Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 254

• 48 327
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Петъчен летен привет момичета,
благодаря за споделеното.
Туба днес е добавила в ИГ : L'Officiel Türkiye:
Първо, мъжете и жените са биологично различни. Имаме различни физически структури. Мозъците и хормоните ни работят по различен начин. Ние не сме равни, но е необходимо равенство! Да не бъдем равни, да не губим различията си. Тук трябва да се разгледа проблемът с дискриминацията въз основа на пола. Всеки човек, независимо от пола, ще има равни права и свобода в обществения живот.

Приятна вечер.

# 601
Здравейте момичета!

Благодаря, че така хубаво поддържате темата!
Аз се разходих малко до Егейско море в неговата гръцка част и се върнах по живо по здраво.
Виждам, че сериалът ДА печели нови зрители. И докато първите две седмици гледанията се дължаха на Туба най-вече и на другите актьори, сега вече интереса се поддържа от самия сериал. Не го казвам аз, а анализаторите и блогерите. Днес

И все пак гледанията в началото се дължаха на дългото очакване на Туба. И тя не ни разочарова. Признавам, че при първото гледане с руски субове, в стремежа си да прочета и разбера, без възможност за връщане и стопиране, минах само по фабулата и не оцених нито играта, нито красивата природа, нито дори климата...
Но го гледах още много пъти и започнах да усещам хладината на морето, постоянното подухване. Представяте ли си, там никога не е непоносимо горещо, винаги подухва разхлаждащ вятър. Всъщност трябва да се провери на място...

Разсмиват ме коментари, че Туба играе еднообразно.
Напротив, толкова нюансирано различна е от предишните й образи, че като че ли гледаш друга актриса - твърда, гневна, жестока и непреклонна...
Но какво да се прави - едни не искат да видят, други не им е дадено да видят и така ще си отидат от този свят без да изпитат удоволствието да открият прекрасна и абсолютно уникална и необичайна актриса. Който я открие се пристрастява и за това много хора се отказаха да пишат в темата, осъзнато се борят със зависимостта...
Пък аз постъпих според принципа на Оскар Уайлд–Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш– предадох се...

От акаунта на Netflix във Facebook 😍
Ти: Никога няма да се влюбя в турските сериали
Ти отново след като си гледал ДА и си се предал:

И коментара :" Майка ти като знае, че и ти гледаш турски сериали.. " 😂

Народът се забавлява...
Хубав ден от мен!

# 602
Добро утро,момичета!

Вичи , Снинова ,благодаря ви за споделеното! Two HeartsTwo Hearts

Линка ,добре завърнала се! Revolving Hearts Изчетох с интерес поста ти! Hands Plus1 С играта си Туба ни държи толкова години в темата! Simple Smile

''Красив да бъдеш - не означава красив да се родиш,
на красота ще се научиш.
Когато красивa е душата на човек –
каква ти външност да се сравни със нея може?''

© Омар Хаям
https://svetlilo.com/izkustvo/15-tsitata-na-omar-hayam-madrost-prez-vekovete-1790

Да допълня от вчера добавеното от L'Officiel Türkiye:
"Жените и мъжете са биологично различни. Нашата физическа структура е различна. Нашите мозъци, хормони работят по различен начин. Ние не сме равни, но равенството е необходимо! Нека не бъдем равни така или иначе, нека не губим цвета си. Половата дискриминация е проблем, който е интервюиран изцяло в нашия брой
 от август 2022 г. на @lofficielturkiye"

и от Туба...
"Нуждаем се от кръв за някой от нашите роднини. Кръвната група няма значение. Ако са минали 12 часа от последния ви прием на алкохол и не употребявате редовно наркотици, можете да отидете до най-близкия Червен полумесец и да дарите кръв на името на Сибел Гюнсюр, която беше приета в изследователската болница "Султан Абдулхамит Хан". Благодаря ви предварително."

Скрит текст:

Желая ви приятна събота!

================================================================

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Здравейте! Nature Sunny

Наминавам да пусна поредния бг.превод на ''МД/ДА''.....
Благодаря на Еванжелин! HugFlowers Hibiscus

🎥 Маслиново дърво (Другото ми аз) - еп.6 (Бг.суб.)
https://videa.hu/videok/film-animacio/.6-...mp4-mM5W9..
https://cloud.mail.ru/public/WnVc/URknRL2yK
https://archive.org/details/6-.._20220827
и в групата ЛЮБИМИ СЕРИАЛИ С ПРЕВОД ®
https://vk.com/club113691288

Приятен следобед! Ice Cream

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 14:26 от Zlatina3

# 603
Здравейте

Линка Злати Снинова

Благодаря ви момичета Revolving HeartsRevolving Heartsза всичко което споделяте.

Линкадобре се завърнала.
                     Злати Благодаря за превода на серията.

Канти

Цитат
Энгин Акюрек и Туба Бюйюкюстюн (новости)
преди три часа
#Творчествопоклонников

Рисунок Mohammed Salam (г. Мосул, Ирак), сделанный 26.08.2022
Автор подписал: "Некоторые люди приезжают и оказывают такое прекрасное влияние на вашу жизнь, что вы едва можете вспомнить, какой была жизнь без них"(Анна Тейлор)

Цитат
Скрит текст:
La serie turca "Mi otra yo" despertó la curiosidad en muchas personas sobre las constelaciones familiares: en qué consisten
Преведено от испански от
Турският сериал "Моето друго аз" събуди любопитството на много хора към семейните констелации: от какво се състоят

Цитат
Скрит текст:
Нишка
Преглед на новите туитове

@DiziciBagyan
Zaman bey gerçek olsa anında giderdim sanırım. #ZeytinAğacı tuhaf hislere dokundu, sorgulattı, defalarca iç çektirdi. Anlamlı ve güzel iş olmuş.
Ada, Sevgi ve Leyla... Çok güzeldiniz.
Преведено от турски от
Ако времето беше реално, мисля, че щях да отида веднага. #ZeytinAğacı докосна странни чувства, накара ги да се запитат, да въздишат много пъти. Смислена и добра работа.
 Ада, Севги и Лейла... Бяхте толкова красиви.

Приятен следобед,дами

# 604
Здравейте момичета,
благодаря за всичко споделено. Лина добре завърнала се.
Все още поредицата ни е в топ 20. Държи позиции, даже се наблюдава леко покачване от вчера.

А това е днешната справка.

Иначе Туба и днес е съпричастна , направила е репост от Мурат Боз по повод на арестуваната певица.
https://vk.com/clubtuba507?w=wall-63875573_185414

Приятна вечер.

# 605
Добро утро,момичета!

"Едно нещо не му харесвам на лятото...и то е,
че към края започва да си отива твърде бързо!"

Ъруин Шоу

Благодаря за всичко споделено от вчера! Two Hearts

Клип,песента се изпълнява от Мурат Боз...

https://youtu.be/jjSxF_6tJ38

Намерих в нета превода на песента на бълг.ез.
Ах , това съм Аз
Даже да е трудно , ще се върна при теб,
Ако кажеш да дойда веднага
Ако ме повикаш , докога минаваш,
някъде между Небето и Земята.
Ти не ме познаваш.
Обичам те ,но не го казвам.
Мислиш , че съм далече.
Не съм послушна , знам
Ах ,това съм Аз, къде да застана,
искам да се скрия някъде и да плача тайно
Ах,къде да намеря себе си
Ще се оттегля на плажа и ще мечтая
https://lyricstranslate.com/bg/ah-bu-ben-%D0%B0%D1%85-%D1%82%D0% … %D0%B0%D0%B7.html

Оригиналът е на Mazhar Alanson - Ah Bu Ben (Official Video)
https://youtu.be/AgXro_U4rNA

Нова статия на испански в Hola!
https://www.hola.com/actualidad/20220827215795/mi-otr..

Скрит текст:

линк с всички откъси:
https://vk.com/club143398602?w=wall-143398602_395908%2Fall

Желая ви приятна неделя!

***************************************************************************************

Привет отново! Two Hearts

След като пуснах сутрешния си пост излезе и новото от Туба...

Tуба добави към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
Добро утро..
Heart Exl

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244366%2Fdd7b2820 … pl_wall_-63875573
https://twitter.com/TubaBykstArabfp/status/1563790207023038465

песента

https://youtu.be/LkyIGkyOyQ0

превод на текста на руски ез.
Скрит текст:
Елена Стасова
Ты мной не владеешь
Я не одна из твоих многочисленных игрушек
Ты мной не владеешь
Не говори, что я не могу гулять с другими мальчиками

И не указывай что мне делать
Не указывай мне что говорить
И, пожалуйста, когда я гуляю с тобой
Не выставляй меня напоказ, потому что

Ты мной не владеешь
Не пытайся меня изменить
Ты мной не владеешь
Не пытайся меня к себе привязать
Ведь я всё равно никогда не осталась бы с тобой

Я не указываю что тебе говорить
Я не указываю что тебе делать
Так что дай мне просто быть собой
Это всё, чего я у тебя прошу

Я молода и я обожаю быть молодой
Я свободна и я обожаю быть свободной
Проживать мою жизнь так, как мне хочется
Говорить и делать всё что захочу

И не указывай что мне делать
Не указывай мне что говорить
И, пожалуйста, когда я гуляю с тобой
Не выставляй меня напоказ

Я не указываю что тебе говорить
О, не указываю что тебе делать
Так что дай мне просто быть собой
Это всё, чего я у тебя прошу

Я молода и я обожаю быть молодой
Я свободна и я обожаю быть свободной

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 14:40 от Zlatina3

# 606
Здравейте
                          Мили дамиБлагодаря на всички вас,за споделеното.

«Не лятото си заминава, а дните от нашия живот!
                  Лятото ще се върне отново след година,
                  но изживените дни няма никога да се върнат отново!»

Цитат
Скрит текст:
30 days on top 1 in Turkey surpassed all Turkish projects on Netflix in Trending on first spot for a very long time 💥🔥 #TubaBüyüküstün #ZeytinAğacı #AnotherSelf
Преведено от английски от
💣 30 дни в топ 1 в Турция надмина всички турски проекти на Netflix в Тенденции на първо място за много дълго време 💥🔥 #TubaBüyüküstün #ZeytinAğacı #AnotherSelf

Приятен следобед,дами

# 607
Здравейте момичета,
да сложа днешната статистика Simple Smile))

И да потретя тази красота

Приятна вечер.

# 608
Здравейте!

Сериалът държи позиции в световен мащаб, което не е странно.
Друго е странно.

В Турция е още на първо място, което мен лично ме изненадва, че хора, които харесват унижаващата жените –поне в романа, но надали в сериала е различно - сапунка, като ЗП, може да харесват и силни и подкрепещи се жени, като героините на ДА. Явно различни интелектуални групи хора.

Злати, права си, вас няма какво да убеждавам каква актриса е Туба, а другите - няма смисъл. Който не го вижда от този клип, не му е дадено да го види.

https://youtu.be/Jf6gwjQw-Kk

Текстът на песента и сериозното лице на Туба от сутрешната публикация говорят за сериозно предупреждение  от нейна страна към феновете - Аз съм свободен човек, не съм ваша собственост- в отговор на безкрайните битки и анкети в ТТ,  кой е любимият партньор, а напоследък  и кой е най-слабия...

За мен тези анкети са от страна на фенки на партньорите. Аз всички харесвам– и повечето чисти фенове на Туба - също–  и любим ми е винаги последния! People Boy

Време е вече да свикнем, че всичко е игра и истинска любов няма в сериалите. Но как да стане, като Туба е толкова добра актриса, че на публиката всеки път й се струва истинско...

И накрая, не мога да се въздържа да не ви покажа 3 прекрасни световни мегаполиса... Красота...

На 1.09. децата във Франция започват училище. Ако Туба не се върне в Истанбул, значи децата учат във Франция. Аз, лично, не се съмнявам в това. People Woman

Лека нощ!

# 609
Привет, момичета и от мен

През последните 2 дни имах доста задачи, така че не можах да се включа, но вие сте споделили всичко, което се е появило от Туба и  за нея , за което ви благодаря
Злати, Вичи, Снинова
Линка добре си се завърнала. Почивка  на Егейско море си е супер. Клипа с подбраните откъси с Ада е чудесен. Flowers Hibiscus Показва различните моменти от различните емоционални състояния на Ада в ДА Ние виждаме различните състояния и начина на отиграването им от Туба. Но за някои такъв обран начин на актьорска игра е непоказателен, елементарен, защото няма викове, крясъци и размятане на ръце. Имаме си наша поговорка, че "за всеки влак си има пътници"  Ама като гледам от рейтинга на ДА в последния месец на влака на Туба се прикачиха още няколко вагона  

Благодаря и на Еванжелин за превода на 6 еп. на ДА
Понеже няма нещо ново ви слагам още няколко гифчета от 2 еп    

Едно прекрасно стохотворение в тон със снимката и песента, която Туба е сподели в ИГ си днес Hands V
Първо помисли...
Когато си разкриваш същността...
Не си мисли, че всеки я разбира..!
Различни сме..! Пред Бога и Света...
Дори Душата ти със сродна се събира..!
Когато си разкриваш личността...
Не си мисли, че всеки я приема..!
От много ще усетиш завистта...
Друг ще я краде и ще си взема..!
Когато си разкриеш Любовта...
Не си мисли, че всеки те Обича..!
Човекът е обзет от алчността...
И търси само полза да извлича..!
Преди да се разкриеш... Помисли...
На кой Живота и Душата доверяваш..!
Внимавай много..! Може да боли...
И дълго след това да съжаляваш.!!!
Калоян Христов©️

Антъни Хопкинс: Не е моя работа какво казват хората за мен ❤️
Всички ние мечтаем. Ние мечтаем ярко, в зависимост от нашата природа. Нашето съществуване е извън нашето обяснение, независимо дали вярваме в Бог, дали сме религиозни, или сме атеисти.
Скрит текст:
Мъжът с почести, магнетичен поглед и ясно отношение към живота и света - Антъни Хопкинс е много повече от талантлив актьор. Той е велик творец - свири на пиано, композира, рисува. Каквото и да се каже за него, би било недостатъчно и бледнеещо пред истинската му стойност и същност.

Ето и подбрани цитати от един от най-великите актьори в света:

1. Моята философия е: Не е моя работа какво казват хората за мен и какво мислят за мен. Аз съм това, което съм, и правя това, което правя. Не очаквам нищо и приемам всичко. И това прави живота ми по-лесен.

2. Мисля, че здравословният начин на живот включва да се сприятелиш със звяра вътре в себе си, това не е точно звяр, а по-скоро сянка. Тъмната страна на нашата природа. Забавлявайте се с нея и знайте, че трябва да приемете цялата си същност.

3. Животът е твърде кратък, за да се справяме с несигурността на другите хора.

4. Всички ние сме хванати в капана на обстоятелствата и всички ние имаме в себе си и добро, и зло. Когато сме наистина гладни например, ще направим всичко, за да оцелеем. Мисля, че най-злото нещо - добре, може би това е прекалено преувеличено - но със сигурност нещо много зло, е преценката, грехът на невежеството.

5. Слабото ми място е мързелът. О, аз имам много слаби места: бисквитите, кроасаните.

6. Мисля, че определено количество стрес в живота е нещо хубаво. Стресът от работата, която отнема усилия. Мисля, че това е знак, че вървиш напред.

7. За мен времето е най-голямата тайна. Факт е, че ние мечтаем през цялото време. Това е, до което наистина съм достигнал. Ние имаме бездънно езеро от потенциал точно под нашите черепи.

8. Прекалено многото мислене води до бавна смърт. Ние бавно се убиваме от мисли за всичко. Мислим. Мислим. Мислим. Никога не можем да се доверим на човешкия ум, така или иначе. Това е смъртоносен капан.

9. Магическата, свръхестествена сила, която е с нас, е време. Ние дори не можем да го разберем. Времето е такава илюзия, толкова странно нещо.

10. Защо обичам, ако загубата наранява толкова много? Нямам отговор; само живота, който съм живял. Вече болката е част от щастието, което имам след нея.

11. Всички ние мечтаем. Ние мечтаем ярко, в зависимост от нашата природа. Нашето съществуване е извън нашето обяснение, независимо дали вярваме в Бог, дали сме религиозни, или сме атеисти.

12. Не мога да кажа, че някога съм мечтал да стана композитор, пианист, или нещо друг. Имам мозък, в който нищо не е окончателно.

13. Ако аз прекарвах цялото си време да се критикувам, не бих бил в състояние да функционирам. Има актьори, които дълбаят в теорията много дълго време. Аз не разполагам с търпение за това. Това може и да е повърхностно, но това е, защото аз никога няма да бъда част множеството актьори.

14. Нашето съществуване е извън нашето обяснение, без значение дали вярваме в Бог , почитаме определена религия, или сме атеисти. Нашият живот е отвъд нашето разбиране. Никой не притежава отговор за смисъла му.

15. Приеми всичко, което е вътре в теб, несъвършенствата, тъмнината, богатството и светлината, всичко. Това води до пълноценен живот.
https://www.obekti.bg/chovek/ne-e-moya-rabota-kakvo-kazvat-horat … YX1P8zLV4FCw7vf1A

Да посрешнем с усмивка новата седмица  

Лека нощ!

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 03:07 от kanti

# 610
Добро утро,момичета!

Благодаря за споделеното от Вичи и Снинова през деня и на Линка Канти ,от малките часове на нощта,които изчетох сутринта! Simple Smile

Туба е отговорила на фенка в Instagram #TubaBüyüküstün

Фенката пише: В момента преминавам през труден момент. Баща ми, когото не съм виждала от 20 години, почина и не знам какво да чувствам. Това е просто огромно чувство на празнота вътре в мен... И,разбира се, тъга. Не искам да се затварям в себе си, защото знам, че ще става по-зле, затова се опитвам да държа здраво на близките си.
Една от тях си ти, моя Туба... Мисля, че мога да кажа, че с теб затворих празнината, която се образува в живота ми преди 20 години. Като лекарство е, като мехлем...Ти водиш хората, които са красиви за мен... Добре че те има, дано ми видиш бележката. Обичам те много Heart Exl Бурджу.

Туба отговори: Толкова е нормално да не знаеш как се чувстваш.. не се опитвай да разбереш.. просто се отдай на това, което ти се случва.. дори фактът, че се чувстваш е страхотен дар.. отвори се повече за себе си.. запиши какво мислиш, какво чувстваш, въпроси и се отдай на идващото чувство / чувства, каквито и да са те.. притежавай ги, защото те принадлежат на теб, само на теб.. С любов..Heart ExlNature Sparkles

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244367%2Fa76caa7e … pl_wall_-63875573

Мурат Боз снощи беше на сватбата на Демет Йоздемир и Оуузхан Коч,който е певец...

Скрит текст:

А Онур,доста наедрял и едва го познах,също е бил там....

За сведение да видите и младоженците....
Скрит текст:
Първият тоалет на булката при подписването,зетят е нисък и е с обувки на платформи...

вторият тоалет ...

има и трети тоалет....но не успях да открия снимка,а само в танците..да не пускам видеа...

Желая ви приятен ден и лека седмица!

# 611
Здравейте
                                  Линка Канти Снинова Злати
                         Благодаря ви момичета за всичко,което споделяте.

Понякога навреме направените стъпки, променят походката ти за цял живот
                           Нито една връзка не е загуба на време,
                            ако човекът не ти е дал каквото търсиш, поне те научил от какво имаш нужда.

/Чарлс Буковски/

Цитат
По версии крупнейшей в мире базе данных IMDb #TubaBüyüküstün
Туба Бюйюкюстюн на этой неделе на 1-й позиции среди турецких актеров.
И 2.494-е место среди более чем 11 миллионов имен по всему миру
Туба пять недель на вершине IMDb

ЗлатиБлагодаря ти за светските новини.

Приятен следобед,дами

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 16:12 от Вичона

# 612
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Туба днес е била активна в IG
Първо е честитила РД на приятелката си Нил Букесой, която и е отговорила също.
Я могу закрыть глаза и сдаться💋
С Днём рождения, моя Нило

https://vk.com/clubtuba507?w=wall-63875573_185551
Направила е репост на гримьора Хакан, който е сложил снимка от фотосесията за Инстайл. По какъв повод се е сетил не знам.

И като добра душа е сложила едно куче за което се търси стопанин.

Лина, явно е друга аудиторията, която гледа в Турция Нетфликс. Не е масовия зрител на телевизиите. И днес е на първо място там. А иначе е пак в топ 20 - на 17 място.
Приятна вечер.

# 613
Здравейте!

Снинова, да, права си, Туба сега добре се позиционира  и в socipol и със сериала.

Day 7 in Top 20 Worldwide: Trending in 15 countries 😍 Also trending on top 1 in Turkey for 32 days consecutively
Ден 7 в Топ 20 в световен мащаб: Тенденция в 15 страни 😍 Също така тенденция в топ 1 в Турция за 32 последователни дни.
Това е хубаво, но не чувам нищо за втори сезон. Освен намеците на СЦ и режика, и означението в сайта на Нетфликс, че това е първи сезон. Бяха написали още в началото на снимките, че сериалът за два сезона ще изчерпи темата. Мислех, че ще ги снимат заедно. Не ги снимаха.
После се писа, че са харесали първи сезон и ще снимат втори преди да излъчат първи. Не го направиха.
Сега сериалът има оглушителен успех. Четох, че Нетфликс  поръчава следващ сезон след 28 дни от излъчването. Минаха 32 дни, още няма нищо.
Хванаха МБ на сватбата и говориха с него за ДА

Ж: Ти направи невероятен сериал, за който всички говорят, какво ще кажеш?
Мурат: Ние сме много щастливи, мисля, че това е гордост за страната ни, това предизвика много шум по света, направи всички ни щастливи, актьорите и екипа, ние сме много щастливи и горди.

И нито го питат за втори сезон, нито нищо. Май се приема за даденост при такъв успех.

Все пак, още не знаем, ще има ли втори сезон...
Чета в ТТ, че Туба се е преместила окончателно в Париж и не приема предложения за нови проекти. Може би защото не й харесват, знае ли човек... Но ако още малко не снима, ще ме загуби. Искам да гледам актрисата, не само да чакам да се чуе нещо. Както се разбра и от сериала, животът е кратък, минава бързо и не ми се чака Туба да изучава себе си. Искам да работи! 

Желая ви хубава вечер!

# 614
Привет, момичета след полунощ

Благодаря ви за споделеното през деня свързано с Туба и не само - снимки и поздрав за РД на приятелката й Нил, които е споделила в ИГ си, класацията на  IMDb и първото място на Туба от турските актьори в него,  класацията на ДА в топ 20 на Нетфликс за света и 1 място в Турция, светските новини
Злати, Вичи, Снинова, Линка

И аз Линка се надявам да има 2 сезон на ДА.    От една страна гледаемостта на сериала в световен мащаб е голяма. Самия Нетфликс са изненадани от толкова голям интерес към ДА. От друга страна 8 серия завърши с отворен финал. Така, че мисля, че ще има продължение. Може би изчакват Седа след раждането (мисля, че трябва да е родила?)  

Преди 2 часа Туба е споделила в ИГ сторито си това клипче от ресторант  в Париж с Едит Пиаф като  музукален фон  
линк за ТТ
линк за ВК https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244369%2Fb04091fe … pl_wall_-63875573

Не знам за какво си говори със събеседниците. Дано да е за някой нов проект Ама май обяснява нещо свързано с менюто  

„Никой не се променя, ако сам не поиска. Не се променя, ако го молите.
Не се променя, ако го осмивате. Не се променя, ако използвате разум, емоции или строга любов.
 Има само едно нещо, което кара човек да се променя:
неговото собствено осъзнаване, че има нужда да се промени.”
~ Джак Круз ~

Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт