Клиники в Истанбул - тема 15

• 67 438
  • 778
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, предстои ни ЗЕТ в Мемориал следващия месец и за първия преглед казаха, че може да го направим и в БГ. Дали някоя от вас може да препоръча лекар в София, при когото е ходила преди ЗЕТ в Истанбул (без в болница Щерев)?
Благодаря!

# 316
Аз бих препоръчала д-р Красимира Несторова във Вита 2, два пъти ходих при нея и е страшно мила и разбрана (поне с мен беше така). Обясних й какво е положението и какво точно ми е необходимо и веднага каза “няма проблем, ще измерим всичко”. Нямаше някакви кофти коментари относно инвитрото в Турция, даже напротив. Запазих си час през супер док, а за измерването на лигавицата и фоликулите ми взеха 55лв. (по спомен 😬). Успех 🍀

Здравейте, предстои ни ЗЕТ в Мемориал следващия месец и за първия преглед казаха, че може да го направим и в БГ. Дали някоя от вас може да препоръча лекар в София, при когото е ходила преди ЗЕТ в Истанбул (без в болница Щерев)?
Благодаря!

# 317
  • София
Момичета, моята пункция мина успешно! Извадени са 12 яйцеклетки, аз очаквах повече честно казано, защото все на прегледите се виждаха много, това добре бройка ли е наистина? Ще правим ПИД задължително и евентуално ЗЕТ, така че утре се прибираме към България.

# 318
Момичета, моята пункция мина успешно! Извадени са 12 яйцеклетки, аз очаквах повече честно казано, защото все на прегледите се виждаха много, това добре бройка ли е наистина? Ще правим ПИД задължително и евентуално ЗЕТ, така че утре се прибираме към България.
Супер! Чудесно, че е минала успешно! При мен извадиха 16 и накрая на 5 ден имахме 7 ембриончета, които сега ще изследват с ПИД, така че началната бройка не винаги е показателна за крайния резултат! Аз бях миналата неделя Simple Smile Стискам палци за твоите ембриончета 🍀🍀🍀

# 319
Момичета,
знаете ли каква е цената на прогестан декс?

# 320
Момичета,
знаете ли каква е цената на прогестан декс?

Около 250 турски лири за една опаковка (7 ампули)

# 321
Здравейте, момичета, моя приятелка се оказа с положителен тест по време на почивка в Гърция обаче няма никакви лекарства в себе си. Понеже много хора купуват от там може ли да ми кажете какви са техните еквиваленти на естрофем и прогестерон?

# 322
Здравейте, момичета, моя приятелка се оказа с положителен тест по време на почивка в Гърция обаче няма никакви лекарства в себе си. Понеже много хора купуват от там може ли да ми кажете какви са техните еквиваленти на естрофем и прогестерон?
Нека да отиде в аптека и да покаже активната съставка на опаковката, ще ги намерят със сигурност.
Снимка от интернет, показва им активната съставка и го намират.
Друг вариант е лекар да посети и да и ги изпише.

# 323
Здравейте,

В Гърция има Утрогестан (прогестерон). Препоръчва се да се слага вагинално, но може и да се пие. Има и прогестеронови инжекции - Лентогест.
Вместо Естрофем, съм взимала от там Циклакур, но съм пила само белите хапчета (в опаковката има и кафеви).
Горното е само за ориентир. Нека лекар потвърди терапията.

# 324
  • София
Момичета, някой да е превеждал пари с Револют на някоя болница в Турция?
Ще трябва да превеждам пари за ПИД и се чудя дали ще стане бързо с револют...

# 325
Момичета, някой да е превеждал пари с Револют на някоя болница в Турция?
Ще трябва да превеждам пари за ПИД и се чудя дали ще стане бързо с револют...

Да, ние преведохме за ПИД на Мемориал в доларовата им сметка, аз си направих долари в Револют и мисля, че ги получиха почти веднага с такса само 3.40 долара Simple Smile

# 326
  • София
Благодаря ви за бързия отговор! Днес е 5ти ден, имаме 11 ембриона, 8 с добро качество и 3 с средно. Чакам да ми изпратят банкова сметка за превод, предполагам че днес трябва да изпратя сумата, но много се бавят координаторите. Имат едно ново момиче, което е доста зле на даже ми бърка дните на ембрионите като пише...
За колко време ви излязоха резултатите от ПИД?

# 327
На 8мия ден изследването е било готово. Инфо получих след запитване от моя страна на 10ти ден от взимането на клетките за изследване 🍀

Благодаря ви за бързия отговор! Днес е 5ти ден, имаме 11 ембриона, 8 с добро качество и 3 с средно. Чакам да ми изпратят банкова сметка за превод, предполагам че днес трябва да изпратя сумата, но много се бавят координаторите. Имат едно ново момиче, което е доста зле на даже ми бърка дните на ембрионите като пише...

# 328
Здравей,
И нашият резултат излезе на 8-ми ден от предоставянето на ембрионите за ПИД. Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 329
Момичета, как се казват на български онези пластмасовите охладители за Гонал, които дават на аптеките?
В България от къде се сдобивате с такива?

Общи условия

Активация на акаунт