Керем Бюрсин преди и след “Почукай на вратата ми” (тема 116)

• 74 147
  • 721
  •   1
Отговори
# 345
Диде, Flowers Hibiscus

Не знам дали е вярно, но турската преса продължава да пише на същата тема - Стефани-Керем и дори е стигнала по-далеч - тя е "влязла в семейството".

Това е поредната жълта клюка на медиите, които се чудят какво да пишат след като нашите не им отговорят на въпросите. Въпросното момиче си има годеник който със сигурност не е е Керем и предстои да се жени.

# 346
Привет!  Heart Exl

Ели, голям сладур е. Gift Heart

Диде, Flowers Hibiscus

azisiq, Бирсен е писала вече за това - публикувах го по-горе. Но е посочила, че ще има нов цифров проект - поне научихме нещо от цялата работа.

От испански фотограф, не са нови, но той е обещал, че ще пусне и други скоро.

Още от тренировката и Бодрум.

# 347
# 348
Привет!  Heart Exl

Ели, голям сладур е. Gift Heart

Диде, Flowers Hibiscus

azisiq, Бирсен е писала вече за това - публикувах го по-горе. Но е посочила, че ще има нов цифров проект - поне научихме нещо от цялата работа.

От испански фотограф, не са нови, но той е обещал, че ще пусне и други скоро.

Още от тренировката и Бодрум.

Благодаря за уточнението

# 349
Керем явно е гледал "Върколакът" ли... какво... не знам, ама инстасторитата му са свързани с него.

Едно признание да направя... аз всъщност съм истински върколак... но шшшшш, те не знаят все още.

Колажче на същата тема.

Впечатляваща снимка, Диде. И с Хълк го сравняват.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 19:56 от ·٠•Snejka•٠·

# 350

А, леле, не знам Хълк или Върколак, обаче, май на конкурс за културисти ли ще ходи?! 🧐🤔
От гърба, най ме кефи от кръста надолу! 🤣😝

# 351
# 352
Ох, разсмяхте ме, сама си се хиля вкъщи. Laughing Laughing Laughing Пък Керем днес ми разхлопа сърцето - повиши ми се тансиона направо. Laughing А иначе се готви за реклама на фирма за спортни дрехи, доколкото разбирам - Under armour.

https://www.underarmour.com/en-us/

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 21:24 от ·٠•Snejka•٠·

# 353
# 354
Добро утро!

TT Хърватия и Италия

И това в инстасторито май пак касае този Върколак
Някой е направил добър колаж определено.

# 355
Добър вечер. Водя ви един боксиращ се Керем - много е активен в социалните мрежи последните дни.

https://www.instagram.com/p/CcQHvIggsln/

Laughing Laughing

# 356
Леле, колко е бърз! Да не си му пред крушето! 🥰😵‍💫🥴🤕

# 357
Добро утро! Wink Нека ви е така усмихнат денят.Heart Exl

Скрит текст:

Ели, като светкавица е. Smile

"Великолепната двойка" - още един недооценен сериал на Керем.

# 358
Здравейте и успешен ден! Имам си мечта да тренирам някой ден с Керем Simple Smile

# 359
Тони, Flowers Hibiscus Дано ти се сбъдне мечтата.

Керем отговори на въпрос на фенка в Туитър:

-Керем, вярваш ли, че за това, което се случва с нас, има причина, даже и за това, което не ни се случва?
-Аз вярвам, че това, което се случва, се случва за теб. А това, което не се случва... Е, не мисля, че си струва да си губиш времето да се тревожиш за неща, които не са се случили или няма да се случат.

Скрит текст:
Керем ответил поклоннице на её вопрос в Твиттере:

❓Керем, ты веришь в то, что на всё, что с нами происходит, есть причина, и даже на то, что не происходит?
✅ Я верю, что что бы ни происходило, оно происходит для тебя. А что не случается... Что ж, не думаю, что стоит тратить свое время, переживая о непроисходящем или непроизошедшем.

https://vk.com/video-148240365_456240572

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 19:20 от ·٠•Snejka•٠·

Общи условия

Активация на акаунт