Клиники в Истанбул - тема 15

• 67 384
  • 778
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, може ли да помогнете.
Има ли сред вас с високи стойности на изследванията за Lupus.Какво означава това. Към какъв лекар следва да се насоча. През септември имаме час в Турция.
Преди три години съм правила такова изследване и резултатите бяха в норма.

# 391
  • София
Криси, следя и аз с инетрес. А дали може да споделиш къде прави това изследване, в смисъл в България ли някъде или в Турция и съответно колко плати за него? Благодаря предварително!

# 392
Здравейте, момичета 🤗 Края на юли/началото на август ми предстои трансфер и профилактично пуснах цитонамазка и микробиология. От микробиологията обаче излезе кандида и ентерококи Cry Веднага започнах по предписание лечение с антибиотик и глобули, но се притеснявам дали ще успея да ги изчистя навреме. Има ли някоя от вас подобен опит - дали биха отменили трансфера?

# 393
Миналата година преди ЗЕТ пуснах същите профилактични изследвания. И на мен ми излезе кандида. АГ ми изписа пеницилинов антибиотик, въпреки, че го предупредих, че съм алергична. Дори не го купих. Отидох след 2 сед за нова микробиология като му казах, че съм си изпила антибиотика. Абсолютно чиста микробиология.
В Турция никога не са ми искали микробиология.Имам 2 пункции, 2 ЦС и 3 трансфера.

Здравейте, момичета 🤗 Края на юли/началото на август ми предстои трансфер и профилактично пуснах цитонамазка и микробиология. От микробиологията обаче излезе кандида и ентерококи Cry Веднага започнах по предписание лечение с антибиотик и глобули, но се притеснявам дали ще успея да ги изчистя навреме. Има ли някоя от вас подобен опит - дали биха отменили трансфера?

# 394
Криси, следя и аз с инетрес. А дали може да споделиш къде прави това изследване, в смисъл в България ли някъде или в Турция и съответно колко плати за него? Благодаря предварително!
Изследването го направих в Бодимед, цената беше около 50-70 лв. Ще проверя утре и ще ти потвърдя отново, тъй като пусках много изследвания.

# 395
Здравейте момичета . След "уникалното" заключение на д-р. Бъчваров от Щерев , че ММ няма вариант да има дете , сме се насочили към Турция . Според Бъчваров ММ няма сперматозоиди и може изобщо да не е имал някога 😳 . Той е с висок FSH ,   висок LH и нисък тестостерон.  В началото му спрягаше възможна диагноза азоспермия , но при последният преглед не се ангажира с нищо конкретно ,.само му каза да си търсим донор, което и двамата не смятаме ,че е вариант. Аз лично съм склонна да не вярвам напълно на Бъчваров и нямам намерение да се отказвам. Та въпроса ми е има ли други семейства сблъскващи се с това , при които. В Турция все пак някъде там са намерили материал ? За сега сме се насочили към болница Мемориал и доктор Тургуд ,  и доктор Башар. Моля за съвет дали сме се насочили правилно. Благодаря предварително !

# 396
Според мен правилно сте се насочили, проф. Башар е адски добър в мъжкия фактор.

# 397
И на нас тук ни казаха, че няма да имаме деца и да се насочим към донор, изследванията бяха като вашите. Но нашето дете току що се събуди. Имаме го благодарение на Мемориал и проф. Башар.

# 398
Запис и от мен в темата. Успех на всички!

# 399
Здравейте, момичета 🥰 Някоя от вас да е правила акупунктура преди трансфер в Мемориал? Чудя се дали предлагат такава услуга 🤔

# 400
Здравейте,
При нас и Бъчваров и Кацаров сложиха диагноза азооспермия, казаха че ММ така е роден, че нищо не може да се направи и да търсим донор.
Проф. Башар назначи изследвания, предписа лечение и е факт, че при миркоТЕСЕто, което извърши намери някой друг сперматозоид.
Отивайте в Турция при проф. Башар и не го мислете. За мен от вс, което съм видяла и преживяла до момента в Турция смея да кажа, че в Б-я съм си загубила времето, нервите и парите. Пожелавам ви успех 😊
Здравейте момичета . След "уникалното" заключение на д-р. Бъчваров от Щерев , че ММ няма вариант да има дете , сме се насочили към Турция . Според Бъчваров ММ няма сперматозоиди и може изобщо да не е имал някога 😳 . Той е с висок FSH ,   висок LH и нисък тестостерон.  В началото му спрягаше възможна диагноза азоспермия , но при последният преглед не се ангажира с нищо конкретно ,.само му каза да си търсим донор, което и двамата не смятаме ,че е вариант. Аз лично съм склонна да не вярвам напълно на Бъчваров и нямам намерение да се отказвам. Та въпроса ми е има ли други семейства сблъскващи се с това , при които. В Турция все пак някъде там са намерили материал ? За сега сме се насочили към болница Мемориал и доктор Тургуд ,  и доктор Башар. Моля за съвет дали сме се насочили правилно. Благодаря предварително !

# 401
И аз започнах да се замислям за консултация, поне, в Турция. Кого и коя клиника ще препоръчате за мъжки фактор и то тежък?

# 402
Проф. Башар, който вече не е в Мемориал. Премести се в собствен кабинет и работи заедно с д-р Емре Тургут, имат общ кординатор (Хафизе Солмазова) 😊

И аз започнах да се замислям за консултация, поне, в Турция. Кого и коя клиника ще препоръчате за мъжки фактор и то тежък?

# 403
Здравейте,момичета!
Бих искала да попитам има ли сред вас успели на 40+ ,с почти напълно ИЯР(АМХ 0,04) след терапия на яйчниците с прп или стволови клетки ?

# 404
Аз сега съм с АМХ 0,03. След месец ставам на 43г.
Месец 03.2020г правих PRP на яйчници в АБМ Истанбул, тогава бях на 40г и АМХ 0,3 - нямаше никакъв ефект от PRP.
За мен беше загуба на пари.

Общи условия

Активация на акаунт