Клиники в Истанбул - тема 15

• 67 382
  • 778
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, моля дайте предложение за проследяващ при ЗЕТ лекар в България. Първите прегледи ще ги правя тук и съм в търсене. Прочетох добър отзив за д-р Нестерова в болница Вита, но не е на разположение в моя период. Благодаря ви и успех на всички 🍀

# 406
Момичета, моля дайте предложение за проследяващ при ЗЕТ лекар в България. Първите прегледи ще ги правя тук и съм в търсене. Прочетох добър отзив за д-р Нестерова в болница Вита, но не е на разположение в моя период. Благодаря ви и успех на всички 🍀
Доктор Македонова клиника Адела. Правила е много трансфери и е добра в определянето на слой, дебелина на лигавица, интерпретация на хормони.

# 407
Д-р Иван Димитров " Люлин мед" ( има три филиала), д-р Делчева "Лора" и във " Вита" съм ходила на който попадна, защото ако се налага в неделя преглед няма голям избор от лекари.

# 408
Здравейте, намерих си една останала опаковка Кринон гел 6 апликатора годна до 01/23. Миналата година имаше недостиг на тях, затова реших да пиша може сега да е от полза за някого. Подарявам я. Ако някой иска, пишете на лично.

# 409
И моля, може ли да споделите цена на първичен преглед?

# 410
Миналата година беше 150евро които в последствие се приспадат от общата сума ако правите стимулация и трансфер в съответната клиника. Успех.

# 411

В мемориал прегледа за жената е безплатен. Плаща се спермограма и преглед за мъжа, ако се налага.

# 412
Да, ние сме с тежък мъжки фактор и ми се иска да направим, поне, консултация там.

В Мемориал за мъжки фактор, кого бихте препоръчали за преглед?

# 413
Момичета, помагайте!!! Предстои ми ЗЕТ в Мемориал, естествено чаках да ми дойде цикъла, за да пусна хормони на 2 ден. И така днес цял ден ми зацапваше, когато ходя по малка нужда, с ярка червена кръв. Вечерта излязохме навън и сега като се прибрах, виждам че ежедневната превръзка, която бях сложила, е доста напоена, но сега е 00:00ч.Т.е.докато съм била навън,е започнало да тече, но сега съм страшно объркана, да броя ли днешния ден за първи или не? На всичкото отгоре ми подрани с цели три дни, което не се случва никак често. А за капак е Събота вечер и не знам сутринта рано в Неделя, дали изобщо някоя от координаторките ще ми отговори на време?! Какво да правя според вас при това положение?

# 414
Момичета, помагайте!!! Предстои ми ЗЕТ в Мемориал, естествено чаках да ми дойде цикъла, за да пусна хормони на 2 ден. И така днес цял ден ми зацапваше, когато ходя по малка нужда, с ярка червена кръв. Вечерта излязохме навън и сега като се прибрах, виждам че ежедневната превръзка, която бях сложила, е доста напоена, но сега е 00:00ч.Т.е.докато съм била навън,е започнало да тече, но сега съм страшно объркана, да броя ли днешния ден за първи или не? На всичкото отгоре ми подрани с цели три дни, което не се случва никак често. А за капак е Събота вечер и не знам сутринта рано в Неделя, дали изобщо някоя от координаторките ще ми отговори на време?! Какво да правя според вас при това положение?

Пуснете изследванията в понеделник, реален първи ден ще ви е утре.

# 415
Момичета аз искам да попитам за гинеколог за проследяване преди зет в Бургас?

# 416
Здравейте група, след дълго търсене на клиники специалисти в Турция сме се насочили към др Мюстеджеб Каврут. Моя близка приятелка която е била при него ме насочи там, много доволна(вече с близначета). Направихме онлайн консултация с доктора и наистина и нас ни впечетли сега ни предстои пътуване и в четвъртък ще имаме среща с него. След прегледа ще споделя отново. Пожелайте ни късмет дано да сме на правилното място...

# 417
Здравейте, мили момичета ❤️
Предстои ми хистероскопия в Мемориал преди да направя ЗЕТ. Моля, ако някоя от вас е правила скоро там, да сподели как е минала самата процедура. Колко време след самата процедура направихте вие самите ЗЕТ? Въобще всякаква информация ще ми е от полза. Благодаря от сърце на всички отзовали се! 😘

# 418
Моята не беше много скоро, преди 3г. Всичко мина супер бързо, за около 20 мин. Нямаше почти никакво кървене след това. След няколко часа си в хотела и на следващ цикъл се прави ЗЕТ. Успех!

Предстои ми хистероскопия в Мемориал преди да направя ЗЕТ. Моля, ако някоя от вас е правила скоро там, да сподели как е минала самата процедура. Колко време след самата процедура направихте вие самите ЗЕТ? Въобще всякаква информация ще ми е от полза. Благодаря от сърце на всички отзовали се! 😘

# 419

Здравейте, на мен ми правиха хистероскопия през юни и сега сме почти на финала с трансфера, т.е. на следващия цикъл е трансферът.
Самата операция беше около 40 мин., но всичко е супер уредено и се спестява целият дискомфорт на пациента, както заспиваш, така се събуждаш Simple Smile
След това полежах в стая 2-3 часа, хапнах, дойде докторът да ни каже как е минала операцията и си тръгнах. Кървенето след това продължи около седмица, но ме бяха предупредили, че между 7 и 10 дни е нормално.
Дано съм била полезна, успех!

Общи условия

Активация на акаунт