Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-101

• 34 347
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Привет, момичета! Heart Exl Благодаря за всичко споделено.Flowers Hibiscus

Не съм изгледала още Якамоз, понеже се занимавах със селскостопански авантюри през почивните дни. Laughing

Да е живо и здраво бебочето на Кенан и Синем.Purple Heart

# 571
Привет отново! Hug
Юхуу, колко нови снимки си имаме! Обаче, Пепи е права, някои от тях са брутално несполучливи, като пипони са в главите всички Smile Но, тази е хубава! Hands Plus1

Айре Heart Eyes благодаря! Kiss
Скрит текст:
За огромна наша изненада днес свършихме с всичко. На сестра ми и оправиха батака, този път попадна на хора, които си разбират от работата. До края на тази седмица ще и преведат всички пари. В четвъртък ще си вземе удостоверението, направиха и компромис, че пътува в петък, иначе чак другата седмица, а и аз най-после си взех решението за пенсията, стоеше си в един кашон и ме чакаше аз да си го потърся Laughing И мога да ви се похваля, че след почти 6 месеца най-после си взех определената ми пенсия, не минималната Smile
Благодаря за споделеното! Kiss Много ми хареса видеото Hands Plus1 Много е готин Къванч и в прекрасна форма. А колкото до колата ... свикнали сме вече Smile Дано ни изненадат КБТ!
Май има да си почакаме за 2 сезон ...
Цитат
Ертан Сабан ще изиграе главнатa роля в новия сериал на BKM Film за Show TV " Приятел/Аркадаш”, режисиран от Алтан Дьонмез. Идеята за сценария принадлежи на Гани Мудже. Сюжетът акцентира върху историята на разкаял се мафиот, който започва да работи като учител в училище. Между другото, в началото сериалът се наричаше "От Aнтеп / Antepli", но тъй като това име вече беше взето от сериал на Star TV, беше решено да го променят на "Приятел"

Гости Flowers Hibiscus Срам, ама аз все още съм на 6 серия Blush Но, ще го изгледам явно наведнъж, ако изтърпя Акън Stuck Out Tongue Closed Eyes Оказва се, че явно не е мой тип актьор, преиграва ми и в някои моменти не мога да усетя драмата на героя му, чак ми е смешен как се криви, не зная как е бил във Вятърничав, дето толкова го хвалят, за да проверя дали и там ще е такова усещането ми, дали е от самата роля или толкова си може, но не мога да се насиля да го гледам, аз на този заспивам, та ще видя дали ще успея Thinking Ойкю си играе супер ролята, тя никога не се повтаря, винаги е различна, ама и тя чета, че не се харесва на мнозина, какво да се прави - вкус и усещания.
Пепи, благодаря за споделеното! Kiss Да им е живо и здраво бебчето на Кенан и Синем, много ухажорки ще си има Курт Ефе, не се и съмнявам, че ще е красавец Heart Eyes
Снеже Flowers Hibiscus Е, ще имаш време да го изгледаш, за сега нищо ново не се очертава Worried

# 572
Фенче Kissing Heart, ами браво, имали сте късмет Hands Plus1
на мен пък снимките са ми тамам, щото Киво е много готин Heart Eyes, свежарка. На последната снимка, която излезе с фен, изглеждаше изморен, а сега явно са се напаснали вече с Ефенцето, или Къванч спи на друг етаж Laughing
сега остава и Башак да се появи Heartpulse
И аз видях инфото за Ертан, ще снима за БКМ.
Акън играе почти по същия начин, като във Вятърничав, няма много арсенал за различни образи...
Пепи Hug
да е живо и здраво бебчето на Кенан и Синем, казва се Лейла.
много девойки ще има покрай КуртЕфе, ще се разглези от малък Stuck Out Tongue Winking Eye
за Ной
Цитат
След като гледах вече два техни сериала малко се съмнявам да наблегнат на любовна история.
едва ли ще е любовна история, но се надявам да има нещо по-така м/у героите на Киво и Фунда Stuck Out Tongue Winking Eye/колкото и елементарно да звучи, че иначе язък за хубавата колежка/

Снеже Hug, оки имала си основателна причина Wink

лекинка Hug

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 22:05 от Airra

# 573
Добър вечер, момичета! 😘

Както вече сте разбрали, станах мамана Леа на 4 май. 💖
Нямах време да се включа и затова го правя чак сега.
Благодаря ви от все сърце за топлите и мили пожелания. Бъдете здрави и щастливи всички. ❤

Леле, Курт Ефе е станал на един месец😮. Само колко бързо растат чуждите деца.
Темата е излючително активна и всеки път има много постове за четене, но не всеки път изчитам всичко, признавам си.
Докато влезнем в ритъм ще е така.

Между другото преди да родя започнах Якамоз и много ми хареса, много. Но не успях да го изгледам до край. Интересен сюжет и актьорите са много добре продбрани. Останаха ми две - три серии, но кога ще успея не се знае. Времето ще покаже.

Оставям ви, че малката започва да се прбужда.
Всичко най - хубаво ви пожелавам и до скоро!
Лека вечер! ☺

# 574
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Ирка♥️ много, много ти се зарадвах. Благодаря, че си отделила време да пишеш, но знаеш, че и ние се вълнувахме за вас. Прекрасно име сте избрали. Принцеса Леа♥️ Като прочетох името първата ми асоциация беше принцеса Леа от "Междузвездни войни" и знаеш ли оказа се, че деня когато роди е  деня на този филм.
Радвам се, че ти е харесал Якамоз. Ще намериш време, сега е време да се напаснете с малката. Но последните две серии са най- динамични и интересни, а края за мен е страхотен.

Фени, супер е, че сте се справили, сега поне ще може да се видите без да отделяте време на други неща, а само за себе си и да се радвате и на вашето бебче.

Ах, тези журналисти, миналата седмица катамаран на Къванч беше поръчан във Франция, сега е от Индия 😂

Рускините са намерили информация за гердана , който носи Къванч от вчера.

Прочетох, че всички спечелили тези Младежки награди са потвърдили участието си. Интересно кой ще вземе наградата за ЗП.

Това ми хареса. Ако Джесур и Сюхан бяха в сайт за запознанства. От Телемундо, реклама за премиерата на 31 май.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 575
Привет, дружки! Hug
Айре Heart Eyes той Киво, че си е много готин няма две мнения, но не всички снимки са сполучливи за мен. Случва се. Заради това пък се насладих на видеото.
Както е написала една от подругите - Красотата е страшна сила!

Иренце Heart Eyes много ти се зарадвах, че си намерила време да минеш през темата ни! Kiss Много ви се радваме всички на щастието ви, на малката Леа, наистина прекрасно име сте и дали - Малката принцеска Леа! Heart  Да ви е много здравичка и щастлива с родители като вас! Как е, кротичка ли е, или не те оставя да спиш ? Нашето бебе е такова кротаче, само гука и се усмихва, страхотен е! Heart Вече е 68 см. дълъг, за 3 месеца е пораснал с 16 см.! Расте като гъбка, сладурчето. И очите му за сега остават тъмно сини, дано не се променят, много са хубави!
Пепи, благодаря ти за кафенцето и интересното инфо, което си донесла! Kiss Много се смях за катамарана на Киво, до юни може и от Филипините да го получи Smile
Много ще се радвам, ако Киво и Берен присъстват на награждаването, дано ни зарадват и да кажат нещо във връзка с филма им.
тези дни нямам много време за темата, ще ме извините! Прекрасен ден! Hug

# 576
Здравейтте Благодаря за всичко споделено
Ирка много хубаво име Да Ви е жива и здрава и много да Ви радва

Фенче добре,че сте справили с НОИ

# 577
Привеет Hug

Иренце Heart Eyes и аз много ти се зарадвах снощи, че си намерила време за темата!! Flowers Cherry Blossom
Да ви е жива и здрава Леа, много щастие да ви носи! Flowers Four Leaf CloverПрекрасно име си избрала-нежно и мелодично. Heartpulse
Ооо супер, че си гледала серии от Якамоз и ти е харесал!!
Пепи Hug и на мен ми направи впечатление това за новия амулет, който носи Къванч! интересно!! Hands V
И за Сюхан и Джесур е много готино!!
Фенче Kissing Heart
браво за вашето бебе! Blush
а може и от Антрактида да е следващата яхта Laughing

Терзи Flowers Hibiscus

всички присъстващи го гледат с голям интерес Wink

ще постна нещо, по-късно....
............

а сериала на Ойкю-Съдбата, прави финал в края на сезона.

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 15:43 от Airra

# 578
Айре, чакам нова информация 😀

# 579
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за новостите и споделеното!!!
Ирка, честита да ви е принцеса Лea!!!
Да расте здрава и щастлива!!!
Видях те с количката. Много добре изглеждаш.
И нали съм само с един ден по-голяма от нея,
подарявам ѝ специална колекция >>>

Да е честита втората принцеса на Кенан и Синем!!!
Интересен е новият амулет на Къванч.
Чакаме катамарана, наградите утре и продължаваме с Yakamoz.

Разбрах за НОИ, че държат да им се отиде на крака, Misc Bomb
да им се разровят кашоните, а не компютрите,
за да признаят 16 години трудов стаж.

Лека и Синеока вечер, дружки!!!

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 22:37 от * Diva *

# 580
Пепи Hug
това ми хареса
https://ulak.news/haber_nuri-alco-kivanc-tatlitug-benim-_korkusuz_354063.html

Нури Алчо, един от майсторите на турското кино, беше гост на предаването, наречено Mevzu Ne, представено от Кадир Балък и Дора Ерджан Алтънбашак, по TMB TV. Говорейки за филми и телевизионни сериали, Алчо каза, че Къванч Татлъту е един от актьорите, които харесва.
Нури Алчо: Kъванч е номер едно за мен.
Нури Алчо, един от майсторите на турското кино, каза: „Обичам киното, киното е постоянно, сериалите са временни. Разбира се, има добри телевизионни актьори; Къванч е номер едно за мен. Неговата актьорска игра и характер са на първо място. Гледаш повечето други, няма тон на гласа, няма такова нещо“, каза той.
Никога не забравям, когато отидох на погребението на Екрем Бора, той беше този, който ми отвори вратата, бях изненадан като го видях. Какво страхотно нещо, днес той игра психопат, игра мъжа от салона, опита всичко, успя във всички.
/превод с Гугъл/

Диве, много сладка тая колекция!! Blush
да, ще си продължим конушването по Якамоз.

Nature StarsNature Stars

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 22:07 от Airra

# 581
Добро утро! Hug

Благодаря ви, дружки за всичко споделено- Терзи, Айре, Диве, Пепи  Kiss Айре Heart Eyes това от Нури ново ли е ? Защото и друг път го е казвал. И на мен ми хареса, съгласна съм с него.
Цитат
Автосервизът Mechanic Garage, който работи в Маслак от 10 години, отвори своя филиал. Сред поканените на откриването имаше известни имена, запалени по автомобилите. Сред гостите бяха Къванч Татлъту, Изет Йозилхан, Ягмур и Сабри Саръолу, Есат Йонтуч, Умит Ердим и Доган Кабак.

Цитат
Позиции в IMDB для цифровых проектов на этой неделе распределились следующим образом:

✨ Эршан Кюнери — 250⬆
📍Якамоз S-245 — 466⬇
📍Защитник — 1593⬇
📍Полночь в отеле Пера Палас — 1883⬇
📍Восход Османской империи — 2134⬆
📍В отрыв — 2649⬇
📍Дар — 2848⬇
📍Любовь 101 — 3156⬇
📍Клуб — 3234⬆
📍Мы встретились в Стамбуле — 3969⬇
📍Побег — 4345⬆
За хубав ден един музикален поздрав!

# 582
Привет, момичета 🤗🤗🤗
И аз си спомням тези думи на Нури Алчо, но изглежда пак го е казал отново.
А със собственика на автосервиза излязоха още стари снимки

По този повод се сетих за думите му, че познаваме само пет процента от неговия живот.

Първа снимка на бебето на Йозге.

Папараците са ги хванали все пак.
Надявам се, че Къванч и Башак сами ще ни покажат Курт Ефе, а няма да бъдат "изловени".

Чакам наградите довечера. Много се надявам да видим Берен и Къванч. Вчера Хилал Сарал е споделила публикация на една руска група в ИГ. Тя им е голям фен.
Понеже днес съм почивка, снощи изгледах втора серия на Якамоз пак и после мисля да пиша 😀
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 583
Привеет Hug

Фенче Kissing Heart за Нури Алчо бях забравила - за тази му оценка относно Къванч, но статията е нова.
Благодаря за поздрава и за споделеното!
Пепи Hug,  виждала съм ги тия снимки, явно е доста близък на Къванч, но не помня всичките му приятели.

Я каква е сладка Мерджан, дъщерята на Йозге, ще стане хубавица! Blush
Ако Къванч и Башак заминат за Бодрум-нищо чудно и КуртЕфе да бъде сниман тайно...аз май нямам много против.Rolling EyesWink

Тук ще се излъчват директно  наградите- в 19.30.
https://www.youtube.com/c/Turkiyegenclikodulleri

.............................
Знаем, че американките направиха превод на интервюто на Къванч за L'Officiel  и аз се заех да  превеждам техния вариант, но превеждам бавно Pensive/а и не можеше да се копира./...та най-после съм готова. Алинка ми даде едно рамо накрая Heart - благодаря й!! Тя е винаги насреща, като я помоля за помощ Flowers Cherry Blossom
Това е файла за 1 стр
https://docs.google.com/document/d/1POdJtHoo8cSOuzKrJs64DyTuwida … K0-cVvVBMO7s/edit
Аз ви съветвам да го прочетете от тук, по-добре е оформено.
и в/у това интервю може да се разсъждава, аз лично научих нови неща за любимеца ни.
Превода не е перфектен, трудно е да стане такъв, като се минава през друг език.
Слагам го и като текст в темата>>

Той е искрен от първия момент, в който се ръкувахме.. Той е открит. Не е самонадеян, не играе игри. Къванч Татлъту е човек, който може да създаде своя собствена вселена където и да отиде. В момента ние сме негови гости в дома,  където живее в гора, заобиколен от зелени дървета, далеч от сивата атмосфера и шума на града. Той е превърнал градината си във ферма, а кухнята му е почти като кухнята на главен готвач. Що се отнася до неговите мечти и надежди, те са под водата.

Шест сутринта е. Все още има половин час преди алармата, която съм настроил, да звънне. Не мога да си затворя очите. В стаята си в хотел Shangri-La Bosphorus поглеждам към тавана и си мисля за убедителни изречения, които описват философското значение на водата. В мен има необяснима нервност и вълнение. Скоро екипът по техника и осветление ще обособи студио в балната зала на етаж В2 на хотела. И предстои усилена работа в басейна на СПА центъра който е етаж над балната зала. Екип за подводно гмуркане под вода екип по осветление, подводни камери...
Казвам си: „Нека процесът върви като по вода."
 Колкото повече мисля за това, че Къванч Татлъту целенасочено е избягвал  да присъства на фотосесии за списания и корици на списания през последните 4 години, толкова по-силно искам тази работа.
Имаме италиански фотографски екип, който дойде от Милано. Има всички необходими фактори, които могат да оправдаят моята сладка нервност.
За първи път ще работя с Kъванч.  Екипът на снимачната група е пълен. Ние сме над 40 човека. Графикът ни за снимане е готов. На първо място, ще завършим нашите снимки в студио, разположено в зала, където сините и червените светлини са интензивни на бял и черен фон. След това подводни снимки. Както можете да видите, ние запазваме най-доброто и най-трудното за последно.

Всички в бранша знаят  за перфекционизма на Къванч, Всички знаем, че е невъзможно да го убедим да направи нещо, което не му харесва.
Около 11:00 часа получавам информация, че той и бременната му съпруга Башак Дизер са пристигнали в хотела. Компанията на Башак ни кара да въздъхнем с облекчение, а и тя помага на Къванч да се чувства по-спокойно.  Качвам се в стаята  да кажа здравей. Той е истински от първия момент, в който се ръкуваме. Той е открит,  не е самонадеян. Въпреки,  че дойде тук от рекламни снимки и има зает график, енергията му не намалява.
„Вълнувам се. Измина много време, откакто беше последното ми списание и фотосесия. Нямам търпение за подводните снимки."
Излизаме от стаята за да се срещнем на снимачната площадка около 12:00ч. Къванч идва в студиото, което беше построено в балната зала по-рано, отколкото очаквахме. Той или е много дисциплиниран, или иска  да приключим по- бързо, това е което си мисля.
Пробните снимки винаги са загрявка за нас. Ние се грижим човекът, който е пред обектива, да се чувства като у дома си, доколкото е възможно това. Докато Къванч разговаря с фотографа Рикардо Апостолико, използвам възможността да попитам Башак за списък с любимите му песни. Култови рок групи заемат водещите позиции, на първо място е песен на  Queen.
След като направихме първите кадри, Къванч каза: " Нека да снимаме колкото можем повече, нека не се ограничаваме. Енергията ми е на високо ново”.
 Ние дори не взехме участие при избора на дрехи. Имахме уговорка за четири тоалета, но се увеличиха  до осем. Докато Къванч позираше, аз наблюдавах Башак известно време. Любовта между тях е толкова нежна и премерена, че е невъзможно да не се впечатлиш. Тя внимателно наблюдава всеки момент. Без да пречи на снимките- с безкрайна страст и възхищение. Те се  подхранват взаимно.
Срещаме се в къщата им на следващия ден. Трябва да призная, че се чувствам специален, тъй като Къванч лично ме покани на закуска. Дървен дом в гората, заобиколен от зеленина, далеч от шума, мръсотията и сивата атмосфера на града. Пристигаме едновременно с Гайе Сокмен и Зеррин Eрсу, мениджърите на Kъванч. Къванч за тях е като  син,   работят заедно почти 20 години. Когато сядаме на масата за закуска се чувствам сякаш съм поканен за семейна закуска, а не на интервю с най-известния турски актьор. Когато пресичаме градината за да отидем на терасата, първи ни посрещат кучетата. Генч, Измир, Марс и Чача ... В част от градината има специално място построено за пилета. Яйцата са органични и се събират от него самия. В друга част има всякакви зеленчуци. Той се грижи за всяка стъпка от засаждането до отглеждането им. Когато ме попита как предпочитам яйцата си, без колебание му отговорих- бъркани. Къванч изчезва за 10 минути, видях го че отива в кухнята. Той ни сервира яйцата, които е приготвил със собствените си ръце. Чух, че дава рецептата на г-жа Гайе. Тези, които се интересуват от рецептата за бърканите яйца на Къванч , могат да се свържат с мен. Шегата настрана, едни от най-добрите бъркани яйца, които някога съм ял.
В него има една страна, която се опитва на накара хората да се чувстват добре в неговия свят.  Описвайки живота им сред   природата, той каза, че отначало Башак не е проявявала интерес към този начин на живот. „От Нишанташъ до природата... Беше трудно, но сега няма по-щастливи от нас!“
Нямаше нещо, което да липсва на масата-сирене от Карс, доматена паста, направена от Зеррин, хляб приготвен от Къванч. Хапвайки си с удоволствие яйцата, повтарям го това няколко пъти - започвам да говоря за водата.
Водата играе важна роля в живота на Къванч, както и в новия сериал на Netflix Yakamoz S-245, в който той участва, и в снимките на нашето списание.
Той казва- “Три/четвърти от земната повърхност е вода.
 Най-големият източник на живот за живите същества.
Прекарвам много време във водата. Когато живеехме в Адана, винаги отивахме в нашата лятна къща в Мерсин, за  да бъдем близо до вода”
Той говори за водата като за близък приятел. “Никога не ме е уморявала, никога не ми е вредила. Всеки път, когато съм в морето , аз изживявам различен аспект от нейната природа. Разбрах, че през последните 10 години не мога да спра да мисля интензивно.  Дори по време на това интервю с теб неволно мисля  какво ще правя на следващия ден, може да е нещо специално, може да е свързано с работата ми или с кучетата. Разнородни мисли, но просто не мога да спра да мисля. Състоянието на пълна тишина, когато съм под водата, особено когато се гмуркам  е неописуемo. Може да чуете дори как рибите ядат коралите. Толкова се сливам с това, че забравям за всичко.  Светът спира. Искам да замразя тези моменти.”

Дали той е като река или океан, като водопад или езеро-в сегашния период от живота си.

" Мога да бъда всичко  Понякога мога да бъда и по-голям от най-големия океан и по-див от най-бурната река.
Понякога съм много спокоен като тихо езеро, че може да видите вълничките, които правят насекомите.
Спокоен, енергичен, бушуващ, необятен, незначителен… Сложно е."
Къванч научи много от водата и от това да бъде във водата. Преди всичко той се научи да спира. „Да правя пауза в истинския й смисъл. Да се замислям какво съм преживял, когато съм под водата и след като излезя, да мечтая...Мисля, какво съм видял под водата, къде са кораловите рифове? Колко синьо беше? Разбрах, че не съм го загубил това усещане за пауза, когато се кача на лодката. Това е нещо, което не мога лесно да правя, когато съм извън водата. Не мога да се фокусирам за дълго време, чувствам се изключен."

Друга дейност, която го откъсва от всичките му мисли - повърхностни или дълбоки, моментни или постоянни е готвенето. Когато каза: „Започнах да експериментирам с готвене“. аз открито го попитах: Искаш да избягваш да мислиш ли?
„Хората избягват да мислят. И аз понякога избягвам. Не знаеш каква мисъл ще мине през ума ти или какво чувство ще те навести.Въпреки че знаеш, че трябва да изчистиш ума си, някои мисли все още те измъчват. Човек трябва да има десет минути лично време, за да се отпусне. Десет минути, когато можеш да спреш всичко около теб, шумно и осезаемо."
Може би това е бягство, както той споменава, но аз вярвам, че страстта му към създаване на нещо, държи ума му зает. Къванч е човек, който може да създаде свой собствен свят, своя собствена вселена, където и да отиде. Той превърна градината си във ферма и кухнята си  в кухня като на шеф-готвач.
„Любовта ми към готвенето се появи по-късно в живота ми. Дядо ми беше  сладкар. Той правеше вкусни десерти. Той притежаваше една от най-известните сладкарници в Адана. Наследих този талант от дядо ми. Разбрах го едва преди две години. Преди дори не можех да чупя яйца" Той със сигурност има това вродено чувство за самоефективност.  Истинското удовлетворение започва от там. „Много е полезно да си си самодостатъчен тук, днес. Както за мъжете, така и за жените. Това, че  можете да донесете хляба вкъщи за вашите съпруга и деца, че можете да готвите добре, че можете да се усъвършенствате  и да се грижите за деца..."
Той се занимава с хобитата си- с професионализъм и сериозност. Да прави нещо случайно не е присъщо за него. „Професионалната ми баскетболна кариера ме научи на тази дисциплина. Събуждане  в пет сутринта, за да пробягам шест километра в Белградската гора.  След това малко вдигане на тежести...кратка почивка и после баскетболна тренировка... Поддържането на  тази дисциплината стана неразделна част от живота ми."
Той се грижи за всичко, което прави. Когато започна да се занимава с актьорство  той получи университетско образование за тази професия. „Трябваше да уча, да получа подходящо обучение, за да мога да се усъвършенствам в тази кариера. Това е уважение, което изпитвам към себе си и към професията си. Това ме накара да израстна много." Башак, която седи с/у мен, започва да се смее, когато питам за тайната на неговата зрялост, чудейки се дали никога не се изтъква/ показва. И двамата сме нетърпеливи да чуем отговора на Къванч. Той заявява, усмихвайки се, „Башак ми казва същото, тя също е изненадана. Тя си мисли, че тялото ми е тук в настоящето, но душата ми живее в 70-те, 80-те години." Научавам, че най-спокойният човек в семейството е самият той.
Той винаги обмисля и пресмята. Моето предположение е, че това са положителните последствия, които идват от израстването му в една земеделска среда в Адана. Той е доста земен. „Културата, която придобих, израствайки в Адана е много важна. Това ме направи човека, който съм днес. Аз бях тих младеж, но когато беше необходимо, можех и да се боря- око за око, зъб за зъб."
Виждайки, че човек е в състояние да 'усвои' тази голяма слава правилно и то на тази възраст, те кара да се чудиш. Въпреки, че е дисциплиниран в личния си живот, той има и нещо в него, което би възразило срещу общия ред, пренаписва стереотипните определения за слава, не се вписват в ролите, които вие очаквате от популярна личност.
„Аз бях против системата в училище, дори не носех вратовръзка. Имах  интуицията да страня от системата. Както казах и преди, случвало ми се е да се бия, когато е необходимо", казва той с усмивка. Всъщност той не е променил това, толкова много. С минималистичният си начин на живот, той предпочита да е извън кръга на славата. Когато чуе думата „слава“, той го чувства незначително и добавя: „В живота всичко е толкова важно, колкото трябва да бъде. Това, което правя не е космическа наука. играя във филми и сериали. Това, което правя в момента, е важно.
Актьорството и славата представляват пет процента от живота ми. Останалото е част, която никой не знае. Животът е твърде кратък. Ако ми омръзне да играя, може и да се откажа.  В момента обичам да готвя, утре може да ми хареса нещо друго. Фокусирам се върху това, което ми харесва повече. Животът е толкова прост за мен. Не си поставям граници. Не правя планове, докато живея."
Почти не го виждаме в социалните мрежи.  Той ни казва: „Не ми харесва изобщо". Въпреки че е наясно, че е съществено и има своите добри страни. „Социалните медии са нещо, което прави света да стане по-малък, кара хората да се сближават, прави разстоянието, времето и мястото- незначителни. Високо ниво на комуникация и впечатляващо взаимодействие. Но не обичам да споделям личния си живот. Независимо от това дали искам или не, личният ми живот се улавя, когато излизам навън-  така или иначе. Бих избрал да не бъда сниман или записван, ако имах право. “ Някои казват, че сте избрали да бъдете известен, така че ще  приемете да бъдете снимани.  “Избрах да бъда известен, но може би не съм мечтал да бъда толкова известен. Тъй като съм известен, искам да запазя баланса, като използвам по-малко социалните мрежи. Това е като да сложите нормално количество сол и черен пипер върху храната. Обичам да споделям от време на време."

Когато сподели нещо в СМ, това предизвиква вълнение, чупи рекорди.  Отговорът му е просто типичен отговор на Kъванч: „Може би е така защото, споделям рядко." За да бъде справедлив към потребителите на социалните медии, той взема предвид и полезните им страни, но е очевидно, че това не е неговата чаша чай. „Хората представят и промотират себе си чрез социалните медии. Важно е да се повиши осведомеността и да се обяви какво правиш. Днес пощенския код е цифровият свят. Послание от другия край на света може да ви развесели, но може и да ви разстрои. Хората не трябва да позволяват това се случва. Не съм гледал коментарите от години,  изобщо не се интересувай от тях. Освен това да обичаш някого означава, че ти автоматично обичаш всичко, което прави. Научих го, аз не винаги съм бил толкова зрял." Той също така подчертава, че никога не приема лесно виртуалния тормоза в социалните медии. „Отхвърлям неприятните аспекти, те ми влияят зле или проникват в мен. Много неща ми влияят зле през деня. Социалните мрежи дори не ми минават през ума. Ние сме подложени  на много неща в нашето ежедневие.
 Едно от най-ценните чувства, което прави живота да си струва да се живее и това облекчава суровостта му е надеждата. Тъжно е да станеш свидетел на това как надеждата изчезва с всеки изминал ден в този свят. От нарушаването на правата на човека,  до унищожаване на природата, от жестокостта към животните, до войни, които избухват точно до нас...Това е дълга тема. Ние сме в 2022 г. и все още една от нашите съседни държави е във война! Ако хората отиват да воюват като роботи, тогава може да се случи всякакъв вид насилие, дори извън нашето въображение. Ние упражняваме най-високо ниво на насилие. Това никога няма да свърши, моля се да свърши, но повярвайте ми не знам как ще стане. Напрежението е толкова високо, колкото никога не е било, както на национално, така и на световно ниво. Като граждани на света, чувствам, че не нямаме толкова много надежда, колкото сме имали преди. При тези обстоятелства искам младите хора да правят това, към което наистина се стремят . Това е единственият начин да се вдъхне надежда за живот. Те не трябва да бъдат принуждавани за нищо. През целия си живот никога не съм правил нещо, което да е било предопределено.  Може би късметът е бил на моя страна, може би имах предимство благодарение на моята външност, но никога не съм бил част от системата."

В Yakamoz S-245 на Netflix, също става ясно, че тази надежда в човечеството никога няма да свърши. Не е случайно, че в сериала той играе Арман, морски биолог и водолаз. Той се вълнува, докато говорим за сериала. За него е като освежаване да играе в  жанр, в който не е играл преди.
„Това е различно от всичко, което съм правил до днес. Научна фантастика. Става дума за вредното въздействие на слънцето върху хората. Оцеляване,  група хора се укриват в подводница… Подводен изследователски екип, състоящ се от петима членове и редом до тях войници от подводница... Работата им свърши, единствената останала мисия е да оцелеят“.
Отне му два месеца, за да се подготви за ролята. „Арман е силно привързан към водата. Вярвам, че хората, които са се посветили на вода, които имат връзка с водата са малко по-спокойни от другите. Казва се: Дори и да не правиш нищо, просто оставете тялото ви да докосне водата, така че лошата енергия да изчезне.  Да имаме нещо общо/водата/ ми помогна да разбера по-добре героя."
Единственото нещо, което не може да забрави от сета е студената вода. Той замръзваше. „Беше много студено. Всъщност не понасям студа, лесно. Имахме сцена, в която трябваше да влезем в аквариума и бяхме с мокри костюми. Според сценария трябваше да излезем от подводницата, за да поправим проблем, причинен от експлозията. Не мога да опиша колко замръзващо беше да плувам в тази студена вода с този мокър костюм. Мислех, че има проблем с моя костюм. Не можах да се възстановя 2 дни.  Когато попитах защо не затоплят водата,  ми отговориха, че  имат техническата възможност да го направят, но ще излиза пара и няма да изглежда реалистично.”
Толга Карачелик и Умут Арал. Сериала има двама режисьори. Първите три епизода са режисирани от Карачелик, а останалите са режисирани от Арал. „Поредното преживяване е да работиш с двама различни режисьори, споделяйки гледна точка и визия с тях. В началото си помислих, че ще ми е трудно. Не беше. Работата беше стигнала до определен момент. Особено след четвъртата серия, самият измислен свят играеше водеща роля. Например синята светлина, използвана в сериала, е персонаж сам по себе си.  Всички си  вървят по течението му." Използването на синя светлина е толкова важно, колкото Kъванч описва. Ние също черпихме вдъхновение от синята светлина в нашата фотосесия. Нека преминем към забавна игра на вероятности. Искам той да си представи, че това да е „затворен“ в подводница се случва реално. Нека го адаптираме към реалния живот. Вие сте заседнали в подводница. Кой бихте взели със себе си?
 „Бих взел Башак, нашия син, нашите кучета и котки. “той казва без колебание. Това не ме учуди. Фотосесията не беше по-различна от снимачната площадка на сериала. Ние накарахме Къванч да му стане малко студено във водата. „Почувствах се малко студено, но си заслужаваше. От 4 години не правя фотосесии. Това си е повторение- същите неща, същите пози... Между другото, чудо е, че говорих и разкрих толкова много. Хората не трябва да знаят какво правя в ежедневието, това, което виждат на екрана, е достатъчно. Тази фотосесия ми се стори различна. Бях впечатлен от енергията на снимачната площадка. Хареса ми. Много добре се бяхте подготвили и аз съм много доволен”

В епоха, в която, преминаваме границите на потребление, в която консумираме емоциите, любовта, привързаността и уважението, сякаш са продукти, надеждата ми за съществуването на любовта беше съживена, след като станах свидетел на химията между Къванч и Башак на снимачната площадка.
Любовта им е толкова балансирана и вълнуваща, каквато трябва да е при една двойка. Разбира се, няма да попитам клишето „каква е тайната“, но се чудя как тази връзка е толкова силна и как може да се гледат един друг с такова вълнение в очи след толкова много години.

„Не бих могъл да отговоря на тези въпроси, ако провеждахме интервюто преди десет години. Не можех да взема наистина правилните решения в живота си. Винаги съм се затруднявал, когато трябва да решавам логично. Аз съм този тип хора, които решават емоционално. Най- големият комфорт в живота ми е Башак. Тя взима своите решения логично. Тя вярва, че емоционално взетите решения биха могли да бъдат грешка след време. Башак е тази, която ме стабилизира. Хората трябва да си осигурят пространство един за друг. Дори да звучи обикновено, това подхранва комфорта във връзката, разнообразието, любовта и възхищението, които хората дават един на друг. Това е нещо, което напоява, помага ѝ да расте, прави я свежа, зелена.“

Въпреки че знаех, че е романтичен мъж, думите, които той използва, за да опише Башак, напълниха очите ми със сълзи.

„Научих се да обичам Башак различно всеки ден. Защото да обичам силно не беше достатъчно. Да обичаш някого започва, когато полагаш усилия за щастието му. Като видя щастие в очите ѝ, аз се чувствам цял, изпълнен.
Това е начинът. Най- важното нещо е да подкрепям това, което прави, изборите ѝ. Иначе, всеки може да се ожени. Просто го правиш… Важното е да продължиш.“

Към днешна дата най-важното нещо в живота им е майчинството и бащинството. Курт Ефе ще бъде вече роден, когато интервюто и фотосесията бъдат публикувани. Надявам се да прочете това, когато порасне и да види какъв късметлия е с такива родители. Между другото бащинството вече е започнало да променя Къванч.

„Казват, че мъжете не могат да се почувстват родители преди да се роди детето. При мен беше по друг начин. Виждам коремът на Башак да расте пред очите ми , смятате ли, че е възможно да не чувствам родителството? Започнах да се променям. Започнах да усещам безпокойството, което тя самата изпитва. Магично е.“

Бащинството трябва да е трудно за някой, който продължава да мисли и пресмята.

„Аз съм тревожен тип, да. Бях. Мислех, че ставайки баща, ще стана още по- тревожен, но всичките ми тревоги изчезнаха в мига, в който чух добрата новина.“

Всеки се стреми да разбере, да определи новото поколение, марки, социолози, психолози, проучвания…Аз искам да разбера неговите мисли за новото поколение като баща, който ще отглежда детето си в новия световен ред.
„Различно поколение идва. Такова, с което трябва да се настигнем. Трябва се опитаме да разберем и говорим на техния език. Не говоря само като бащата Къванч. Трябва да се обърнем към нововъденията, към новото поколение така или иначе.“

Питам, „Плаши ли те, че технологиите се превръщат в човеци, а човеците в технологии?“ Фейсбук напомня дори на нас, родителите за рождени дни. Когато казвам, че вече не ползваме паметта си, Зерин казва нещо, което кара всички ни да се смеем.“Фейбук няма да му послужи, той не го ползва.“
Нека ви кажа добрите новини от това интервю. Въпрос на време е да видим Къванч в режисьорския стол, пишещ сценарий или дори като продуцент. Той мечтае за промяна, за смяна на сектора. Обнадежден е от съществуването на световните платформи като Нетфликс.

„Пораснахме, опознавайки американската култура наистина добре, но всъщност, знаейки нищо. Показваха ни това, което искаха да ни покажат. Американските сюжети започнаха да стават неразработени и стереотипни. Обикновен семеен човек би могъл да се превърне в супер герой, защото опаковката позволява. Докато те са най-добри в света в техническите съоръжения, могат да предлагат проектите си на пазара и да продават. Аз не намирам сценариите задълбочени. Сега, благодарение на дигиталните платформи, можем да гледаме проекти от други страни. Тъй като броят на платформите, които излъчват филми и сериали расте, хора от другия край на света могат да ни видят, да ни опознаят. В този контекст, разстоянието се стеснява и това е нещо хубаво. Няма останало вече. Имаме невероятни истории за разказване.“

Говорейки за продукции, продуценти, уникалност в сценариите и други неща, той споделя спомен при сблъсък с Мартин Скорсезе преди години на церемония за награждаване.
„Попитах Скорсезе познава ли някой турски режисьор, за любимия му турски филм и проекта, който би желал да режисира. Без да се замисли, той отговори „Мълчаливо лято на Метин Акън, Фатих Акън и Османска история.“ Това, което имам предвид, е, че той вижда богатството, наясно е с изобилието. Предстои да направим страхотни неща, още дори не сме започнали.“
Нямам търпение да видя историите, написани и разказани през погледа на Къванч.
„За мен е достатъчно да бъда част от това. Да продължим, да имам възможността да допринасям в името на киното, това е изключително ценно за мен. Имам много надежди в това отношение. Продуциране, писане, игра…Някой трябва и да създава, не е задължително да играя. Като любител на филми, искам да служа на индустрията по мой собствен начин.”

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 12:40 от Airra

# 584
Здравейте Благодаря за всичко споделено

Айре Алинка сърдечни благодарности за превода
Още едно видео

https://www.instagram.com/p/CdsUfEwFgXv/

Общи условия

Активация на акаунт