и на мен много ми хареса!!
, голяма изненада 

не е необходимо да намираш информация. Тук си коментираме, изразяваме мисли и емоции покрай случващото се с Къванч. И май си пропуснала бомба новината, че Къванч и Берен ще снимат заедно нов филм за Нетфликс, според излязлата информация в Ню Йорк.
, мерси за споделеното и красотата в спойлера!!

Вече съм на линия, изпратих сестрьонка и ми е много тъпо, ама ...
Всичко, което те интересува за Къванч можеш да го намериш на 1 стр. Айрето
се е постарала да има всичко - и преводи на сериали, филми и реклами и интервюта, а бе каквото се сетиш го има, смея да го твърдя! 
много ти се зарадвах, мила! Сега като се стопли времето, влизай поне за по едно здрасти, ако няма какво да споделиш с нас, а то винаги има, не пишем тук само за сериали и филми. Да са ти живи и здрави рожденичките!

До после, отивам да си видя децата най-после, от 1 март не съм ходила в градината. 

Ох, Ойкю до кога ще се облича в шантавите дрехи на Езги
Сестра, сестра, ама ...
супер неща си ни донесла, благодаря!
Да, много интересно и обещаващо звучи споделеното за сериала, много се надявам, че няма да пресолят манджата с героя и ще се хареса на много хора. Ясно е, че ще има и любов, не само геройства, супер! Знаех си, че дори и в сериал с жанр научна фантастика и екшън, щом е с Къванч няма как да липсва любов, сам го беше казал на времето в едно интервю - винаги трябва да има любов, любовта е страшно важна. А Ертан наистина има много подходяща физиономия, за да играе лошия герой 

Но, темата ни пък служи и за отдушник, лично изпитано.
Нямам предпочитания между Умут Арал и Толга Карачелик, и двамата имат опит, дай боже, да ни зарадват след толкова чакане!
Ако е поне толкова добър като Into the night ще съм много щастлива, а ако ги обединят двата сериала ще е бомба! И предлагам да приключат, стига толкова 

Препоръчани теми