Бихте ли разделяли отпадъците

• 2 333
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
  • Тайна, майна
Бих, ако се наложи. Но при положение, че се сложат и контейнери за разделно събиране. Иначе не виждам смисъл да хвърлям 3-4 торби с разделени отпадъци на едно място.
Освен това жилището като цяло ни е малко и 3-те или4-те съда за разделно събиране ми идват малко в повече.
Но, ако все пак стане необходимо - разбира се.

# 61
Разделям ги доколкото мога, но мисля, че трябва повече инфо. Наскоро прочетох, че на стъклените бутилки трябва да се махат етикетите. логично, но не се бях сетила. В квартала има пункт за изкупуване на стъклени бутилки, които подозирам, че отиват в някой гараж за повторно пълнене, а не за рециклиране.
държавата ни толкова години не може да се справи с металните "отпадъци", какво остава за стъклените.
И ме хваща яд - да. Дадох 250 лв. да ми изнесат строителни отпадъци, а някой съсед си беше строил чувалите до боклука. Еми изнесоха му ги.

# 62
Да, но при нас още няма такива контейнери за радзделно събиране на отпадъците.  newsm78

# 63
Разбира се  Peace

# 64
  Ние ги събираме разделно в отделни торби на терасата. Малко грозно изглежда терасата така, но вярвам че си заслужава, доста голям процент от боклука може да се раздели. От всички нас зависи да съдействаме в разрешаването на проблема с боклука и колкото повече хора поемат тази отговорност като лична, толкова по- бързо ще стане. Свиква се бързо с разделянето. В началото като нямаше такива специални контейнери близо до нас карахме торбите с колата, но скоро сложиха, е не много близо, но на няколко минути път пеша поне.

# 65
mi6onka   bouquet Hug дано повече хора имат твоето мислене
да определено и аз съм на 100% съгласна с мнението на mi6onka!

# 66
Да. Бих и СЪМ разделяла. Няма нищо сложно или задължаващо. Въпрос на навик. Хубав и полезен навик  Peace

# 67
  • Русе
Разбира се - дано скоро и в Бг да започнем да ги разделяме

Общи условия

Активация на акаунт