Керем Бюрсин преди и след “Почукай на вратата ми” (тема 116)

• 74 141
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
,,,В момента си на най-добрия сериал на Керем, според мен. Той там остави душата си, така мисля аз. "Почукай на вратата ми" му донесе международна слава, но този е много по-добър, въпреки че не получи желания рейтинг.
Вече съм на 8-ма серия на "Въпрос на чест" и съм абсолютна съгласна за Керем, това си е неговата роля.
Скрит текст:
Оригиналът на сериала /L'onore e il Rispetto/ е бил много успешен, а на Габриел Гарко носи голяма слава. Но пък да не забравяме, че пред името му стои и определението: най-красивия италиански актьор.  Бил е де. Може и това да е помогнало малко.

# 361
Фло, радвам се, че сме на едно мнение.

# 362
  • Кърджали
Много харесах играта на Керем във "Въпрос на чест", макар че героя му често ми лазеше по нервите. Толкова пъти ми е идвало да го ошамаря...

Керем

# 363
Керо в компанията на Антонио Бандерас

https://twitter.com/itzkeremiyy/status/1514685408327700489

# 364
Керем е специален гост на Антонио Бандерас в Малага за Страстната седмица. Великденът на католиците е една седмица по-рано.

Старо е, но такива са традициите в Испания по време на тази седмица и Керем е наблюдавал шествието в компанията на Бандерас.

Скрит текст:
http://evropaworld.eu/strastnata-sedmitsa-v-malaga/

За католиците Страстната седмица през тази година започна на 29 март, когато беше Палмова неделя. В Испания тя се нарича Semana Santa и докато трае, в магазините няма да видите порцеланови или шоколадови шарени яйца и фигурки на Великденски зайчета, както е в други католически страни, а все по-често и у нас преди православния Великден. Испанците обаче отдават голямо значение на тържествените религиозни процесии със статуи, изобразяващи Исус, Богородица и библейски сцени. Статуите са разположени върху големи платформи, всяка от които е носена на рамене от стотина вярващи, обединени в религиозни братства. Братствата (на испански Hermandades  или Cofradias) са се появили още през Средновековието. Съществуват и до днес като общности, свързани с определен религиозен символ. Всяко от братствата се отличава по цвета на дрехите (подобни на расо) и покривалата за главите. Важни участници в шествието са Назаряните (los Nazarenos), които имат качулки, покриващи лицата им и само с по две дупки за очите. Друга особеност на качулките е, че са с дълъг връх, символизиращ извисяването към Бога. В церемониите се включват и много деца.
В испанските градове, където са правят такива религиозни шествия преди Великден, предварително се подготвят подробни разписания по часове за цялата Semana Santa и така се знае във всеки ден от тази седмица по какъв маршрут и в какъв интервал от време ще преминават по улиците братствата. По протежение на маршрутите се изграждат временни дървени конструкции, върху които амфитеатрално се разполагат седалки. Желаещите да наблюдават шествията могат да си закупят предварително места. Възможно е да ползват и сгъваеми столове, осигурени от общината, или да си ги донесат сами. Друга възможност е да се купи място на някой балкон с изглед към улица, включена в маршрута на шествието. По време на Semana Santa цените на такива балкони се вдигат до фантастични цифри.
Сред най-известните церемонии по време на испанската Semana Santa са тези в средиземноморския град Малага. Актьорът Антонио Бандерас, който е родом от тук, редовно идва в родния си град, за да се включи в религиозните празници. Той е член на братството „Lagrimas y Favores“ и беше заснет на Палмова неделя сред носещите една от платформите.
Имахме шанса да наблюдаваме моменти от шествието на братството Crucifixion (Разпятие) по централната улица на Малага Alameda. Според традицията, първо преминаха los Nazarenos с качулките с източен нагоре връх и с големи запалени свещи в ръце. След тях се придвижваше голямата платформа със статуя на нея…
Процесията от мъже, носещи платформата се движи бавно и леко се поклаща. От време на време мъжете спират, за да си починат, после някой от тях подвиква „Hermanos!“(Братя!) и това е знак всички отново да подложат рамене под гредите, върху които е поставена платформата. По улица Alameda след платформата вървяха няколко жени с черни дантелени шалове, следвани от оркестъра, който свиреше тържествена мелодия. Музиката е важна част от церемонията – създава настроение и ритъм на шествието. Местната телевизия на Малага предава всеки ден процесиите на живо, припомнят се и вече минали моменти от церемониите в различни градове на Андалусия.
И така ще бъде до католическия Великден на 5 април, който пък съвпада с нашата Цветница.

Това е написал Антонио в инстаграма си - “Много ми е приятно да споделя с вас древните традиции на родния ми град. Винаги съм радостен да ви приветствам, скъпи Керем!" А Керем е благодарил за гостоприемството.

И още снимчици оттам.

Алекс, Диди, благодаря ви за споделеното. Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 12:27 от ·٠•Snejka•٠·

# 365
🍀Момичета, нищо ново не ви нося, но се радвам да ви чета! Как си отиват двамата с Антонио Бандерас. Нищо чудно да ги видим двамата заедно в нещо. Много ще се радвам Керем да играе с един от идолите, както сам сподели!

# 366

Щастие и спокойствие виждам в Кер 🙏👌👏

# 367
Активен TheBursin! 🥰

Снежи, 🤗
Скрит текст:
Честита рожба на любимеца ти от аватарчето! ❣️

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 19:31 от Ели-mama

# 368
С Бандерас ,Керем изживява мечта , превърнала се в реалност Heart
Католическият Великден тази година е на 17.04 , не на 05.04 Grinning
Другите момичета изчезнаха ...

# 369
  • София
Здравейте, момичета! Hands Wave

Нахлувам по никое време. Misc Ghost

Скрит текст:
Както някои от вас са забелязали - нямаше ме за известно време. Реших да си дам почивка от форума. Ами… имала съм нужда! Честно да ви призная, много по-хубав е реалният живот - когато ти се случват хубави неща, когато имаш какво да правиш и го правиш в усмивка. В този ред на мисли се радвам, че не съм имала време за форума, че дори не ми е липсвал, защото животът ме завъртя отново (след 2 години пауза заради пандемията) и въобще не се оплаквам. Тъкмо обратното. Всяко нещо с времето си, както се казва. Бях в дупка след 13.02.2020 г. Сериалът ми помогна да изляза от нея. Искрено се радвах на зараждащата се любов между Керем и Ханде. Изживях я с тях. Но тя приключи и го приемам. Наистина не ме интересува какво е станало, желая щастие и на двамата. Еуфорията по сериала и Ханкер поне при мен се изгуби отдавна. Страшно много харесвам Керем обаче - и като мъж, и като актьор. С интерес следя развитието му в живота и се радвам, че не сте пропуснали да споделите нещата, които му се случват в последно време. Благодаря ви! Виждам го усмихнат и това ме радва. Heart Eyes

Горното прецених да е в скрит текст, тук ви оставям много усмивки и положителна енергия! Ще се постарая да се включвам активно, особено когато има нещо ново за обсъждане. Не толкова често колкото преди, може би, но достатъчно често. Просто избирам да си живея живота както преди, не искам да отделям толкова време на дигиталното пространство. Никога не съм му била голям фен, това е и причината да нямам много социални профили. Wink

Лека нощ и до скоро! Nature Stars

# 370
Привет 🤗, мила Бърборанке! Много сладки гифчета с перфектния мъж Серкан, принуден да се чувства доста странно и неудобно от непредвидената ситуация, която му поднесе "лудото" момиче! Керем е пак неустоим! ❣️🥰
Страхотно, е че реала за теб е вълнуващ! ❤️ За мен в момента е една рутина, доста забързана и доста предсказуема: работа, грижи за децата и дома, грижи за двора на една прекрасна къща, останала ми от любимите ми баба и дядо! ❤️ Липсва ми малко огъня между мен и съпруга ми, който имахме преди. Чакам си романтиката, така да го кажа, не че съвсем я няма, но преди време си беше уаууу! 🥰🌸 Тук, в темичката, обаче не мога да не се отбия заради този изумителен Керем! ❣️ Имам си и още две-три темички на любимци, които не ме оставят безразлична и се отбивам да кажа по нещо! 🥰

Отива му на червения килим! 🙂

# 371
Добро утро! Нямаше ме известно време, но си беше за хубаво. 🍀

Радвам се да видя Керем толкова различен. Посещенията в Испания му се отразяват превъзходно. А двамата с Бандерас вече са си първи приятелчета 😃😛

Ще се включвам в темата, когато имам възможност. Но само в тази тема за Керем, защото другите неща вече не са ми интересни, а направо досадни.
Хубав съботен ден! 💓

# 372
  • София
Усмихнат уикенд! Починете си, насладете се на времето, прекарано с близките си, направете нещо, което обичате и ви зарежда. Hug

Ели Sparkling Heart, вземи нещата в свои ръце, както се казва, поеми инициативата ти - направи вкусна вечеря на свещи, пусни романтична музика или отидете някъде заедно за един уикенд. Ти знаеш какво ви харесва на двамата и какво би ви запалило отново, не чакай той да направи първата крачка и не оставяй нещата на случайността. Това е моят съвет от личен опит. И нещо друго - във всяка една връзка, особено когато е дългогодишна, има такъв период. Това са си нормални неща. Simple Smile

Мира Sparkling Heart, радвам се да те видя в темата! Приятелчетата Антонио и Керем са като баща и син, може пък да ни изненадат с общ проект. Кой знае?! Wink

Оставям тук едно бързо слайдшоу, което спретнах с три снимки на Керем. Не ги видях и трите в темата, а са споделени от онзи фотограф в Испания, който го беше снимал. Дано качва още снимки. Керем е просто чудесен! Heart

# 373
https://m.youtube.com/watch?v=heOqDBsiq7k

Не знам дали е пускано но ми хареса въпреки че много критична съм била към Лейля в сериала подкрепях АлДер и финала беше безмилостно жесток.

Драмата на Серкан във видео

https://m.youtube.com/watch?v=oZPTqVtQODw

И лошото момче Сайер с златно сърце

https://m.youtube.com/watch?v=ctIxbCZq5nA

Радвам се че се върнахте Бъри,Мира,Фили и всички които ги вълнува Керем и най- вече творчество му.

# 374
Привет, момичета! Радвам се да ви "видя". Желая ви прекрасен уикенд. Честит Лазаровден - честито на имениците, ако има такива.

Ели, Фили, Бърборанка, Мира, Диде, Heart Exl Heart Exl Heart Exl Heart Exl Heart Exl

Връзката, посочена в сторито, е свързана с организацията на ООН за равенство между половете и овластяване на жените, известна още като UN Women. Тя е структура на ООН, която работи за равенството между половете и овластяването на жените. Под нейно крило е явно кампанията HeForShe, в която Керем участва - не съм сигурна в това, но най-малкото я подкрепят. В сайта на организацията има и статии, свързани с Керем. Ако искате, може да ги минете през гугъл транслейт и в общи линии се разбира за какво става въпрос.

https://eca.unwomen.org/en; https://eca.unwomen.org/en/news-and-events/stories?search_api_fu … text=kerem+bursin

Ели,

Скрит текст:
благодаря. Flowers HibiscusТова беше мечта на Къванч, която се радвам, че се сбъдна. Дано им е живо и здраво.

Още една снимка от Малага.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 11:43 от ·٠•Snejka•٠·

Общи условия

Активация на акаунт