Керем Бюрсин преди и след “Почукай на вратата ми” (тема 116)

• 74 121
  • 721
  •   1
Отговори
# 450
Привет!

И тази година феновете на Керем организират благотворителна акция по случай рождения му ден. Събират пари, които ще дарят на Darussafaka Society, за да може деца, без родители, да получат образование. Напълно съвпада с една от каузите, зад които застава Керем. Миналата година са ги дарили на фондация за жени - Kadin Dayanişma Vakfi.

https://fonzip.com/darussafaka/fundraising-campaigns/kerem-bursi … rthday-fundraiser

Превод с гугъл - Всяка година феновете на Керем Бюрсин от цял свят се събират, за да отпразнуват рождения ден на Керем по много специален начин: подарък със сърце. През годините Керем демонстрира безспорната си доброта и колко е важно да връщаш и помагаш на тези, които най-много се нуждаят от това. Той ни вдъхнови да използваме нашите платформи, за да правим добро и да разпространяваме любов, така че искаме да направим същото с него. Миналата година събрахме над ₺40K за Kadin Dayanişma Vakfi.
Тази година избрахме Darussafaka Society, защото вярваме в тяхното послание и съвпадаме перфектно с вярванията на Керем. Каним всички фенове на Керем и всеки, който иска да се присъедини към нас, да участват по всякакъв начин, за да помогнат на тази невероятна кауза. Вашият принос ще помогне да се даде възможност на деца, които нямат родители, да получат образование.

"Този град..." ще започне излъчване за втори път в Полша - на 2 май стартира.

# 451
Bell И си обещавам, че ако Керем играе в театъра в Малага по покана на Бандерас /както прочетох/, ще направя всичко възможно да отида. Успех, Керем. Heart
Bell Поздравления за всичко, което правят неговите фенове и той. Revolving Hearts

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 16:56 от st_ina

# 452
Bell И си обещавам, че ако Керем играе в театъра в Малага по покана на Бандерас /както прочетох/, ще направя всичко възможно да отида. Успех, Керем. Heart
Bell Поздравления за всичко, което правят неговите фенове и той. Revolving Hearts

И аз, и аз Simple Smile

# 453
  • София
Направо предлагам, ако Керем играе в испански театър, да се организираме една група и да отидем заедно да го гледаме. Обещавам, че ще съм ви преводач, а и гид. Немалко време живях в Испания и ми е като втора родина. Simple Smile

# 454
"Харесвам редки хора, тези, които танцуват с живота, без да ги интересува кой ги гледа... Тези, които се смеят на себе си, стига да те карат да се усмихнеш"

Лек и успешен ден! 🍀

# 455
Бърборанка, добра идея. Супер ще се получи. А, който няма възможност да дойде, ще чака репортажи. Това се отнася за всички, които ще ходят, дори да не стане организацията за група. Simple Smile

Цитат
Башак Гюмюлджинелиоглу, сыгравшая одну из главных ролей в сериале "Постучись в мою дверь" (Пырыл), в своем недавнем интервью ответила на вопрос о дружбе с Керемом Бюрсином:

"Мы были рядом на протяжении 52 эпизодов, почти полтора года работали вместе. Совместная работа бок-о-бок означает, что вы разделяете всё: плохое, хорошее, счастье, стресс, благодарность. Поэтому я думаю, что мы [с Керемом] стали хорошими друзьями".

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 14:13 от ·٠•Snejka•٠·

# 456

Добро утро!
Страхотна идея на Бъри но трябва да спестя цяло състояние 😂

# 457
"Вали винаги върху хората, които заслужават Слънцето"

Петък е 🍀 Ден за позитивно мислене 😃
Дано се сбъдне мечтата на Керем за работа в Испания 💓

# 458
Диди, Мира, Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

Зад кадър на "Липтън".

Цитат
Керем Бюрсин и неговата популярност в Испания!

Феновете направиха снимка на банер в автобуса в Мадрид, където е посочена информация за Керем: Той е роден през 1987 г. в Истанбул. Актьор, продуцент, модел. Известен с телевизионния сериал "Почукай на вратата ми".
Керем определено стана част от испанския културен живот!
Въпреки това Баръш Коджаоулу, журналист от вестник „Акшам“, отбеляза, че Керем се държи много скромно, без дори да споменава огромната популярност, която е придобил в Испания. Според журналиста Керем демонстрира, че славата не му пречи да бъде спокоен, уверено да върви напред и да действа, без показност.

Скрит текст:
Керем Бюрсин и его популярность в Испании!

Поклонники сделали фото с баннера в мадринском автобусе, где была указана информация о Кереме: родился в 1987 году в Стамбуле. Актёр, продюсер, модель. Известен по сериалу "Постучись в мою дверь".

Керем точно стал частью испанской культурной жизни!

Несмотря на это, Барыш Коджаоуглу, журналист газеты "Акшам", отметил, что Керем ведёт себя очень скромно, даже не упоминая огромную популярность, которую он обрел в Испании. По словам журналиста, Керем продемонстрировал, что слава не мешает ему быть спокойным, уверенно идти вперед, вести себя без показухи.

Цитат
Студентка от университет в Бразилия взела за примера сериала "Почукай на вратата ми" за дипломната си работа "Успехът на турските сериали в Бразилия".

Скрит текст:
Студентка университета из Бразилии взяла сериал «Постучись в мою дверь» в качестве предмета своей дипломной работы «Успех турецких сериалов в Бразилии»

# 459
Добро утро!

# 460
Позитивни почивни дни, момичета! 🍹💐

Цяла песничка е направила тази дама с туитиве на Керем! Момчето донася слънце навсякъде! 🥰

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 19:33 от Ели-mama

# 461
  • София
Припадам! Някой да ме хване, моля…

Нова е снимката. От преди 48 минути. Качил я е на стори в Инстаграм треньорът му по бокс. Nature Fire Nature Fire Nature Fire

# 462
Припадам! Някой да ме хване, моля…

Нова е снимката. От преди 48 минути. Качил я е на стори в Инстаграм треньорът му по бокс. Nature Fire Nature Fire Nature Fire

🔥🔥🔥
Беше ми необходимо да го повторя! 🙃
🍹🍸🍹🍸🍹🍸🍹🍸🍹🍸

# 463
  • София
Скъпи дами, новини от последните часове:

“Церемонията по награждаването на 7-мите по ред награди Türkiye Gençlik Ödülleri ще се състои на 18.05.2022 г. Сериалът Sen Çal Kapımı и актьорите в главни роли Ханде Ерчел и Керем Бюрсин за пореден обраха най-престижните награди, а именно:

„Награда за най-добра актриса в сериал” - Ханде Ерчел

„Награда за най-добър актьор в сериал” - Керем Бюрсин

„Награда за най-добър сериал ” - Sen Çal Kapımı

Според информацията към момента и двамата актьори ще присъстват на събитието.”

Ами… да са им честити наградите! Trophy Trophy Trophy

Ще се радвам Керем да се появи на събитието, за да го видим в цялата му прелест. А и да си призная - интересно ще ми бъде, ако и Ханде е там, как ще се държат един с друг. Trollface

# 464
Ако изобщо присъстват и двамата, в което аз лично малко се съмнявам, се надявам вече да се спрат спекулациите заедно ли са или не. Макар, че като гледам из фейс групите какви болни мозъци има може и да продължат да си фантазират, че са заедно, ама се крият от Тасманийския дявол.

Общи условия

Активация на акаунт