На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 39

• 74 086
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
На Лесово гълъбите пият вода от гьола за дезинфекция.

# 466
  • Най-красивата страна
За горивото
Не видяхме никаква разлика между турския дизел и нашия.
Но и там цените се повишиха и вече не е по-евтино .
Няма защо да зареждаме от Одрин,пълним резервоара тук.

Да попитам-има ли в Одрин магазин за гоблени?

# 467
За дизела не знам, но бензинът в неделя ни се върза 2.40,а газта - около 1.45.така,че те са по-евтини от тук, бензинът - осезаемо. Е, не е като през есента, когато пътувахме с моята кола и си я напълних с бензин на 1.40 Shocked, но пак е по-евтино. Пак казвам, може би дизелът е изключение, не зная.

# 468
  • Русе
Ама, какво изключение? В момента е с 1 лира по-скъп.
Не мога да разбера тези, които пишат, че не е по-изгодно горивото в Турция на каква цена го зареждат тук. Щото аз всяка сутрин на път за работа минавам покрай Еко. Най-евтин е бензинът 95 - 2,97 лв. Всичко останало е над 3 лв.

# 469
  • Бургас
При последното ходене, дизела ми се върза на 2,50лв/л., като тук беше 3,05лв./л
Определено ни дойде по- евтино Simple Smile

# 470
  • Пловдив
Освен това тук разликата между евтиния и скъпия дизел е 30 стотинки, а там 3-5 куруша (или както се произнася, не съм много сигурна). Като заредя от скъпия ми излиза съвсем изгодно.

# 471
Малко полезна информация за тези, които обменят пари в Одрин. 3-4 километра след КА има бензиностанция на която обменят евро, на курс по-добър от бюрата в повечето случаи. Забравих името на бензиностанцията, но е червена, името започва с "А". Влизате вътре в магазинчето и питате за курса на еврото. Винаги обменям евро там. За други валути предполагам също става

# 472
По мое мнение макар вече с по-малка разлика от преди, горивото е по-евтино от в България.

Най-изгодно е да се обменя евро в златарските ателиета. Simple Smile

Как разбрахте пък, че няма дезинфекция.. отчет ли да ни дават хората какво слагат..  😀 те хубаво тия гълъби пият вода от там, ама после някой виждал ли ги е същите живи?!

Празниците обикновено в Турция не рефлектират върху работното време на магазини и т.н. Те разчитат на туристи. Simple Smile

# 473
  • София
От утре отпада изискването за зелен сертификат на влизане в България от Турция. Интересувам се към Турция изисква ли се?

# 474
  • Бургас / UK
От утре отпада изискването за зелен сертификат на влизане в България от Турция. Интересувам се към Турция изисква ли се?
Към Турция от доста време не се изисква .
А това за влизане в  България къде го видяхте?

# 475
  • София
Преди малко излезе заповедта. Има я качена в сайта на Нова телевизия.

# 476
  • Пловдив
УРААААААААААААААААААААААААА

От утре, 13 април, лицата, които пристигат от Република Северна Македония, Турция, Румъния, Сърбия, Унгария, Полша, Чехия, Словакия, Израел и Египет, не е необходимо да представят цифров COVID сертификат на ЕС за ваксинация, за преболедуване или за проведено изследване или аналогични документи, съдържащи същите данни. Това нарежда министърът на здравеопазването проф. Асена Сербезова със своя заповед, издадена днес.

# 477
  • Стара Загора
Здравейте, малко странен въпрос имам но не е дискутиран в темата.
Някой да е виждал заведение, където предлагат наргилета ? Да пушиш наргиле имам предвид Bowtie

# 478
# 479
  • Ропотамо
Жалко! Пак ще се мъкне тоалетна хартия по улиците, а под другата мишница доместос

Общи условия

Активация на акаунт