Болница ТОКУДА

• 224 707
  • 2 154
  •   1
Отговори
# 45
  • София
аз ,до колкото разбрах,започват от Понеделник с касата.

# 46
  • София
А имат ли сайт? С цени?

мисля, че още нямат сайт

# 47
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
А къде се намира тази болница newsm78 Често я чувам на последък,пък даже и не знам къде е  #Crazy

# 48
  • Букурещ
Ако някоя е раждала там

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Shocked

# 49
Здравейте,
И аз се интересувам за болница Токуда. Така, че очаквам тези които имат информация дали болницата е започнала да работи с пациенти да я споделят с нас. Мисля и ако имам възможност да отида до там за повече инфорация.

P.S. А някой знае ли точно откъде се влиза за болницата от бул.Никола Вапцаров или от някъде другаде  newsm78, защото там много строежи много нещо.

# 50
marianasot би ли дала и на мене телефоните, с които разполагаш.

Предварително благодаря   bouquet

# 51
P.S. А някой знае ли точно откъде се влиза за болницата от бул.Никола Вапцаров или от някъде другаде  newsm78, защото там много строежи много нещо.

от Н.Вапцаров, преди една бензиностанция, близо до Експото

# 52
И аз се абонирам за тази тема.

# 53
  • в мъжки прегръдки
Кажете защо ще затварят Правителствена болница? За първи път го чувам това. Токуда се намира до Софияленд, но още нямат обявени телефони на 144. Мисля към края на месеца да отида на място да проуча как стои въпроса с касата и с пациентите защото ми предстой операция на ръката и търся къде да я направя. Чух че се опитвали да дръпнат добри специалисти там а във вестника имаше интервю със собственика който твърдеше че в неговите болници се работело без подкупи и за пациента. Братовчедка ми която е кардиолог пък каза че не можели да си намерят добри специалисти, не знам дали защото нямаме добри и неподкупни или защото условията не са добри.

# 54
  • в мъжки прегръдки
Братовчедка ми, която е кардиолог каза че имали затруднения със намирането на специалисти. Не знам дали защото нямаме достатъчно добри които да не вземат подкупи или пък не плащат чак толкова добре че лекарите да се откажат от подкупите.
В защита на болниците без подкупи веднага слагам правителствена болница. Поне детското отделение и хирурга доц. Минков (лека му пръст). Два пъти лежах там с детето, втория път за операция. Персонала тичаше постоянно около нас с много грижи и внимание. Никой не ми се е скарал за нищо, въпреки че постоянно досаждах с въпроси. Всички - от завеждащата лекарка до санитарките бяха изключително любезни и търпеливи, обграждаха ни с много внимание и загриженост и никой не попита за пари или подарък. Даже се изненадаха че съм взела за почерпка при изписването огромна торта, но им обясних че имам рожден ден и се съгласиха да се почерпят.
Съжалявам за отклонението.

# 55
Чудно.и аз не открих никакви телефони ...   newsm78

# 56
Телефон на болница "Токуда" - 403-4000.

# 57
Телефонът е 403 4000.

# 58
  • Ку-куландия
Пускам темата тук защото четат повече мами и вероятноста за инфо е по-голяма. Моля временно да не бъде местена. Благодаря!!!
Моля ако имате такава информация пишете. Също така ще съм благодарна и ако споделите мнение за въпросните лекари. По тел. ми казаха за док. Лазарова , някой познава ли я?

# 59
  • София
Да се абонирам за темичката, че ме интересува  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт