На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 39

• 74 278
  • 738
  •   1
Отговори
# 180

Ферментирал сок от лилав морков.

# 181
На предната страница имаше питане за Мадекасол. Аз го ползвам отдавна , доволна съм. Ползвам го за дребни несъвършенства по лицето от някогашно акне. Но не знам дали само от него е ефекта защото използвам и третиноин.

# 182
Благодаря Беля за споделеното.
За аптека не съм се сещала за вайбър да поръчвам. И аз следващият път така ще процедирам.
Съжалявам ако е обсъждано, но все пак да питам очаква ли се да отпаднат тестовете навръщане? Отпаднали ли са маските в ТР? Питам главно заради дъщеря ми- че е много тегаво с маски.
И накрая, след като наскоро разгдах какво е ЕЖК, сега ЖДНБ - превежда ли се "жива да не бях"  Simple Smile

# 183
  • Варна
Скрит текст:
Благодаря Беля за споделеното.
За аптека не съм се сещала за вайбър да поръчвам. И аз следващият път така ще процедирам.
Съжалявам ако е обсъждано, но все пак да питам очаква ли се да отпаднат тестовете навръщане? Отпаднали ли са маските в ТР? Питам главно заради дъщеря ми- че е много тегаво с маски.
И накрая, след като наскоро разгдах какво е ЕЖК, сега ЖДНБ - превежда ли се "жива да не бях"  Simple Smile

Удобно е, sevgito.
Скрит текст:
Въпросът е, че те масово ползват whatsapp, пък аз нямам и не искам да имам. Та, този беше печелившия. Направихме му над 6000 лири оборот (доста над, вероятно, защото само аз и приятелката ми оставихме 5800), та се надявам да си е струвало и за него.

Маските все още са задължителни на закрито, но има хора, които не носят и вътре. Не чух някой да прави забележки, за разлика от преди.

Тестовете май няма да отпаднат от 1.04. Предвид Великден и пътуванията около него, може да пазнат, като наближи, но гаранция няма.

И за, преводът е този. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 184
  • Ропотамо
Здравейте. Забравих да потърся хумус и някакъв телешки пастет(дали изобщо имат пастет като продукт, гледам, гледам но не виждам) , някой купувал ли е и от къде? Снимка ако може на продукта.

# 185
  • Русе
Ами, честно да ви кажа имам лични наблюдения, че злоупотребяват собствениците на автобусите, а не пътуващите в тях. Местна ТА, която всяка седмица пътува до Одрин откриха магазин, преди малко гледам и втори ще откриват. В неделя се върнаха от Одрин и веднага качиха във Фейсбук снимка "Заповядайте! Ново зареждане на стока." И в хладилната витрина пълно със сирене и краве масло с марката на Мигрос на цена 17лв. А аз вчера исках да си купя 1кг и естествено нямаше.

За тестовете - предложението на Кунчев е само за пристигащи от ЕС.

# 186
  • Най-красивата страна
И в нашия град има магазини,които предлагат турско сирене,кашкавал,колбаси.По няколко вида.На тройна цена разбира се..
Много интересно как успяват да заредят големи количества,след като вноса е забранен.
С кола няма как да стане....

Пастет-не съм виждала да продават пилешки или телешки.
Купувам маслинен и съм доволна.

# 187
И аз винаги това съм се чудела - как успяват да минат с толкова стока??? В нашият град също на много места се предлагат турски
хранителни стоки, препарати и прочие. За някои търговци знам, че имат магазини и в Хасково, и в Кърджали. В смисъл, че по много зареждат. Аз за две кила сирене и кашкавал треперя докато минем, а те как ги прекарват?

# 188
Здравейте! Моля за съдействие!Трябват ми инжекции спешно за разреждане на кръвта Фраксипарин или Кликсан.Моля, ако някой е вземал да ми пише името под което се продава  лекарството.Ако някой има в наличност съм готова да ги взема! Благодаря, предварително!

# 189
Тема е най-добре да бъде прекъстена от “На пазар..” в “Какъв тест ни трябва, защото не ми се чете сайта на министерството…”

Здравейте! Моля за съдействие!Трябват ми инжекции спешно за разреждане на кръвта Фраксипарин или Кликсан.Моля, ако някой е вземал да ми пише името под което се продава  лекарството.Ако някой има в наличност съм готова да ги взема! Благодаря, предварително!

Ако са за спешно за бременна в София клиниката на доктор Калчев предлага безплатни дози, дарени от бременни на които са останали и може да се възползвате докато намерите, а после да попълните липсите. Simple Smile

# 190
  • Варна
Тема е най-добре да бъде прекъстена от “На пазар..” в “Какъв тест ни трябва, защото не ми се чете сайта на министерството…”
...

И други подзаглавия мога да предложа, ама ще си замълча...

Здравейте! Моля за съдействие!Трябват ми инжекции спешно за разреждане на кръвта Фраксипарин или Кликсан.Моля, ако някой е вземал да ми пише името под което се продава  лекарството.Ако някой има в наличност съм готова да ги взема! Благодаря, предварително!

FRAXIPARINE
CLEXANE

Откъде сте и колко спешно е търсенето?

# 191
На предната страница имаше питане за Мадекасол. Аз го ползвам отдавна , доволна съм. Ползвам го за дребни несъвършенства по лицето от някогашно акне. Но не знам дали само от него е ефекта защото използвам и третиноин.

Здравей Мики! Да те попитам този третиноин от Турция ли го купуваш? И как му е наименованието?
Бяха ми казали за Aknelyse, дали е същото?

# 192
Привет и от мен. Идната седмица отивам към Одрин, ще пиша къде, какво що съм свършила 😁
Тръгнала съм да си взема паспорта и мъжо да ми направи пълномощно за колата. После отивам и за превод на пълномощното. В тази връзка - преводът трябва ли да е легализиран и също нотариално заверен. Или си минавам само с бг оригинал на пълномощното + преводът му (без легализация и пак нотариус). Ох, хич ме няма в обясненията 😁

# 193
  • Пловдив
Мъжът ми се върна вчера от Одрин, цените направо ме шокираха. Доста завишени са спрямо октомври, когато ходихме за последно.
Например:
Масло Torku 1кг от Мигрос 120 лири, 60 предния път
Маслини от борсата 50 лири, 32 преди
Макарони от Мигрос 4,20 лири, 2,50 преди
Орехи 120 лири, 90 преди
шамфъстък 180 лири, 100 преди
баклава с мляко от Baklava house 200 лири, ок.150 преди
Сирене 80 лири, преди беше 35-50
Пакет ашуре от борсата 15 лири, 8 преди

За някои неща пак е по-изгодно да се пазарува оттам, но вече ще се замислим, дали да ходим често Simple Smile

# 194
  • в кукувиче гнездо
Пазаруването в Турция, поне за мен, не е като да ходя на промоция в Кауфланд. Пазаруването там е свързано с емоции, с добро хапване, с разходки, почивка, малките удоволствия от живота. За мен то не е свързано с обикаляне, като луда по борсите и хипермаркетите с бележка в ръка, кое колко струва тук, в България или колко е струвало преди три месеца.

Общи условия

Активация на акаунт