Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-101

• 34 355
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • Плевен / София

# 166
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Дано днес успея спокойно да пиша. Вчера три пъти почвах и все ме прекъсваха, та писах почти със затворени очи. Почивката ще ми излезе на носа.
Много са хубави новите снимки. Къванч очаквах да изглежда по слаб, но така си е супер. Аз лично го харесвам повече с къса коса, но до тук на всички снимки е топ.
Пак ще бъде със рани по лицето, сигурно ще има и екшън сцени. Мерич Арал също ми допада с униформата. Гости, тя сега нали играе във сериала с Ойкю?.
Това е публикувано от Умут Арал

Ако някой може да ми обясни какво значи 🤔
А това е от рускините

Ясно се вижда, че клапите са от стари снимки, но защо е написал "нова работа"?
С този търг днес малко ми напомня на жеста, който Башак направи за Къванч за 14 февруари. Чудя се, дали утре няма да получим така чакания трейлър? Едва ли Netflix ще се съобразяват с Къванч, но Netflix Turkey биха могли си мисля.
Очилата са били продадени за 25 Хил. лири.
А може ли още нещо да попитам, какъв е проблема с името Курт ?
Фени, интервюто с Башак, което си превела е по- голямо и интересно. Има го в групата на ВК Запретеная любов. Там и под всяка снимка от Yakamoz пишат, че сериала ще бъде качен веднага щом бъде пуснат. Били намерили начин 😜
Айре, бързо всичко да минава 😍
Аз пък готвя в момента много голямо състезание и то е точно, когато излиза сериала. Единственото ми успокоение е, че на другия ден сме почивка.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 17:19 от pe04

# 167
Привет, момичета! Heart Eyes

Сушата приключи, поне за сега.
Мави се раздвижиха, Якамоз-ът също, Къванч и той.
Снимки продължават да валят. Ще кажа нека да е все така, въпреки че не е особено възможно.

Няма официална дата за гала вечерта, нали?
А въобще потвърдено ли е,че ще има? Rolling Eyes

На мен визията на Арман също ми допада.
Нищо общо с Бехлюл или може би един леко по- слаб Бехлюл. Grinning
Екшън сцени със сигурност ще има, не се съмнявам в това.

Прочетох и аз интервюто на Сонгюл и останах меко казано изумена.
Тя е много красива жена, лично според мен.
В началото на сериала не ми допадаше визията, която стилистите и фризьорите правеха, но от средата нататък беше просто разкошна.

Айре Heart,
Нека бързо да минава всичко. По- добри дни идват, сигурна съм!
И ние бяхме болни с ММ. Една седмица ни държа, но сега всичко е наред.

Не на последно място ви благодаря, момичета, за всичко споделено!:hibiscus:
До скоро! :*

# 168
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Нека всички да сте добре!!!
Пак обясняват за Kurt Efe.
Даже в клипа са използвали
материали от моето ненаписано домашно.
https://twitter.com/KT_Fans/status/1513947563707281415

Утре пак ви чакам!!!

# 169
Aйре Heart Eyes стискам палци много скоро всичко при теб да е наред! Kiss Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus
Пепи, аз не съм превеждала интервюто с Башак, Айрето сподели откъс от него, но щом искаш, ето го цялото Kiss
Цитат
Башак Дизер Татлъту, съпругата на Kъванч Taтлъту, отговори на въпроси на Туба Калчик, един от авторите на GÜNAYDIN, и направи откровени изявления.

- Вие сте консултант за стил в много сериали. Как се пресече вашият път с индустрията на телевизионните сериали?

- Дениз Маршан беше моя близка приятелка и заедно създадохме уебсайт, посветен на консултации за пазаруване и за стил. Създадохме гардероби за делови хора, политици и знаменитости, както и рационализирахме стила им на дрехите. В онези години в Турция нямаше такава услуга, ние бяхме първи в това отношение. След това се срещнахме с Керем Чатай, за да направим програма за мода. Керем ни каза: " Започвам нова драма, моля, дайте ми съвети за стила ". Честно казано, не искахме с Дениз да се занимаваме със сериали. Но тогава казахме: " Добре ". Така започнахме да работим като модни консултанти в Aşk-ı Memnu. Всички марки използвани в серията са оригинални, бижутата са истински. Ние си сътрудничим със световно известни марки дрехи. Костюмите в сериала бяха пълни със съдържание. Беше страхотно преживяване за нас. За костюмите на "Aşk-ı Memnu" се говори не по-малко, отколкото за самия сериал. За първи път в Турция над проекта работиха консултанти по стил. Това отвори нов подход в сектора. Сега във всеки сериал има консултант по стил.

- Използвате продукти на местни дизайнери в сериалите, нали?

- Несъмнено. В " Aşk-ı Memnu " използвахме дрехите на много турски дизайнери като Ozgur Masur, Hakan Yildirim, Elif Cigisoglu, Zeynep Tosun. След "Aşk-ı Memnu" предоставихме консултантски услуги на най-гледаните телевизионни сериали. През 2013 г. открихме шоурум с Дениз. Сега ние не само консултираме за стил, но и обединяваме дизайнери, марки, модни редактори и стилисти. Имаме и последователи от чужбина, турски дизайнери от Близкия изток. Нашите марки и серии предизвикват голям интерес.

- По време на бременността създадохте нова марка.

- Стараем се да се обърнем към всеки, който е отворен за опит, всякакъв стил и бюджет. Ние също така постоянно работим над това, да предлагаме съвети за стил на повече хора и типове телосложение. Всъщност най-голямото предимство на това приложение е, че дава възможност на потребителя да го изпробва у дома и спестява време от пазаруване на тези, които нямат време.

- Вашето приложение поддържа и нашите местни и национални марки...

- Да, в нашите кутии са включени само местни марки. Възхищаваме се на талантите у нас. Имаме местни марки, които правят наистина страхотни неща. Освен това искахме да предложим на любителите на модата различни варианти и възможности в тези дни на забързано потребление и да подкрепим местните марки, които трябва да се конкурират със световните марки и изпитват трудности. Чрез тази мрежа можем да популяризираме марки, в които вярваме, и да взаимодействаме с техните потенциални потребители. Радваме се да представяме това на всички вас.

- Как започнахте да се занимавате с дизайн?

- Имам умение да рисувам от дете. Имах дипломи от конкурси по рисуване в района на Мармара. Това умение е по наследство. Майка ми е учител по изобразително изкуство, а дядо ми е художник. Но след това влязох във Факултета по комуникации в Университета на Мармара и през последната година вече се стремях да стана моден дизайнер. Не можех вече да потискам интересът ми към изобразителното изкуство и живописта. Заради  това, взимах уроци от преподаватели от Факултета по моден дизайн към Университета на Мармара. Исках да науча италиански. След като завърших университета, първо отидох във Флоренция, а след това в Лондон, за да уча моден дизайн. Започнах работа при Мартинс. И останах в Лондон. След като завърших пълното обучение за тази работа, се върнах в Турция и веднага започнах работа. Работих за една много известна марка три години и половина. След това като дизайнер подготвях колекции за други фирми. Винаги съм правила стъпки в живота си, особено в кариерата, планирайки предварително. Работих усилено, за да постигна целта си. Така че нищо не се случва случайно в живота, това е моето мнение.

- Колко остава до раждането?

- Последни седмици. Разбира се, много сме щастливи. Имах много комфортна бременност. Заради пандемията и обърнах малко повече внимание, отколкото планирах, защото бях изолирана. Но, все пак успяхме да пътуваме из Турция. И тъй като трудовата ми дейност е организирана много удобно и имам собствен бизнес, успях лесно да продължа работата си по време на бременност.

- Защо решихте да кръстите сина си Курт Ефе?

– Връзката ни с Къванч започна по време на сериала " Курт Сеит и Шура ". Хареса ми и името на героя в сериала. В телефона ми Къванч дълго време беше записан като " Курт ". Искахме да направим този прякор прякор и на нашия син, това е спомен за нас. И поставихме до него името Ефе. " Курт " ми звучи като мъжко и силно име. Вълкът също е символ в нашата история. Изследвах и архетипите на тези животни. Вълкът е силен характер, който учи, ръководи, действа в екип, моногамен е, създава семейство и го защитава.
Превод и на думите на Умут Арал :
" Толкова съм щастлив да бъда част от тези два зашеметяващи проекта.Това ще бъде за първи път за Нетфликс. Два международни проекта разделят една Вселена. Не мога да чакам, за да споделя с феновете от цял свят. "

Радвам се, че ще можем да го гледаме веднага!
Не мисля, че има някакъв проблем с името, просто е интересно за всички, но го харесват.
Забравих, пожелавам ти успех на състезанието! Flowers Four Leaf Clover
Ирко Heart Eyes благодаря, че си наминала! Kiss Не, няма дата на премиерата, надяваме се, че ще има!
Ще има екшън сцени, как не. Ще има от всичко Smile
Сонгюл за мен не е баш красавица, има си кусури като всички нормални хора, но пък ми е много сладка и миловидна и по - приятна за гледане от много изписани еднотипни красавици, страшна чаровница е, с толкова топло излъчване, което за мен е много по-важно от някоя студена ледена кралица, пък била и най-красивата, стоеше ми супер до Къванч. А освен това е и много добра актриса и той имаше късмета да снима именно с нея първия си сериал, заради тях сериала стана това, което е. Двамата имаха невероятна химия помежду си, играеха толкова искрено и истински любовта си, заради което бяха и си остават толкова любима двойка на милиони по света, а който не е усетил това страхотно привличане помежду им, си е за негова сметка Stuck Out Tongue Closed Eyes

Диве, благодаря! Kiss
Лекинка! Hug

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 00:01 от queen_fenka

# 170
Фени, благодаря ти много 😍
Наистина Башак е страхотна жена.
Вече настъпи рождения и ден.😀
Да видим дали ще има изненади от Къванч.
Лека 🤗🤗🤗

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 07:53 от pe04

# 171
Добро утро! Hug

Пепи, да, днес е рожденият ден на жената, която прави Къванч щастлив. Да е жива и здрава и все така да се обичат и разбират двамата,  да отгледат детето си с много любов! Heart

Впечатли ме и мен това интервю, действително е страхотна жена. Ще видим дали ще ни изненада Къванч, рядко показва какво е жена му за него.
Феновете броят дните

А ето коя е купила очилата на Къванч

Скрит текст:
Божеее, какво прочетох от фенка на Акън за Ойкю, само това не бях чела до сега за нея Smile
Цитат
По-голямо дърво от нея не съм виждала сред турските артистки.
Заради това обра де що имаше награди в последно време, пък нека е дърво за някои Stuck Out Tongue Closed Eyes

Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 10:05 от queen_fenka

# 172
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Скрит текст:
Добро утро! Hug

Пепи, да, днес е рожденият ден на жената, която прави Къванч щастлив. Да е жива и здрава и все така да се обичат и разбират двамата,  да отгледат детето си с много любов! Heart

Скрит текст:

Впечатли ме и мен това интервю, действително е страхотна жена. Ще видим дали ще ни изненада Къванч, рядко показва какво е жена му за него.
Феновете броят дните

А ето коя е купила очилата на Къванч
Скрит текст:
Божеее, какво прочетох от фенка на Акън за Ойкю, само това не бях чела до сега за нея Smile
Цитат
По-голямо дърво от нея не съм виждала сред турските артистки.
Заради това обра де що имаше награди в последно време, пък нека е дърво за някои Stuck Out Tongue Closed Eyes

Пожелавам ви прекрасен ден! Hug
на Башак. Пожелавам и скоро да гушне здраво бебче.
Фенче, всякакви глупости пишат за Ойкю, включително, че не можела да играе и целият сериал "изнасял" на гърба си Акън...Какво да кажа....Времето ще по каже кой е по...по...най...

# 173
Добро утро
Благодаря за всички красоти

Да е честита Башак Да е здрава и да има безпроблемно раждане Семейство Татлъту струи от щастие

Търга

https://www.haberler.com/magazin/kivanc-tatlitug-un-gozlugu-25-b … -14865274-haberi/

https://www.milliyet.com.tr/cadde/kivanc-tatlitugun-5-milyon-tll … otomobili-6736248

# 174
Гости, да, прочетох и тази глупост Laughing Не си заслужава дори да я коментираме. Просто се изумих как може от една единствена роля да се правят такива гръмки заключения, смешно е.
Най-любимата ми нейна роля Heart

Терзи, благодаря! Kiss Прекрасни КБТ! Heart

# 175

http://www.ranini.tv/haber/47389/1/yakamoz-s-245in-yeni-fragmani … elleri-yayinlandi

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 11:45 от dterziiska

# 176
Терзи, благодаря, джанъм! Kiss Дочакахме! На мен много ми хареса трейлъра, този сериал ще е вълнуващ, иншалах!  Много хубави снимки! Къванч отново е съвсем различен герой, изобщо даже не ми напомня на Бехлюл.

# 177

и на мен много ми хареса трейлъра!! Hands Plus1
но имам страшен късмет.......
Скрит текст:
с положителен тест за Ковид съм Worried

ЧРД на Башак!! Heartpulse
Да е здрава, щастлива, обичана!! Heart Да гушне скоро-жив и здрав малкия Курт Ефе!! Flowers Four Leaf Clover

# 178
Здравейте! Heart Exl

Благодаря за всичко споделено. Flowers Hibiscus Патронът е красив, както винаги, фрагманът бива. Да се надяваме да има успех - денят на истината наближава. Не се съмнявам, но все пак ще стискам палци.

Айрре, бързо оздравяване, миличка.  Heart Exl

Цитат
Кыванч пополнил свой автопарк новым автомобилем марки Мерседес стоимостью 5 млн. турецких лир.

Хубав ден ви желая.

# 179
И на мен ми хареса фрага Малко тъмничък Къванч е като младо момче

Айре и ти имаш един късмет Бързо и леко да го прекараш Ковида

Общи условия

Активация на акаунт