Керем Бюрсин преди и след “Почукай на вратата ми” (тема 116)

• 74 151
  • 721
  •   1
Отговори
# 330
Florale, и аз съм на същото мнение.

Eли, на мен също ми харесва Али и "Този град ще дойде след теб". Дълго се готви за него, но уви пак нямаше късмет с рейтинга. Мисля някой ден да го преговоря, че вече ми се губят някои моменти. Според мен там не си пасна особено с партньорката, въпреки че тя е хубаво момиче и ги харесвам заедно.

Такива надежди имах тогава, но пък с този сериал Керем взе награда за най-добър актьор на Международните награди за драма в Сеул.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 19:55 от ·٠•Snejka•٠·

# 331
Ах джанъм ШМ
Фло ще ти викам Кюбра или Сибел?

Али , и аз го харесвам харесвам всяка роля на Керем без Серкан.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 22:12 от x BlackRose x

# 332
По информация на турската преса новата избраница на Керем Бюрсин е испанката Стефани Кайо, с която той се запознал през октомври по време на посещението си в Испания.

Скрит текст:
По информации турецкой прессы новой избранницей Керема Бюрсина стала испанка Стефани Кайо, с которой он познакомился в октябре во время поездки в Испанию.

# 333
https://m.youtube.com/watch?v=JxXlLnnxcGA

Щом сме на вълна ШМ Ийит винаги е актуален 😏

Не искам да коментирам личния живот на Керем той си знае най -добре кое е най-доброто за него.Подкрепям го каквото реши достатъчно го разклатиха всички и се влезна не а нахлу в личния му живот.

# 334
Привет, привет!
❣️Аз си харесвам и Серкан, макар да не можах да изгледам сериала докрай.

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 15:24 от Ели-mama

# 335
По информация на турската преса новата избраница на Керем Бюрсин е испанката Стефани Кайо, с която той се запознал през октомври по време на посещението си в Испания.

Скрит текст:
По информации турецкой прессы новой избранницей Керема Бюрсина стала испанка Стефани Кайо, с которой он познакомился в октябре во время поездки в Испанию.

Смятам че това са поредни жълти клюки. Като няма какво да пишат започнат да пишат измислици.
Аз смятам че Ханде все още е заедно с Керем но този път пазят личния живот далеч от репортери, папараци.

# 336
Привет, момичета!

Диде, аз също не коментирам, попадна ми и реших да го споделя.

azisiq, възможно е и да си права - ще видим, няма как дълго да се крият.

Ели, Flowers Hibiscus

Керем със стилиста Серенай Дилер в Бодрум на снимките на рекламата на студен чай "Липтън"„

Приятна събота!

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 17:23 от ·٠•Snejka•٠·

# 337

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 18:34 от x BlackRose x

# 338
Едно закъсняло кафенце.

Скрит текст:

Керем на тренировка в «Bujin fight club».

Тези са от Бодрум. Снимките са приключили.

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 11:18 от ·٠•Snejka•٠·

# 339
# 340
Диде, Flowers Hibiscus

Не знам дали е вярно, но турската преса продължава да пише на същата тема - Стефани-Керем и дори е стигнала по-далеч - тя е "влязла в семейството".

# 341

Стефанито е много красива ама докато не видя не вярвам знаеш,че винаги съм така ...

# 342
Бирсен опроверга новините за любовни отношения на Керем и Стефани, тъй като не отговарят на истината. Актьорът е съсредоточен само върху работата си на нов цифров проект. В Испания, в Малага, живее чичо му, който е негов мениджър. Керем Бюрсин често пътува до Испания за събеседвания и се запознава с нови хора. Той е срещнал Стефани Кайо на едно такова място преди 3 седмици и между Бюрсин и Кайо няма описаните отношения. В същото време Антонио Бандерас, мюзикълът на когото посети Бюрсин и качи снимка с него в инстаграм, го поканил на частно парти, което скоро организира и те отново ще се срещнат.

Скрит текст:
💫❣💫 Бирсен Алтунташ опровергла новости о любовных отношения Керема Бюрсина и Стефани Кайо, так как они не соответствуют действительности: Актер сосредоточен только на работе и на новом цифровом проекте.В Испании, в Малаге живет его дядя, который также является его менеджером. Керем Бюрсин часто ездит в Испанию на собеседования и знакомится с новыми людьми. Он встретил Стефани Кайо в одном из этих мест 3 недели назад и между Бюрсином и Стефани Кайо нет описанных отношений.Тем временем,Антонио Бандерас (мюзикл которого посетил Бюрсин и выставил свое фото с ним в инстаграм) пригласил Бюрсина на частную вечеринку, которую он вскоре организует, и что дуэт снова встретится! Ждем новый проект Керема. Ура!💫❣💫

Е, научихме и нещо ново - чакаме нов проект на Керем.  А това е споделил в инстасторито си - Слънцето грее, времето е прекрасно. Озвучил е с песента на Боб Марли -  Sun is shining.

https://www.instagram.com/stories/thebursin/2813389148411542510/

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 20:54 от ·٠•Snejka•٠·

# 343
# 344

Общи условия

Активация на акаунт