Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-101

• 34 339
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Привет! Heart Exl

Диде, Бирсен така го е написала и тя... взеха всички да честитят. Laughing

Но, рано или късно, и това ще стане. Wink Ако не е Овен, Телец ще е. И те не са лоша зодия, но са малко перфекционисти... ще мяса на тати.

# 136
Ако е теле също ще е хубаво де...😂
Те са хубава зодия 🤭🤩

# 137
Дружки, привееет! Hug

Много ме зарадва последната снимка, пупу- чудесни са.
Много е мила и стопляща сърцето.
Нямам търпение да се любуваме на снимки на Къванч с малкото Куртче и на Башак, разбира се.
Не вярвам да ни споделят скоро, но пък знае ли се.
И ние с ММ имаме такава снимка, но честно казано, не споделям снимки, свързани с бременността ми.
Няма причина, просто така го усещам.

Когато се роди бебето, определено всички медии ще гръмнат. Няма как да го пропуснем.
Според мен вече са почти на финала, щом Къванч качи тази снимка.
Всеки да минава по реда си и всичко да е наред и с бебчетата, и с нас - мамите, разбира се.

Вчера забравих да коментирам, че съм много приятно изненада от новината за Атаюрк, Арас и Ема Уотсън. Хари Потър ми е любимата поредица, Ема играе главната роля и ми е много на сърце. Да видя Арас и Ема в общ проект просто ще е върха. Tada
Много време се спрягаше името на Къванч за Ататюрк. Аз мисля, че има доста голяма прилика, но не съжалявам, ако наистина ролята отиде при Арас, а не при Къванч. Вярвам, че си има причина за всяко нещо, което стига до нас или обратното - просто не е било нашето. Simple Smile

Имайте хубав петък и още по - хубав уикенд.
До скоро! Heart

# 138
  • Плевен / София

# 139
Добро утро! Hug

Дружки, благодаря ви за споделеното! Kiss Очаквам с огромно нетърпение трейлъра, а също и премиерата, да видим наистина кога ще бъде Thinking

Телците не са лоша зодия, така е, но нашата е по-хубава Smile Шегувам се, няма значение, с такива родители ще е прекрасен мъника! Heart
Ире Heart Eyes скоро и двете с Башак ще ни зарадвате със сладките си рожби, всичко ще е наред! Kiss
Италианките са много впечатлени от тази емблематична сцена, наистина голям е Къванч, кралят на емоциите Heart Eyes

Прекрасна събота ви пожелавам! Hug

# 140

Благодаря ви за споделеното!! Flowers Hibiscus
Иренце Flowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf Clover
Фенче Kissing Heart, Диди, Снеже, Гости Hug
И телеца е хубава зодия, съгласна съм.
 ..............................................

Актрисата Йозге Й. попадна в обективите на журналистите в района на Арнавуткьой.

📌 Представители на медиите попитаха как се чувства тя относно факта, че нейните приятели Къванч и Башак Татлъту решиха да кръстят сина си Курт Ефе. Озге отговори: "Курт Ефе е много сладко, необичайно име. Бих кръстила и дъщеря си Изум, както планирах, но името Мерджан й отива повече."

Общо взето се чудя какво да споделям............пък и мислите ми са насочени към други неща, но нали съм си свикнала да минавам през темичката ни.

хубава събота!! Nature High Brightness

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 12:14 от Airra

# 141
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет!

Благодаря за всичко споделено! 🌺🌺🌺
Приятни почивни дни!
Здраве, добро настроение и много усмивки!

Всеки родител орисва детето си с най- светите, искрени и красиви пожелания, избирайки име и това е най- същественото тълкуване.
Да бяха попитали Йозге за сериала…. не е за вярване, но все още се изумявам от въпросите на представителите на медиите.

Щастлива събота!

# 142
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Благодаря на екипа за превода...
Игра на съдбата ми - еп.15 Бг.субтитри
https://ok.ru/video/3335423920836
https://videa.hu/videok/film-animacio/.15.mp4-Vol..
https://cloud.mail.ru/public/EcMh/x9N6J6EwL
https://archive.org/details/15_20220408_202204

# 143
# 144
  • Плевен / София

# 145

........................
еха Heart Eyes
не можах да го позная в първия момент...Wink
но ми харесва постера!! Hands Plus1

Али Kissing Heart
Цитат
Да бяха попитали Йозге за сериала…. не е за вярване, но все още се изумявам от въпросите на представителите на медиите.
винаги въпросите около личния живот са им по-интересни, на тях наблягат.

лека вечер Hug

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 20:56 от Airra

# 146
Добро утро! Hug

"Не можеш да имаш всичко ...
Стигат ти здравето и щастието.
      За останалото не мисли -
         то само ще дойде."
Ох, много го обичам този сезон ...

Благодаря ви за споделеното, дружки! Kiss Наистина няма какво толкова да се споделя, но вие все пак го правите! Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Постера ми хареса и на мен, но Арман действително не можеш да го познаеш в първия момент. Иначе е идейно, доволна съм.
Терзи, Гости, Алинка Heart Eyes Hug Kiss
Още 10 дни остават, дано Нетфликс се размърдат малко Smile

Прекрасна неделя! Hug

# 147
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет и от мен!
Уютна и спокойна неделя!

Благодаря за всичко споделено! 🌺🌺
Последна седмица преди дългоочаквания ден, надявам се на приятни изненади, макар и кратък, но качествен репортаж.
С трейлър или без, повече от това, което ни е известно, на мен не ми е необходимо на този етап, вече започнах да мечтая за повдигане на завесата около другите проекти.

Позитивни и красиви емоции, усмивки и настроение!

# 148
Здравейте Благодаря за всичко споделено

От Къванч

https://www.instagram.com/stories/kivanctatlitug/2813236410150105720/

# 149
  • AMS

Привет, мили дружки!!!

Благодаря ви за споделеното!!!

За днес очаквах не само постера.

Но и той ми върши работа за сега.

Общи условия

Активация на акаунт