Керем Бюрсин преди и след “Почукай на вратата ми” (тема 116)

• 74 151
  • 721
  •   1
Отговори
# 315
Селин, искам да носиш това. Joy
Ах, Серкан, ахх! Close

# 316
  • София
Sign No EntryКаза, че ще направиш каквото поискам?

Серкан: Г-жо Пелин? Как сте?
Г-жа Пелин: Добре, вас трябва да питаме, вие как сте? Видяхме добрите новини. Поздравления.
Селин: Много благодаря.
Г-жа Пелин: Много си отивате двамата. Между другото, много красив пръстен. Г-н Серкан има много добър вкус.
Серкан: Не. Ами... така изглежда на Селин.

Еда: Каза, че ще направиш каквото поискам?
Дениз: Да, каквото поискаш.
Еда: Сигурен ли си?
Дениз: Сигурен съм.
Еда: Имам голяма молба към теб, Дениз.
Дениз: Добре, Еда. Просто я кажи. Какво?
Еда: Точно сега. Сега. Моля те, Дениз.
Дениз: Ще го направя. Разбира се, че ще го направя. Еда
Еда: Благодаря.

Селин: Привет. Радвам се да те видя, Дениз.
Дениз: Привет. И аз се радвам да те видя. Не можах да оставя еда в такъв ден.
Еда: Закъсня.

Селин: Заради мен е. Не можех да се приготвя.
Еда: Серкан? Сложил си пръстена.
Серкан: Да, така се получи.

Еда: Добре изглежда. Искаш ли да добавиш нещо в презентацията?
Серкан: Не, изглежда добре. Късмет.
Еда: Да, вече направих всичко.
Дениз: Хайде. Покажи се.

Еда: Ние, екипът на „Арт Лайф“ сме щастливи, че този проект започна. Искам да споделя с вас и още един щастлив момент. Дениз, ще дойдеш ли, моля? Дениз е мой приятел от детството, ако някой не знае. Днес ме изненада, предложи ми да се омъжа за него. И аз приех. Ще се женим!

Е, това е краят на преговора на 30 епизод. Огромни благодарности на Ели Heart и Джулия Heart, които ме подкрепиха и не ме оставиха по средата на пътя. Отново огромна благодарност! Приятел в нужда се познава! Heart Eyes
Няма да казвам до следващата сряда, с преговор ня 31 епизод! Не се знае знае ли се People Eyes в тези турболентни , несигурни времена! Thinking

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 21:38 от Dilemi

# 317
Дилеми, приятно ми е да се връщам към епизодите чрез твоите преговори. Благодаря ти отново! Flowers Bouquet

# 318
# 319
По информация на изданието Hürriyet Керем Бюрсин станал любимец на италианците. Актьорът е високо оценен в една от най-популярните италиански програми Pechino Express (туристическо и реалити шоу, предавано на канал Sky Uno).В последното издание, разказвайки за Истанбул, италианските журналисти споменали, че Керем се явява един от най-популярните актьори на Турция.

# 320
# 321
🤗 Момичета, темата изглежда като осиротяла, но не се отчайвайте! ❤️
Щом е имало такова триене на коментари, явно доста момичета са били обидени или им се е отщяло да пишат тук. Все пак Керем е слънчев и позитивен човек и аз съм сигурна, че ще продължим да си споделяме хубави неща тук. Чакам нови проекти, радва ме, че работи усилено - макар да си взе почивка, той направи реклама, отиде до Испания не само на екскурзия, а се срещна с доста интересни хора. Феновете го обградиха с любов.
Ето ви един щъркел за късмет! 🙂

# 322
Еле аз съм заета здраво освен това съм с травма на дясната ръка и наистина мога да гарантирам че не зная дори какво се е случило.
Уважавам решението им всеки е свободен да прави каквото иска.
Темата на Керем е съществувала и ще продължи да съществува...

# 323
Диде, така е, всеки сам си преценя, дет се казва. Laughing Трили са някакви постове, докладвани са явно, не знам. Да подчертая, че не съм аз, щото може да има съмнения, но дори не ми е минавало през ума. Няма да крия, че не ми беше приятно да се пише повече за Ханде, отколкото за Керем, но по-добре да си изразя несъгласието, отколкото да докладвам. Както и да е, каквото било, било, аз пък мисля да се завърна у дома, така да се каже.

Ели, Flowers Hibiscus

Керем за лека нощ. Heart Exl

# 324
Здравейте, момичета! Наминавам само да кажа, че ще се информирам за Керем при вас, надявам се да пишете редовно Simple Smile . Аз съм от най-изостаналите - гледам "Въпрос на чест".

# 325
Добро утро! Wink Хайде на кафенце. Gift Heart

Скрит текст:

И Керем ви кани.Heart Exl

Florale, добре дошла. Flowers Hibiscus  Разбира се - каквото ново има за Керем, ще го постваме. В момента си на най-добрия сериал на Керем, според мен. Той там остави душата си, така мисля аз. "Почукай на вратата ми" му донесе международна слава, но този е много по-добър, въпреки че не получи желания рейтинг.

Хубав ден!

# 326
  • Кърджали
Florale, добре дошла и от мен

# 327
Днес мама Чийдем има рожден ден. Да е жива и здрава, и да и благодарим, че ни е дарила с такъв прекрасник.Heart Exl

Скорошни от Мадрид, Испания.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 13:41 от ·٠•Snejka•٠·

# 328
Благодаря, добре заварили! Flowers Hibiscus
Snejka, Yiğit е точно за енергията на Керем, чиста загуба ще е да прави зализани роли.
От @bmwturkiye:

# 329
🌸Здравейте, мили момичета! 🌸
Florale, добре си ни дошла! ✨
Снежи, 🤗
още не съм изгледала "Въпрос на чест", но предстои. Чакам да му дойде времето. Сега гледам един стар сериал на друга моя любимка.
Керем беше прекрасен и в ролята на Али, много ми бръкна в душицата тогава. "Този град ще дойде след теб" ми е в топ пет на турските сериали, които съм гледала. Не, че съм голямо мерило, защото късно ги загледах и много рядко нещо ми спира погледа и вниманието.

Общи условия

Активация на акаунт