Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-101

• 33 896
  • 741
  •   2
Отговори
# 75
Привет, момичета! Hug
Терзи, благодаря, много ни е хубаво момчето! Kiss

Интересно, кога ли е правена фотосесията Thinking
Али Heart Eyes и аз много ти се зарадвах, липсваше ни тези дни! Kiss Много хубави пожелания, благодаря ти! Само да сме здрави, всичко друго ще си дойде.
Пепи, разсмя ме, благодаря ти! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
Да не би режисьора да ни е чел?😂
Аз освен сериала, този месец с най - голямо нетърпение чакам появата на малкото Къванче, да ви кажа, това най-много ме вълнува!
Айре Heart Eyes и ти Smile Сигурно Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
може да е подчертал, че са го написали първи:))
От къде ги намираш тези сайтове, страшна си! Hands Clap Нищо различно не пишат, но исках да се пробвам какво помня от немския, ами много малко за съжаление, повече от 30 г. не съм чела и слушала нищо на този език, забравя се, та добре, че е чичко гугълчо да ми помогне за белите петна  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
Yakamoz S-245 е турски научнофантастичен трилър сериал за свободолюбивия инструктор по гмуркане и морски биолог Арман. Той трябва да участва в изследователска мисия на борда на подводница. Но, когато слънцето започва да убива всички на повърхността, Арман и екипажът му от учени трябва да се качат на военна подводница, за да оцелеят. Те се опитват да разберат какво се случва над тях и каква е истинската мисия на тяхното убежище. Напрежението нараства между екипажите, особено между Арман и Умут, дясната ръка на капитана на военната подводница. Освен, че гледа да оцелеят всички, Арман се бори да намери втори шанс с любовта на живота си. По време на своето пътуване той научава, че е герой, лидер и легенда, според описанието на сериала.
Главен актьор от сериала Yakamoz S-245
Къванч Татлъту като Арман
Йозге Йозпиринчи като Дефне
Ертан Сабан като Умут
Мерич Арал като Хатидже
Кой произвежда серията Yakamoz S-245?
Режисьори Умут Арал и Толга Карачелик. Джейсън Джордж е продуцент и сценарист.
Факти за Yakamoz S-245
категория:
драматичен сериал
канал:
Нетфликс
Нямам търпение да видим и дългия трейлър, дано е страхотен сериала, много хора го чакат с нетърпение! Силно се надявам и спецефектите да са на ниво, да е най-готиния фантастичен сериал на Турция до сега Hands Pray
Лекинка, дружки! Hug

# 76
Привет момичета 🤗🤗🤗

Добро утро 🍵☕

Ето новина от днес

Фантазията на турските журналисти отново се развихри. В групата на ЗП във ВК има линк към самата статия. Сигурна съм, че това си е пълна измислица, но това е да си известен. По скоро ми прилича на нещо като предизвикателство към Къванч и Башак, за да разкрият някаква информация.
Фени и за мен това е най-важното, което очаквам този месец.
Междудругото това, което пишат е, че бебето се очаква в края на месеца, а скоро се тиражираше, че в началото на месеца се очаква.
Фунда вчера беше качила видео със много силен вятър явно още продължават снимките.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 77
Здравейте! Flowers Hibiscus

Много е хубав патронът на новите снимки. Heart Exl Да са живи и здрави Мави, че ни го пускат, да му се порадваме. Heart Exl За името не знам дали си измислят, то и за пола се съмнявахте, че си измислят журналистите, но ето, че не е така. Ще видим, многото мина, малко остана. Само да е живо и здраво.

Хубава събота.

# 78
Хубава събота!!

Пепи Hug да, това е новината в медиите от днес, надявам се да не е вярно, не ми харесва името, но както каза Снежка, важното - да е живо и здраво!! Heart
https://www.milliyet.com.tr/cadde/kivanc-tatlitug-basak-dizerin- … elli-oldu-6729708
Снеже Hug
за пола, още в началото Йозге я бяха хванали за кратко интервю и тя потвърди или по-скоро се изпусна.
Фенче Kissing Heart
Цитат
От къде ги намираш тези сайтове, страшна си!
аа не ги намирам аз, а Умут Арал ги поства в ИГ си. Wink
на фотосесията ми изглежда, че мустака му е с една идея по-голям......

има статия и от Бирсен Hands Plus1
https://www.birsenaltuntas.com/magazin/kivanc-tatlitugun-oglunun … nci-ismi-ne/5443/

Татлъту и Дизер, които отдавна мислят за име, ще кръстят бебето Ефе. Бебето на двойката, което ще се изпише Курт Ефе Татлъту на личната си карта, ще се роди в края на месеца.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 12:18 от Airra

# 79
Май ще излезе вярна новина 😋
Всички пишат, че е вдъхновен от героя във филма, но аз съм съгласна с написаното от Бирсен, че е свързано по скоро с началото на тяхната връзка.

# 80
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
положението става все по лошо....
Рейтингите за петък
▪ТOTAL:
2. Опасни улици - 5.54 (-0.72)
4. Вълк единак - 4.34 (-0.45)
5. Азиз - 4.08 (-0.99)
11. Играта на моята съдба - 3.24 (-0.43)
15. Любов, логика, отмъщение - 2.51 (-0.40)
▪AB:
3. Азиз - 4.05 (-1.27)
4. Вълк единак - 4.03 (+0.21)
5. Опасни улици - 3.37 (+0.39)
11. Играта на моята съдба - 2.22 (-0.58)
14. Любов, логика, отмъщение - 1.99 (-0.41)
▪АВС:
4. Азиз - 4.48 (-1.20)
3. Вълк единак - 4.56 (+0.06)
6. Опасни улици - 3.99 (-1.08)
9. Играта на моята съдба - 2.78 (-0.36)
14. Любов, логика, отмъщение - 2.36 (-0.36)

# 81
Май ще излезе вярна новина 😋
Всички пишат, че е вдъхновен от героя във филма, но аз съм съгласна с написаното от Бирсен, че е свързано по скоро с началото на тяхната връзка.
да, това го е написала в ИГ>
https://www.instagram.com/p/Cb19qAxoEQvkb74zb2TD26yf0Ut-MwetRF5Ii00/
 Най-важната причина бебето да се казва Курт Ефе е, че Дизер и Татлъту започнаха връзката си през 2014 г., когато стартира телевизионният сериал, и те също обичат името Курт като прякор.

Heart

Вие имахте ли очаквания за име?
на мен ми се въртеше Дениз/море/

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 15:32 от Airra

# 82
Ето и потвърждение от Башак

От известно време никакви мои предчувствия не се сбъдват 😥
Айре, честно казано въобще не съм се замисляла за име. Но твоето предложение е много хубаво.
Гости, а бяха обещали втори сезон?!? Най- добре да го финализират.

# 83
Привет и от мен, дружки! Hug
Както ще да се казва бебока, само да е живо и здраво! Flowers Four Leaf Clover На мен и Курт / немско име / и особено Ефе ми харесват, като на екранния му син. И може би наистина е права Бирсен, че името Курт символизира началото на връзката им Thinking Е, можеше да е Сеит Smile, ама тяхна си работа.
Цитат
As Basak clarified to a fan, the main reason they named their child Kurt is because their love blossomed near the Seyit era, so the name has a special meaning to them
Както Башак поясни пред фен, основната причина да кръстят детето си Курт е, защото любовта им е разцъфнала близо ерата на Сеит, така че името има специално значение за тях

Е, значи е вярно, потвърдено от Башак.
Пепи, повтарям се след теб, но нищо Hands Plus1
Айре Heart Eyes изобщо не съм и мислила как би се казвало детето им. А Дениз за мен си е чисто женско име, нищо, че кръщават така и момчетата си. Ти си си мислила за това име, защото Киво обожава морето, нали ? Smile

# 84
Привет, дружки! 😍
Ето, че и април дойде.
Може в края на месеца бебчетата да бъдат две. 🙏💙💖🙏

Благодаря за всичко споделено! 🌺
Чакането за Якамоз най - после свърши, но си падна голямо чакане и чудене.
Хареса ми трейлъра. Такова нещо очаквах. Сцените ще бъдат тъмни, както предполагах. Надявам се да не са прекалили на места, защото това напряга, когато гледаш.

На мен ми е странна традицията при комшиите предварително да съобщават името, което са избрали. Явно аз съм твърде суеверна. 😂 С бейби шаурите ми е същата работа - детето още не се е родило, а се празнува. 😳 Аз съм на мнението, че първо бебчето трябва да се роди живо и здраво, пък после да се празнува, но всеки с разбиранията си.
Името е интересно и ми харесва. Ако беше само Ефе, нямаше да ми хареса толкова много, но Курт му добавя специалност. Много добре им е хрумнало, браво. 🤘🏻

Честно казано, въобще не съм предполагала, какво име ще изберат, защото бях заета да избирам име за моето бебе. 🤪
На Ханде Сорал ще се казва Али, а нашият избор, както сами може да се досетите, ще го запазя в тайна.

Айренце 😍,
Надявам се всичко да е наред с близките ти! 🙏

Фенче 😍,
Аз също много се надявам бебка да е кротка и спокойничка, но ще видим дали желанието ми ще се сбъдне.

Пепи , Диве , Алинка, Криси, Гости, Снеже
                           🌺🌺🌺🌺🌺
Дано не съм забравила някоя мила дружка.

А може ли да обясните каква е драмата с Умут Арал, че аз нещо не разбрах. Това е този Умут, с когото Туба имаше връзка, а сега спрягат с него Серенай, нали?

Пожелавам ви спокойна съботна вечер! ❤

# 85
Здравейте Името е хубаво Това е голяма радост за родителите Да се роди безпроблемно

# 86
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за новостите, преводите и коментарите!!!
Алиннка, специално благодаря!!!

Сега малко да си закова нещата, че да не се загубя в превода си.
От утре започва Рамазана.
Поздравленията са след месец на Рамазан Байрам - началото на май.
Пиша го, за да не стане избързване, както  предишни години.

Името на малкото кивче излезе, а още не съм готова с домашното.
Ама съм по темата. Курт е турска дума, турско име  - вълк.
На другите езици името Курт има друго значение, а Вълк е Волф.
В КСШ името Курт на два пъти го обясняваха.
Един път Сеит на Петропавловската крепост на Шура:
И втори път Мюрвет  / Мурка, когато разказваше
приказката за вълка и името Курт, а Сеит стана случаен свидетел.

До тук добре. Нататък >>>
Ефе - смел,  смел по-голям брат.
Нека Курт Ефе да се роди здрав!!!

Не съм мислила как бих нарекла малкото кивче,
защото то не е като по нашенски при тях.
Наблягат повече на значението.
Това баби, дядовци не са фактор като при нас.
Моето единствено беше записано на втория ден с едно име ,
а в деня на изписването беше вече с друго.
Спомням си, че името дълго го избирахме с приятели
и все на смешни ни избиваше.
Ама се оказа сериозна работа накрая.

Ирка, благодаря от сърце, че си с нас!!!
За объркването кой Умут кой е, ние сме виновни, че така пишем.
При мен объркването беше кой е режисьор, кой е сценарист
и кой каква връзка има с В нощта.
Значи Умут Арал е режисьор на Якамоз заедно с Толга Карачелик.
Джейсън Джордж е сценарист и продуцент на В Ноща и Якамоз.
А оня Умут, дето Туба и още дузина  движеше с тях е Умут Евинген.

Мави кога ще пуснат рекламата, ако не утре.
Искам да разбера какво е значението на тези метални куфари.
Лелееее, стана утре.
Лекинка!!!

# 87
Добро утро, дружки! Hug

Нова снимка от хубавата бъдеща майка Heart Eyes

Благодаря ви за споделеното! Kiss
Терзи Two Hearts
Ирко Heart Eyes много ти се зарадвах! Kiss Супер е, че си чакаме две бебета в темата! Представяш ли си да родите в един ден с Башак ? Smile Аз съм ти пожелала да ти е спокойна бебка, както нашия муцанчо, дано е такава. То и от теб зависи донякъде, ако ти си спокойна и то ще е. Но, си има и вресливи, няма какво да се лъжем Stuck Out Tongue Closed Eyes Но, нашите бебета ще са мили и добри с родителите си, за да са все така красиви.
Дива вече ти е обяснила за Умут. Да, трябва да пишем и двете имена, за да не се чуди някой за кого иде реч.

Цитат
Курт е турска дума, турско име  - вълк.
На другите езици името Курт има друго значение, а Вълк е Волф.
В КСШ името Курт на два пъти го обясняваха.
Диве, да бе, много знаех и аз, че и ти / предполагам /, че имат изобщо такава дума турците и какво означава, преди да гледаме КСШ Stuck Out Tongue Closed Eyes Преди да загледам турски сериали и филми не съм подозирала даже, че всяко име при тях означава нещо. Зная как е вълк на немски, все толкова помня, но името Курт е доста често срещано в Германия и не означава нищо, просто име, а в Турция го ползват явно като прякор, обясниха защо в КСШ, да. Защото не го открих като самостоятелно име, винаги след него има друго. Ето какво открих за това как се дават ислямските имена, особено на момчетата и значението на името Ефе, защото нали Джесур означаваше смел на турски ? Thinking
Цитат
Турция е дом на една от най-старите, отдавна установени култури в света, с история и традиция, която говори сама за себе си. Практиките за именуване на нацията също са спазени добре. При раждането на детето се дават едно или две имена, повечето от които са специфични за пола. Изборът на подходящо име за момченце, което е не по-малко от принц, е предизвикателна работа. Ние изброяваме някои от най-известните турски ислямски имена на момчета в света и също така ви казваме какво означават, за да можете да изберете такова, което най-добре пасва на вашето момче.
Името представя качеството и характера на човек. Имената също представляват личността на човек и избирането на име със значението му е трудна задача за родителите. Изборът на име е най-значимият подарък, предлаган на бебето от родителите му.
14. Ефе
Efe е елегантен вариант на името, което означава по-голям брат и за някой, който има огромна сила и обич.
Да е живо и здраво, на мен това съчетание ми харесва все повече! А кивчетата ти както винаги са страхотни!

Хубава неделя! Hug

# 88
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ирка, бебешките новини всички ни вълнуват. Да, избора на името е важно. Различни култури, различни традиции се спазват. Диве, Фени благодаря за цялата информация. При рускините прочетох, че Ефе идва от ефенди, по голям брат. Както и да е вече приех този избор и все повече и на мен ми харесва. То всяко име в първия момент сигурно щеше да звучи странно.
Башак изглежда чудесно, просто сияе. Ирка, и теб видях 😍 имаш същото сияние около теб. Живи и здрави да сте ♥️🧿 и скоро да ни зарадвате.
Междудругото изтъкнатата причина от Башак да се избере точно това име звучи страшно романтично.
А какво означава името Сейт?
Не знам дали ще има днес реклама , но може още снимки да имаме от Мави.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 89

Благодаря ви за споделеното!! Flowers Hibiscus
Диве Hug интересен пост, готини гифчета!!
да видим дали ще има и реклама, дали са я снимали.
Иренце Kissing Heart, радвам се, че си наминала! Blush
мерси за благопожеланията !
Скрит текст:
дай боже нещата с добра лекарска намеса/интервенция да се оправят!! Hands Pray
Умут-бившето гадже на Туба, няма общо с нашата тема Wink, обяснили са ти кой е Умут Арал, той има доста опит в режисирането на сериали за НФ-работил е и в Протектора, Ашк 101.
И аз съм на твоето мнение за суеверието.
Фенче Kissing Heart, донесла си новата снимка на Башачка Heartpulse
за името Дениз, да свързвам го с Къванч и морето, но си права, че е повече женско.
Интересно инфо си споделила Hands Plus1
Курт е повече като прякор и за Ефе, да>

по-голям брат, който има огромна сила и любов.

сетих се за тая снимка с малкия син на Мелиса
Киво е написал Yavru kurt - малко вълче

Пепи Hug и ти си наминала, докато се натуткам....
Цитат
Башак изглежда чудесно, просто сияе. Ирка, и теб видях 😍 имаш същото сияние около теб. Живи и здрави да сте ♥️🧿 и скоро да ни зарадвате.
Heart 🧿 Hands Plus1

Хубава неделя!!

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 12:33 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт