Вашето мнение

• 10 940
  • 187
  •   1
Отговори
# 90
Не бе, не съм на толкова кг., Цвет. Joy Исках да кажа, всичко е според зависи. Wink

# 91
Особено на всяка среща да те пита колко смяташ да отслабнеш. Върхът беше как в 11 вечерта тръгна да звъни на свой познат фитнес инструктор да ми изготви режим и как коментираше, че навремето като съм била по-млада вероятно съм приличала на една сервитьорка, която ни обслужваше и че при добро желание мога отново да изглеждам така. Познайте дали му дадох шанс на тоя човек. Сега си кукува сам като куче, даже бившата му, коня, си намерила нов и те така. Сега само си изплаща колата на лизинг, това е любовта на живота му.

# 92
Обикновено хората с много претенции, които в допълнение не предлагат нищо впечатляващо, остават без партньор. Или поне докато не намалят изискванията си.

# 93
  • София
Не се фиксирай, а давай напред! Аз от много време не съм срещала мъж, който желае да обсъжда теглото ми, въпреки че аз ежеседмично мърморя, че съм качила кила.

# 94
София Вергара казва - "Не можеш да нарисуваш жена с прави линии". Освен че е хубава, и е умна жената.

# 95
И аз мисля, че мъжете предпочитат форми. Като бях по-млада също се бях фиксирала в теглото си. Никога не съм срещала мъж, обаче, който да ми го натяква. (Тези със забележките по теглото са били някакви невъзпитани комплексари очевидно.) Сега също продължавам с тренировките, но по-скоро за да се чувствувам във форма и без болежки.
Някой беше написал по-горе за гледането в очите. Абсолютно съм съгласна! Супер важно е! Може да не приказва, ама ако му шарят очите през рамото ти като ти говори, моля, моля! За какво ти е такъв като не можеш да му задържиш вниманието дори за няколко секунди?

# 96
Оо да, това е върхът. Излязъл на среща и не може да устиска 2 часа и вече му шарят очите за нещо свежо. Такива изобщо нямат шанс.

# 97
Ето и няколко примера от мъжка гледна точка, за какво не е хубаво да говори жената по време на първа среща, събрани последните 2-3 месеца:
1. Как предишните й двама приятели, с които се е разделила са били същата зодия, като моята и се чудела, защо отново й се случва това и какво щяла да прави. В допълнение на това много важно й беше да разбере, какъв асцедент съм, както и слънцето и луната в какъв дом са били;
2. Как културно се е разделила с бившия и продължават да поддържат връзка и да се чуват;
3. Да разпитва подробно, как и защо е приключила последната ми връзка;
4. Да се държи по време на срещата като с пациент (жената беше психоложка) и най-открито да анализира мъжа срещу нея;
5. Да изтъква, колко много е заета в работата си и как едва е успяла да отдели време да се видите;
Ужас.
Предполагам това повърхностно същество е било поне красиво.

Съгласна съм с Абуто/Чичото.  За мен 50/170 също е много слабо и нездравословно.

# 98
Защо шамар, дори да не е била съгласна, от какъв зор ще удря шамар?
Ами обидила се, някак решила, че я подценява финансово, защото е жена и следователно няма толкова пари. Няма логика, обаче еманципацията е страшно агресивна понякога.
Това с килограмите е много относително, мускулите тежат повече от тлъстините, например, освен това на двайсет годишна например 50кг са супер, но на 40 вече изскачат едни кокали и е желателно да се тапицират с още 5-10 кг . Обаче е правило номер едно мъж да не коментира теглото на дама, освен с комплименти.😁

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 19:10 от лейди Рамкин

# 99
Айде стига бе, обидила се. Ако за такова нещо удря шамар, спасил се е синът ти.
А мъжките кг могат ли да се коментират? В последните години бая заоблени млади мъже виждам. Тях какво ще ги правим?

# 100
Аз съм ял шамар веднъж от жена. По-точно от момиче. В училище бяхме в така наречената актова зала. Като кино салон. Бяхме мъжко училище - в нашия клас имахме 5 момичета на 30 момчета. И докато се бъзикаме и чакаме в актовата зала, някой видя че на Моника ципа на полата отзад е откопчан. Не е голям цип, десетина сантиметра. И аз го закопчах. И оная като се завъртя и прас, ама със всичка сила. Пък аз исках да направя добро.

# 101
  • пустинята Гоби
На съученик панталона би ли закопчал?

По принцип хората, които имат проблеми със себе си коментират теглото на другите. Слабо ме интересува кой колко тежи и кой какви жени/мъже харесва, та не виждам и смисъл да мисля върху хорските килограми. Вярно е че след определена възраст да си кльощав вероятно не е добре. Но на фона на шкембетата на другите, една стройна фигура винаги изпъква.

# 102
  • Варна
Само едно гадже ми е коментирало телото, когато реших да отслабвам. Разсърди се човекът, че ми се смалиха гърдите. Grinning Той междувременно увеличи своето тегло с едно 30 %. Явно искаше да си дебелеем заедно, но не го огря.

# 103
  • По света и у нас
Аз бях 54 кг, на ръст 166 когато се опитвах да забременея. Уви не можах. Направих си тестове и ми казаха че не произвеждам достатъчно хормон. (Аз бях на диета заради сватбата преди това).
Доктора предложи хапчета, а аз му казах - "не, ще се видим след 3 месеца." След 3 месеца бях 57 кг, качих ги напълно умишлено и вече бях току що заченала.  Това е положението със здравословното тегло - то не е да се чувстваш лека, ами плодородна (т.е. спокойна и задоволена от всякъде, без дефицити).

Аз бих закопчала нечий цип ако човека е готин Simple Smile)))не вярвам да ми удари шамар.

# 104
  • пустинята Гоби
Това важи за теб, нищо общо с чуждото тегло. Сестра ми тежи към 45 килограма на ръст 160, стигала е и до по-малко, проблеми не е имала със забременяването никога. Аз също, забременях при 50 килограма, ръста вече го казах. Интересно като е супер да си дебел, защо темите за диети се пукат по шевовете.

Общи условия

Активация на акаунт