?! Ами имат имоти Анталия, каза служител на гишето.....

Общи условия

Активация на акаунт