Керем Бюрсин преди и след “Почукай на вратата ми” (тема 116)

• 73 913
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

# 61
Късметлии са всички които могат да се докоснат до Ханде.

Тече с пълна пара снимките.

Прекрасен Керем

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 08:54 от azisiq

# 62
  • София
Привет момичета!  Преместихте ли часовниците. Вече сме към лятното часово време. Можем да мечтаем за по-добри времена, за предстоящата пролет, за идващото лято, за тъй дълго очакваните летни почивки.
Нека мислим позитивно, да не преставаме да мечтаем и да не загубваме Надеждата в нас.

Ханде е приключила успешно фотосесията си в Дубай. Пожелавам й да е много щастлива с този, който е на сърцето й, за когото не престава да си мисли. Да се усмихва само така, както тя го може.

Фенове, които са успяли вчера да я видят на живо казват, че тя е прекрасна, че "мирише на ягоди и детска пудра".
Една фенка е седяла в ресторанта, когато сервитьорката е дошла и  е помолила да освободят масата, защото тази маса е запазена за групата на Ханде. Когато Ханде се е появила, момичето се е разплакало от вълнение, че я вижда на живо. Тогава Ханде отишла и я прегърнала, започнала да я успокоява и я потупала по гърба.
🥺

Цитат
"Тя сложи ръката си на гърба на момичето, което казало, че ръката е толкова слаб и мирише толкова добре на бебешка пудра и ягоди. И Ханде остана да я прегръща дълго време. Те направиха снимки, след като момичето спря да ридае. Тя казва, че английският акцент на Ханде е 💞💕💘
Тя е мека и сладка на живо, ухае невероятно, толкова красива и тялото й също е перфектно. Докато правеше снимки тя попита дали искат и селфита. Момичето й каза, че я обича и се гордее с нея и колко е щастлива да я види. Ханде каза благодаря по много сладък начин. Свършиха и Ханде стисна ръката й, сякаш казва „чао“ и й се усмихна с трапчинките си."

Керем също е слушал много тъжни песни  по Spotify. Защо беше тъжен днес Керем, се питат феновете.[/size]

Говори се, че агенцията, за която работи Ханде не позволява тя да има срещи с пресата или с телевизионен канал в Дубай. Това е предизвикало огромна реакция. Коментират, че така си играят с нейното бъдеще. Екипът и Ханде Ерчел отсядат в луксозен хотел. Според новините от Дубай, когато излиза новината за това, че Ханде Ерчел е там, дубайските журналисти са се опитали да се свържат с нея. Но Агенцията, която представлява Ханде не е отговорила на нито едно от предложенията на журналисти и редактори на списания, които са искали среща. Базираният в Дубай журналист Осама, се е опитал да се свърже с нея. Мениджърът на Ханде от вчера сутринта не е дала отговор. Това показва, че агенцията не желае Ханде да бъде интервюирана или да участва в програми, въпреки многото оферти. Ханде Ерчел има огромен брой фенове по целия свят. Всички искат да се свържат с нея или да бъде интервюирана. Агенцията обаче не позволява. Всички се питат: "Какво се опитват да направят на Ханде Ерчел, когато тя прави бизнес и всички покрай нея печелят"?

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 11:30 от БлагаВест

# 63
  • София
Здравейте и от мен! Flowers Hibiscus

Керем също увеличава последователите си. Вчера направи 10.3, след това отново паднаха на 10.2, но днес официално можем да го поздравим за 10.3 млн. Wear Crown

Усмихнат ден! Flowers Four Leaf Clover

# 64
Bell Привет, момичета. Слънчев ден, слънчеви хора, усмивки - къде от Дубай, къде от Испания. Всеки по задачи, ние също. И не може без малко разсъждения, базирани на личен опит. БлагаВест, уханието на Ханде носи усмивки. Вярвам, че е точно така. Така, както и феновете писаха за Керем. И пак да напиша - тук, в групата имаме добър вкус, щом толкова ги харесваме. Относно това, че не разрешават на Ханде да дава интервюта, смятам, че е правилно. Когато едно лице се преекспонира, изскача отвсякъде, тогава се губи ефектът на изненадата. Какво ли би могла да им/ни каже Ханде? За личния си живот няма да говори, за проектите също. Нека има загадъчност. Само тогава ще има "бум". Керем постъпи по същия начин. Има проекти, но няма да говори за тях. Зная, че когато много говориш, накрая нищо не се получава. Нека мълчат и вървят  със смирение по своя път. Нека ни радват с таланта си. Времето ще ни даде отговор дали са стопили ледовете помежду си. А ние, ние ще чакаме. Ще се опитваме да напасваме ситуации и сигнали от и за тях, докато един ден завесите ще се вдигнат или ще паднат завинаги, а на екрана ще се изпише end.
Bell С днешна дата, нека вярваме в себе си. Прекрасна неделя, момичета.

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 15:16 от st_ina

# 65
Част от превод от интервюто на Керем за HOLА:
За втори път посещавате  страната ни. Какво ви харесва най-много?
- Страната е прекрасна, много красива, но това, което я прави по-прекрасна, са хората, много истински и страстни.
Кога започна да се интересуваш от актьорско майсторство?
- Винаги съм искал да бъда актьор, тъй като от малък бях влюбен в киното и телевизията. Но въпреки това, когато влязох в гимназията, участвах в пиеси и там разбрах, че това е моята страст и искам да се посветя на това професионално.

Вашите родителите подкрепиха ли ви в това че искате да ставате актьор ?
- Баща ми не беше много доволен от идеята, но майка ми подкрепяше.

Живяли сте на много места благодарение на работата на вашия баща.Какво беше чувството да се местите от едно място на друго?
- Способността да се адаптираме към различни ситуации и че всички сме хора.

Как изживяхме  целия феномен на ''Sen Cal Kapimi" и всичко, което е означавало за вас?
- Беше страхотно преживяване. Беше ми забавно да снимам в ролята на Серкан Болат цели  две години. Този проект ми  даде спомени, които ще ценя цял живот.
Славата променили  живота ви?
- Ще кажа че не се е променило нищо в моя живот, но промени мен. Хубавото  е, че тя ми отвори пътища, за да правя нещата, които харесвам а това са, като защита на феминистки каузи, като работата ми с "He for She", борбата срещу глобалното затопляне и други.

Можеш ли да ни разкажеш за някое твое хоби?
- Обичам да се занимавам с всякакви спортове, бокс, обичам да строя неща. Четенето е друго хоби.

Вярно ли е, че строите модели на Лего?
- Обичам Лего. Винаги имам манията да събера тези с най-много парчета.

Имате повече от десет милиона последователи в Instagram, чувствате ли, че това е голяма отговорност?
- Разбира се, да. Мисля, че социалните мрежи могат да бъдат много фалшиви и за това трябва да бъда честен чрез тях. Също така не позволявам на социалните медии да превземат живота ми.

Имате ли бъдещи проекти?
- Работя по нещо, но ще трябва да остане изненада.

Кое е най-важното за Керем Бюрсин?
- Уважението, под всякакви форми.

Бихте ли искали да станете баща един ден, да създадете собствено семейство?
- С удоволствие бих. Като говорим за отговорност, това е. Зависи кой, как, къде...
Важна черта от  вашия характер?
- Честност.

Кое качество цените у една жена?
- Скромност, цена смирение хора.
Имате ли някакъв недостатък?
- Опитвам се да правя твърде много неща наведнъж.

Любимо занимание?
- Моята работа.

Какъв талант бихте искали да имате?
- Рисуване.
( Фенове са  чули как Керем е казал на журналисти, че не му е позволено да говори за личния си живот. Но са се намерили  фенове които са успели да го питат за Ханде и той се усмихнал.)
За мен това е знак че не всичко е приключило между Ханде и Керем,  а напротив има светлина в тунела. И всичко това с тях  е пиар от страна на тяхните агенции. И да това са се отдръпнали от светския живот, а реално те са заедно но не го тиражират.

# 66
На мен във снимките от Дубай Ханде много ми напомня как изглеждаше по време на снимането на краткия сериал "Азизе". Външно усмихната и приветлива, но с тъга и измиченост в погледа и излъчването.
Няма я ведрината и бистротата от периода СЧК.
По отношение интервютата - има много хубав рефрен от песен "Звездите са звезди, когато са високо". Освен това тя е в Дубай заради реклама на "Атасай", вероятно и на техни разноски. Не мисля, че е коректно да се използва за персонални цели. Ако Дубай ските журналисти толкова искат да я интервюира - да я поканят или да хванат самолета за Истанбул.

# 67
Благодаря за новата тема!
Ханде и Керем са имали живот преди връзката си, ще имат и след това. Тъжни или весели живота им следва своя ход.

# 68
Керем да го взимат да озвучава аудио книги! Веднага! Нека да го приеме като благотворителна кауза, много хора ще научат английски , слушайки го. Joy
https://mobile.twitter.com/dailythebursin/status/1508044276869042179

# 69
Прекрасна, талантлива млада дама Мая

# 70
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

# 71
Здравейте хубава седмица ви пожелавам Purple Heart
стори на Ханде
https://instagram.com/stories/handemiyy/2803781836683855972?utm_ … edium=share_sheet

Керем с Карлос Бардем от фестивала

# 72
Привет, момичета!
Влизам да ви поканя на следобеден брънч! Имам повод да почерпя - вече съм на половин век!

# 73
  • София
Честит юбилей Злати!  Бъди здрава и много щастлива.

# 74
  • София

Злати:

Бъди здрава, щастлива и много обичана! Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт