Вашето мнение

• 10 834
  • 187
  •   1
Отговори
# 60
Много съм съгласна с предпоследното мнение на Равена. За мен също са важни тембъра на гласа и външния вид - дали е прилично облечен, чист, дали си е сложил парфюм. Дори много по-важно от професия, пари, кола. Сериозният човек гледа и външния си вид.
Относно обаждането след среща - аз очаквам той да ме потърси, така че ако сме се харесали но той не ме потърси да ме пита например дали съм се прибрала и как съм.. ще ми е вид предупреждение за бъдещи отношения.

# 61
Интересният за мен мъж трябва да може да говори на всякакви теми. Не си падам по ограничените умове.
А ако в някоя тема няма достатъчно познания, да си признае, вместо да се прави на всезнаещ и да плещи глупости. И да умее да слуша. И да се учи. И да не се комплексира, ако жената в някоя област знае повече, а да ѝ се възхити.

+1
И да умее да въвежда и коментира неангажиращи теми, не мога да си представя каква скука ще е на първа среща да ми разказва биография, предпочитания и т. н. теми, започващи с аз... Да намира повод за шега, да ме расмее поне веднъж искрено.

# 62
  • Варна
Е те тези неща се виждат чак на срещата. Grinning

# 63
Защото тук на запад сме учтиви, колкото може.

Тук на запад - за западна Европа ли имате предвид? Не е вярно това, което сте написали. Направо ти казват, когато не те харесват.

Да се изкажа по темата - на първа среща да си разказваме за биографиите и какви са семействата ни, това са доста сериозни неща за мене. Това ни е личният живот. А този човек все още не ни е близък, за да го допуснем толкова навътре в живота ни.

Когато съм била на първа среща, съм говорила по общи теми с него. Много е важно за мене да разбера дали може да мисли и разсъждава. 

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 17:09 от Jennifer_w

# 64
В тази връзка ще споделя една случка. Преди време започнах да си пиша с един по интернет, който на снимките във фейса си изглеждаше доста добре-физически данни, добре облечен и към професията му изпитвах респект. Зачатихме си, доста нормален разговор, макар че за кратко подхващаше странни сексуални шеги, но за малко. Решихме да се видим на кафе и разходка. Когато отидох на мястото на срещата не го видях а имаше само един човек на мястото който си гледаше в телефона. Изобщо не предположих че е той докато не се обърна към мен. Не ми се обяснява как беше облечен - нещо между анцуг, грейка и екип за ски и планина. Беше се и изкалял като спокойно ми обясни, че е минал през някакво кално място. Иначе си беше същия човек от снимките. На всичкото отгоре ми обясняваше колко бил добър в секса. Добре де, дори и момичето да е било на кантар да легне с теб, как ще го навиеш с този вид? За мен това е неуважение и граничи с подигравка. Иначе не изглеждаше зле но сякаш и сам се оттегли.
Та за това ми е мисълта.

# 65
Скоро бях приятно изненадана на среща. По принцип винаги си предлагам пари, особено с хора, с които сме само приятели или познати.
Та ...човекът отиде до тоалетната и когато се върна, беше оправил сметката пътьом . По тоя начин, дори ни те кара,да се чувстваш задължена.  Така се прави на първа среща, ако искаш да направиш впечатление на жената отсреща.
Ма, малко са такива за съжаление.

# 66
Най-вече, на първа среща е добре да прояви добро възпитание. Добре е да плати сметката, разбира се, стига да му е по джоба. Затова трябва да си избере подходящо заведение. Моля, да не носи рози, букети и прочее - не е на годеж, все пак. Да е облечен добре. Не е важно да е скъпо, но дрехите и обувките да са добре съчетани и чисти!!!
Като пристигне момичето, да стане, да подаде ръка, да каже, че се радва, че е приела поканата му.
Темите отначалото следва да са неутрални и да не задълбава в никоя от тях, освен ако не се окаже, че и двамата не са върли фенове на ЦСКА примерно. Първо се почва с неутрални теми като времето, менюто, храна... После се преминава към "С какво се занимаваш/работиш/учиш?" . После са хобита, книги, филми, спорт, семейство. Препоръчително е да не се задълбава в теми за бивши партньори.
Да изпратиш дамата до тях, даже и само да я качиш в таксито.

# 67
Скоро бях приятно изненадана на среща. По принцип винаги си предлагам пари, особено с хора, с които сме само приятели или познати.
Та ...човекът отиде до тоалетната и когато се върна, беше оправил сметката пътьом . По тоя начин, дори ни те кара,да се чувстваш задължена.  Така се прави на първа среща, ако искаш да направиш впечатление на жената отсреща.
Ма, малко са такива за съжаление.
Наистина за съжаление. Разбира се, че така се прави, не само ако искаш да впечатлиш дамата, но и заради собственото си самоуважение.
Макар че синът ми си беше изкарал шамар с такова поведение, то и дама трябва, не само кавалер.😁

# 68
  • пустинята Гоби
Защо шамар, дори да не е била съгласна, от какъв зор ще удря шамар?

# 69
Лейди Рамкин явно за това първите впечатления са мнооого важни😊

# 70
Може да кажа за какво да НЕ говори:
1. За бившата си, която очевидно още не може да прежали (която мяза на кон в сравнение с мен, но му е много ценна, разбираш ли).
2. За философски размисли и страсти - прочел нещо си в някоя книга за личностно развитие и повтаря като папагал реплика, с която вярва, че ще блесне с интелект.
3. За това колко е успешен, колко пари изкарва и бръщолеви само за себе си, без да се интересува от другия).
4. За това как харесвал слаби жени и подпитва Колко килограма смяташ да свалиш до края на лятото? (Нищо че съм 58 кг, 170 см).
5. За емоционални травми от миналото, свързани отново с бившата, която мяза на кон. (Които емоционални травми смята да нанесе на следващата, за да не е капо и да си го върне на човек, който с нищо не му е виновен и идва с добри намерения).
6. За това какъв любовчия бил навремето и как се редяли на опашка за него по Виденово време и да разказва за интимните си подвизи отпреди Освобождението.
Като цяло ходенето по срещи е един вид надлъгване, всеки се опитва да се направи на нещо, което не е, и на мен ми е безкрайно комично като страничен наблюдател. Мъжът гледа да топне чушката или да накара бившата да ревнува, жената иска да чуе комплимент и да се почувства желана. Накрая и двамата не могат да се гледат след края на социалния експеримент.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 20:44 от mariamp28

# 71
Интересно написано, но много песимистично. Хората не са ли излезли, защото вече има искра, харесали са се? Grinning
Или се търси наред?

# 72
Аз от коня се впечатлих, споменат два пъти. Сигурно следващата ще каже, че пък тя мяза на жаба или ако е по-тактична ще си го запази за себе си. Намек е, мда, не друго.
И точка 4 е забавна ... шегаджии някакви, да се забавляваш от сърце. Ех, чак ми се приходи на среща.

# 73
Съжалявам, оптимизмът не е по моята част. Това го написах в един от добрите ми дни. Бих добавила още, че след края на социалния експеримент жената ще се хихика пред приятелка колко му бил малък, а пък мъжът ще обяснява как тя не си почиствала достатъчно интимната зона. И така до следващата среща. Колелото на живота се върти. Joy Joy

# 74
  • Варна
Защо така с лошо за кончетата? Simple Smile Имам един бивш, с когото бяхме 3 години заедно. Така описа едно ново момиче в компанията му. Това не му попречи след месец вече да е скъсал с мен и да тръгне с нея. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт