На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 39

• 73 465
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
За БГ не би трябвало веднага да я плащаш. Има си и срок за обжалване от датата на връчване. Има и по-къс срок, в който ако платиш е 70 процента.
За да не е спам да попитам - в Ераста има ли места за хапване и ще препоръчате ли нещо, ако има. Един всеяден, един постещ и един, който има непоносимост към лактоза. Оф, сега като си прочетох написаното и се чудя къде наистина ке ядем и как ще се разберем за храната🙄

# 616
  • Димитровград
В Ераста хапваме в Green Salads

# 617
  • София
Последните месеци проверяват всички за глоби - на познати, пътуващи с автобус, също са им връчвали глоби. Има някаква акция. Ние така и не успяхме да си платим една глоба на едната кола - защото бяха уикенд дни и на границата беше "система йок" по думи на граничаря. Та така, повече с тази кола няма да ходим, че глобата ни беше 650 ТЛ. И въпреки всичките усилия не можахме да си я платим, защото нямат онлайн система за плащане (през сайт имам предвид).
За да не съм капо - радвам се, че намерих темичката. Обожавам Турция за почивки и Одрин за пазар за домакинството.
Искам да попитам от къде мога да си купя възглавници, че само това не съм открила още, а вече имаме нужда от нови 😄😄😄
Пердета, халати, чаршафи, храна, препарати, парфюми, бельо знам от къде да си купя. Ама пустите възглавници не ги открих.

# 618
  • Русе
Acquadigioia, зависи какви възглавници търсиш. Масово използваните ги има и в магазините за домашен текстил в мола на етаж -1. Ако искаш мемори, в Башкент мебели гледах, че има хубави.

# 619
  • на морето
Аз с един последен въпрос за Револют. Не разбрах какъв е този 1% такса през уикенда. На всяко плащане ми го удържат ли? Ако плащам без да съм обменила лири предварително, пак ли има такса?

# 620
Да, през уикенда е 1% превалутиране на всяко плащане в левове.
Ако през уикенда превалутираш от левове в лири наведнъж, пак 1%.
Тоест таксата накрая ще е една и съща.

Ако през седмицата плащаш с левове без такси.
И ако през седмицата превалутираш левове в лири пак без такси. В последния случай можеш да си използваш лирите през уикенда и няма да плащаш такси.

Аз си направих Револют ей така на шега, пък то се оказа удобно. За Турция просто реших да пробвам и човек от проба грешка се учи. Не съжалявам че съм давала 1% на всяко плащане. Аз не исках накрая да ми остават неизползвани лири на сметката, ако превалутирам сума от лева в лири. Не знам как да обясня в мягазина, че искам една част с карта и една в кеш, че да зануля сметката в лири.

# 621
Ама пустите възглавници не ги открих.
[/quote]

Където продават чаршафи, завивки ,мебели при матраците, в 5 Мигрос . В големите магазини за домашни потреби.
Но погледнете тук в ЮСК има голям избор и хубави намаления.
Можеш и да върнеш, ако не ти хареса.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 07:56 от Tony Maria 22

# 622
Papaone, благодаря. Ще го пробваме задължително.
След Ераста мислим да отидем до Марги аутлет. Какво бихте ми препоръчали там?

# 623
  • на Мелмак
И от мен глас за грийн салад. Има салати с тофу.

# 624
  • Димитровград
.........Аз не исках накрая да ми остават неизползвани лири на сметката, ако превалутирам сума от лева в лири.
Неизползваните лири си обменяте за левове, не е необходимо да ги харчите до край. 😃

# 625
Неизползваните лири си обменяте за левове, не е необходимо да ги харчите до край. 😃

Ние си ги пазим за следващи пътувания Sunglasses В Револют поддържам динари и лири. Първото не знам колко е изгодно, но ми харесва, че веднага се осчетоводява плащането, не чакам с дни като в обикновените банки.

# 626
  • Пловдив
В Марги препоръчвам Baklava house Simple Smile и особено баклавата с мляко, както и локумите, които нямат нищо общо с познатите ни локуми.

# 627
Къде има English home в Одрин, и има ли изобщо? Беше коментирано преди време, но като не ме интересуваше и не отразих.

# 628
В Марги препоръчвам Baklava house Simple Smile и особено баклавата с мляко, както и локумите, които нямат нищо общо с познатите ни локуми.
Препоръчвам първо да си вземете от баклавата за проба. На мен не ми хареса, имаше тежък вкус.

# 629
  • Най-красивата страна
English home има в Марги и в мол Ераста.
А може и на други места да има..

Общи условия

Активация на акаунт