Благодаря за всичко споделено.

Не съм изгледала още Якамоз, понеже се занимавах със селскостопански авантюри през почивните дни.

Да е живо и здраво бебочето на Кенан и Синем.

Но, тази е хубава! 

благодаря! 
И мога да ви се похваля, че след почти 6 месеца най-после си взех определената ми пенсия, не минималната 
Много ми хареса видеото
Много е готин Къванч и в прекрасна форма. А колкото до колата ... свикнали сме вече
Дано ни изненадат КБТ!
Срам, ама аз все още съм на 6 серия
Но, ще го изгледам явно наведнъж, ако изтърпя Акън
Оказва се, че явно не е мой тип актьор, преиграва ми и в някои моменти не мога да усетя драмата на героя му, чак ми е смешен как се криви, не зная как е бил във Вятърничав, дето толкова го хвалят, за да проверя дали и там ще е такова усещането ми, дали е от самата роля или толкова си може, но не мога да се насиля да го гледам, аз на този заспивам, та ще видя дали ще успея
Ойкю си играе супер ролята, тя никога не се повтаря, винаги е различна, ама и тя чета, че не се харесва на мнозина, какво да се прави - вкус и усещания.
Да им е живо и здраво бебчето на Кенан и Синем, много ухажорки ще си има Курт Ефе, не се и съмнявам, че ще е красавец 
Е, ще имаш време да го изгледаш, за сега нищо ново не се очертава
, ами браво, имали сте късмет 
, свежарка. На последната снимка, която излезе с фен, изглеждаше изморен, а сега явно са се напаснали вече с Ефенцето, или Къванч спи на друг етаж 

/колкото и елементарно да звучи, че иначе язък за хубавата колежка/
, оки имала си основателна причина 

той Киво, че си е много готин няма две мнения, но не всички снимки са сполучливи за мен. Случва се. Заради това пък се насладих на видеото.
много ти се зарадвах, че си намерила време да минеш през темата ни!
Много ви се радваме всички на щастието ви, на малката Леа, наистина прекрасно име сте и дали - Малката принцеска Леа!
Да ви е много здравичка и щастлива с родители като вас! Как е, кротичка ли е, или не те оставя да спиш ? Нашето бебе е такова кротаче, само гука и се усмихва, страхотен е!
Вече е 68 см. дълъг, за 3 месеца е пораснал с 16 см.! Расте като гъбка, сладурчето. И очите му за сега остават тъмно сини, дано не се променят, много са хубави!
Много се смях за катамарана на Киво, до юни може и от Филипините да го получи 

и аз много ти се зарадвах снощи, че си намерила време за темата!! 
Прекрасно име си избрала-нежно и мелодично. 
и на мен ми направи впечатление това за новия амулет, който носи Къванч! интересно!! 

Айре
това от Нури ново ли е ? Защото и друг път го е казвал. И на мен ми хареса, съгласна съм с него.

за Нури Алчо бях забравила - за тази му оценка относно Къванч, но статията е нова.
, виждала съм ги тия снимки, явно е доста близък на Къванч, но не помня всичките му приятели.

/а и не можеше да се копира./...та най-после съм готова. Алинка ми даде едно рамо накрая
- благодаря й!! Тя е винаги насреща, като я помоля за помощ 
Препоръчани теми